GTA5
Cyberpunk 2077
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Saçma bir karşılaştırma olmuş bence biri online tabanlı diğeri ise hikaye ama şöyle bişe diyim rockstar tam bir para gözlü yvşak oyunda hileleri azaltması gerekiyorken sürekli yeni görevler getiriyor yeni eşyalar arabalar getiriyor hatta bende sonunda dayanamayıp hile yaptım 2 hafta spnra hesap ban yedi ulan kodum rockstarı adamlar kafama uçak spawnlıyor serveri çökertiyor bunlara hiç bişe olmuyor ben bi iki kuruş para bastım diye ban yiyorum vallahi gta pişmanlıktır sistemim yetse cyberpunk oyununu oynardım
Gta 5 her yeri ayrı bir mükemmeliyet taşıyor. Oyunun çıkış tarihine bakın. Hala popüler ve en iyi oyunlar arasında. Özgür dünyanın sınırlarını zorlayacağımız başka oyun yok.
Gta 5 her halükarda kazanır. Tabiki Cyberpunk hatalarını ve buglarını düzeltse bile yine de gamerları kendinden uzaklaştırdı o yüzden hiç şansı yok. Gta 5 benimde dünyada ki diğer gamerlar gibi en sevdiğim oyun. 😊
😂😂 ya kim benim karakteri görse böyle yorum yapıyor...
😂😂😂😂😂
Cevap
9Cevap
Gta 5 tabi ki
GTA 5 elbette, Cyberpunk 2077'ın ne kadar rezil bir oyun olduğunu biliyoruz

Bence yeterli bir cevap. :D
Cyberpunk denemedim fakat aklımda kaldığı kadarıyla onu tercih ederim diye düşünüyorum. GTA 5 beni sadece grafik açısından çekiyordu zaten, hepsi o.
GTA V'i tercih ederim. Şehir çok daha canlı ve yapay zeka daha iyi.
Cyperpunk hayal kırıklıgı gta 5 derim
Mercedesle Torosu kapıştırmakta hiç etik değil
Gta varken
GTA 5
GTA 5 kesinlikle.
gta5
GTA iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?