Assasin's Creed
God of War
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Assassin's Creed tabiki de.. Hem o dönemin tarihi , kültürel açısından hemde oyunda ki karakterlerin yaşantısı, oyunun hikayesi, gizemli olayları ve aksiyonuyla beraber harika bir oyun olmasından dolayı elbette ki Assassin's Creed ❤
Assasin's Creed
Ama Ezio olduğu dönemler diğerleri boş bana göre.
Ayrıca Assasin's Creed Valhalla'ı asla sevemedim
Neden ise bazı oyunların dövüş sisteminde düşmanlara vurduğumuz an bir takılma gibi hissiyat çıkıyor bundan asla hoşlanmıyorum.
Eski Assasin's Creed oyunlarında böyle bir şey yok daha böyle yumuşak hissiyat..
Dövüşte düşmana vurduğunuz an takılma gibi hissiyat veren oyunlar Marvel Avengers, God Of War yeni olan eski God Of War oyunlarında yoktu.
The Lord of the rings Shadow of mordor ve Shadow of War da bile yumuşak. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım
Dövüşte düşmana vurduğun an takılma hissiyatı olan bir hata vesaire değil kendileri yapıyor.
Ayrıca level sistemlerinden nefret ediyorum
Ula hikayeli oyun yapacaksan bu God Of War olsun koyma level sistemi, koyma canavarın can barını ne gerek var online oyunlar gibi levelli.. Hiç sevmem
Eski Assasin's Creed oyunlarında level sistemi yoktu
Yeni gelecek batman mesela Gotham mı ne level sistemi ne ya bak batman Arkham City Asylum Knight bile yeni gelecek batmana bin basar
Bozdular sistemi.
Henüz Assassin Creed serisini oynamaya başladığım ve bitiremediğim için Assassin Creed dedim. Çünkü God of War oynayamadım. Bir çok oyunda olduğu gibi hep biraz geride kaldım. Bunun sebebi malum ekipmanlara ulaşım zorluğuydu. Hep bi pahalı gelirdi ama artık öyle bir pahalı oldu ki, bundan sonra bu geride kalmışlığın acısını çıkartmak için ne istiyorsam alacağım.
Belki bir süre sonra bu soruya tekrar cevap vermek isteyebilirim.
Cevap
12Cevap
God of War
İkisi aynı klasmanda değil ayrı güzel oyunlar. İlla seçeceksek AC diyelim
God of war tabi ki PlayStation fa platin almışlığım var
İkincisi call of duty aksiyon savaş kan seviyorum
Hayır sen yaz play store call of d... diye bakalım ne çıkacak
God of War
God Of War benim gönlümde taht kurmuş bir oyun
Assass
God of War
Assasians