Benim tercihim 2 😇 peki ya sizin 🤔
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed 2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İki tane en sevdiğim oyun. Assassin's Creed 2 ve Assassin's Creed Unity... Unity benim için değerli ama Assassin's Creed 2 kalbimde taht kurmuş durumda. Ne olursa olsun Ezio'nun hayatı hep beni duygulandırmıştır ve içine çekmiştir. Tarihi dönemi, tarihi yapısı , tarihi kişiliklikleri, tarihi mekanları bir yana , kurgu halinda ki hikayesi, karakterleri ve yaşanan olaylar beraberinde beni daha çok içine çeken bir oyun olmuştur. Rönesans zaten çok ayrı ve çok farklı bir tarihi dönem. O dönemin tarihi kişiliklerinden Leonarda Da Vinci hep benim en favori ressamım olmuştur.

Unity'de bir kaç bug vardı ben oynarken ama ilk çıktığından bu yana düzeltilmiş. Öncesinde çok daha fazla bug vardı. Hikayesi güzeldi ama diğerlerine kıyasla o kadar da etkileyici değildi. AC listemde sonlara koyuyorum Unity'yi.
AC 2 listemde başlarda. İlk 3e girmez ama. 4. olabilir. Sonuç olarak 2 kesinlikle Unity'den daha güzel.
Cevap
4Cevap
Venedik'in hatrına 2 diyorum, aralarında olan yıl farkı hem mekanik hem grafik olarak fark yarattığı için onlardan kıyas yapmak istemedim.
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed 2
Asas unity
Aç 2 meşhurdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?