VC tek geçerim yaaa kesinlikle dünyanın en harika oyununu yaptık deseler umrumda değil, müzikleri oyunun güzelliği sokakları ezberlemiş olmam hepsi bi etken en keyif aldığım oyun :D
Ne yapsın adamlar kaldıran bilgisayar ile anca o kadarına yetiyor düşük GB li oyunlar saygı duymak gerek 😇 sen eskiden sevmiyor muydun bu ikisinden birini 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
GTA Vice City
Half Life, NFS Most Wanted/Underground, Metin 2, Knight Online, GTALAR, CS, Farcry, Minecraft gibi oyunları oynamayan da çocukluk geçirdim demesin.
Duygusal olarak cevap vermek gerekirse Vice City ama GTA 3'ün atmosferi çok daha iyi bee üzgünüm çocukluğum, affet beni 😔
Fazla karanlık olması dışında ama tabi...
Gta Vice city tek geçerim. Hikâyesi, şehiri, araçları, karakterleri. Hepsi eşsiz.
Gta 3 oynadım ama Vice City'nin verdiği zevki vermedi.
Gta vie city grafik bakımından ve detaysal olarak daha iyiydi.
bu oyunları nasıl oynuyosunuz çok sıkıcı warzone oynayın
VC tek geçerim yaaa kesinlikle dünyanın en harika oyununu yaptık deseler umrumda değil, müzikleri oyunun güzelliği sokakları ezberlemiş olmam hepsi bi etken en keyif aldığım oyun :D
3. teki karakter daha delikanlı 😎
Gta vice city çok oynadım
yeryüzünde 3 oynayan kaç tane insan vardır :)
Bilemiyorum ben hiç oynamadım denemek için bir ara telefona indirdim ama haritası çok karışık
Kesinlikle San Andreas 🛐
San andreas vs sini yapmıştım çok ay geçti üstünden 😄
Çok seviyodum CJ abimizi ya vaaay be şimdi aklıma gelince duygulandım 🥺💜
oğlum deli misin bunlar çok eski oyun 20 yıllık
Ama hala seven ve oynayan var 😂
fakirlikten en kötü laptop 35.000₺
Ne yapsın adamlar kaldıran bilgisayar ile anca o kadarına yetiyor düşük GB li oyunlar saygı duymak gerek 😇 sen eskiden sevmiyor muydun bu ikisinden birini 🤔
Eski olması kötü olduğunu göstermiyor
3 oynamadım vice city
GTA Vice City tabii ki de
GTA Vice City
Tommy vercetti ana vermedi
Tabii kide 80 ler gta vicecity
GTA III ilk göz ağrımdı, yeri her zaman başkadır.
Vice city daha güzel.
GTA3 ne oynardım bee duygulandım
Hiç biri vdhd
Vc daha iyi bence
vice city
Hiçbiri