Assassin's Creed
Witcher
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Genel olarak baktığımızda kesinlikle Assassin's Creed derim. Ama son yıllarda Witcher'ın sadece Assassin's Creed oyununa değil, tüm oyun dünyasına karşı bir iddiası bulunuyor. Witcher, öyle büyük bir başarı yakaladı ki oyunun yapımcısı olan CD Projekt RED, bir anda "Dünyanın en büyük oyun firmaları" arasında gösterilmeye başlandı. Ama efsanelerin yeri tabii ki de ayrıdır
Oynadım bir tanesini Witcherın pek beğenmedim ama en azından açılıyor bu yüzden witcher diyorum.
Assassin's Creed bir kaç tane oyun aldım 500 küsür lira para gömdüm işte neyse oyunu açayım dedim açılmıyor bir yerden kod mu ne alacakmışız kodda verilmedi yazıyorum alakasız yanıt alıyorum geri iade de kabul etmediler. Zaten oyunu almışım para verilmiş daha ne kodu istiyorlarsa kod istiyorlarsa kodda vermiyorlar garip durum.
Cevap
9Cevap
iki seriyi de oynadım
Assasins Creed Ezio nun hikayesi efsaneydi
Witcher hikayesi de öyle..
ikisini kıyaslamam ben
Witcher vs tüm oyunlar desen gene witcher derim, dünyada witcher diye bi oyun olmasaydı ac derdim
Witcherdaki evren özgürlük tarzının en iyisi ama vuruş hissi ve estetik olarak AC daha hoş
Ben Assassin's Creed taraftarıyım.
İki oyunun bütün serilerini oynayan biri olarak arada kaldım as çeşit çok ama witcher 3 oynadığım en iyi oyun ben witcher diyorum
Witcher tabiki, bayılıyorum
Assasin's Creed daha iyi
Witcher
Seri olarak tabiki Assasin's Creed
Witcher
witcher
Assasin creed
Kesinlikle AC
assassin's creed
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?