Seçiminizi sebepleriyle beraber yorumlarsanız sevinirim.
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto V
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam,
𝗚𝘁𝗮 𝟱 𝗣𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 ;
Grafikleri daha iyi, daha çok mod yapılıyor üstüne araba olsun grafik modları olsun modelleme modları ev modları garaj modları olsun daha iyi bir oyun bu yönden.
𝗚𝘁𝗮 𝟱 𝗡𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 ;
Animasyonları bazen kötü oluyor, bazen oyundan atabiliyor, özellikle mod kurduğumuz zaman crash verip oyundan atabiliyor. Oyunu Türkçeleştirmek istersek herşeyi kendimiz yapmak zorundayız, hastane kapılarından araç kaplamalarına kadar. Bu da bir hayli zaman alıyor tabi ki.
𝗚𝘁𝗮 𝟰 𝗣𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 ;
Animasyonları daha gerçekçi, araçların fiziği çok iyi yapılmış Gta4 de, Gta5 deki araçların fiziğini yapılmakta kaçınılmış diye düşünüyorum, fakat Gta4 de bu şekilde değil. Dövüşme sahnelşeri olsun Araç fizikleri olsun Yüzme/Koşma/Yürüme şekilleri olsun daha avantajlı bir oyun.
𝗚𝘁𝗮 𝟰 𝗡𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 ;
Grafikleri daha da geliştirebilirdi, grafik modu yüklediğimiz/kurduğumuz zamaan oyunun sürümüyle uyumlu olması gerekiyor, bunun uyumunu bulmakta zor ve uğraştırıcı birşey. Genellikle modlar ve modellemeler Gta5 için yapıldı dediğim gibi, Gta4 de de var fakat çok az sayıda araç var. Aynı şekilde çok az modelleme modu var.
Bunlara göre seçebilirsin, sana negatif ve pozitif olaylarını yazdım iki oyununda :)
Her türlü GTA: 5 alır. 4 bence serinin en kötü oyunu olabilir. Ancak 3 ile kıyaslanır. Hem grafik anlamında , hem oynayış anlamda hem de zevk anlamında 5 daha iyi
Cevap
8Cevap
Gta 4. Optimizasyonu b*k gibi olsa da gta 4'ün karanlık atmosferine hastayım. Times meydanını ilk gezdiğimde kafayı yemiştim. Lidıl ceykıb abimizin t*şaklarına beton yetmez.
Playstation versiyonunun optimizyonu başarılı. Fakat klasik Rockstar yine PC portunda sıkıntılarla çıkan bir oyun. Ancak şu an bazı modlar ve düzenlemelerle stabil bir oyun haline gelebiliyor. Neyse ki bir GTA San Andreas Steam portu rezilliği değil.
Gta IV ün hikayesi çok iyidi ama oyunda renk yoktu Gta V aşırı iyi hem hikayesi güzel grafikleri iyi renkleri iç açıcı
gta 4 hikaye açısından grafik açısından ve en önemlisi (FİZİK) açısından benim için en iyi gta oyunu özellikle düşük sistem iseyen bir oyun tabiki kötü yanları var mesela optimizasyon sorunu var bide okmoferi çok karanlık ve haritası çok küçük ama bunların dışında gerçekten en iyi gta oyunu
4 oynanabilirlik olarak, senaryo olarak çok ötede. 5 ise grafik ve çeşitlilik açısından çok iyi.
Dördün araba fiziğini beğeniyorum sadece bu gta 5 her anlamda iyi şu araba fizikleri de dörttekine biraz yakın olsaydı iyiydi
GTA V
Tabi ki de gta5 kat kat daha iyi :)
San andreas
Daha gerçekçi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?