GTA IV
GTA V
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

GTA V'i çok seviyorum, içerik daha bol ama GTA IV'ün atmosferi çok daha farklıydı. Yağmurlu, kapalı havaları severim ve GTA IV de böyle bir ortama sahipti. Haritanın renk tonları falan biraz daha pastel ve kapalıydı. Bundan dolayı GTA IV'ü özlemiyor değilim. :) Müsait bir zamanımda tekrardan oynamayı düşünüyorum.
Şöyle diyebilirim Gta 4 ve Gta 5 Gta serisi için en sevdiğim iki oyun. Ama yine de Gta 5 Gta 4'e on basar çünkü Gta 5'in hem hikaye modu hem de online modu bir efsane. Online moduna Rockstar devamlı ama devamlı farklı DLC (Downloadable content) falan getiriyorlar. Oyun hala dünya da çok satıyor ve satmaya da devam ediyor. Hikaye modu hakkında konuşursak eğer Michael, Trevor ve Franklin üçlüsüne bayıliyorum. Birisi harika bir aile babası olmaya çalışırken diğeri ise deli dolu bir kafaya sahip ve diğer kişiye gelirsekte halası Denise den bıkmış durumde ve kendi hayatını geçindirebilmek için Simeon'un yanında araba dealerlığı (aslında arabaları çalıyor xjdjdj) yapıyor..
Trevor favorim :D Tam bir sayko :D
GTA 5 Online'da görevleri hard seviyede açıp oynamanın, başka oyuncuların üzerine baskı kurmaya çalışması, bunların stresi bile bambaşka ya. Kıyaslanamayacak bir artısı var GTA 5'in.
Hikaye olarak iki oyun da çok güzel. Ancak GTA 4'de tek bir karakteri, GTA 5'de ise 3 karakteri oynuyoruz. Fizik motoru olarak GTA 4'ün daha iyi olduğunu savunanlar olsa da, 5'in fizik motoru hala geçerliliğini koruyor.
GTA 4 ve GTA 5 benim vazgeçilmezlerim. iki oyununda hikâyeleri oldukça dolgun ve keyifli.
İki oyundan seçim yapacak olursam, sırf Michael için GTA 5 derim. Michael adamdır. 😁😎

Tabii Niko'yu da severim. Onun yeri de ayrı.
Cevap
14Cevap
Gta 5 tabi ki
İkisini kıyaslayamıyorum çünkü bunları kaldıracak bir PC sistemim yok
Gta 5 oynayınca gta 4 deki bazı güzel şeylerin eksikliklerini hissediyorsun
IV'ün hikayesi ve müzikleri güzel ama optimizasyonu rezaletti. O yüzden V diyorum.
karakterler ve hikaye bakımından gta iv, oynanış bakımdan gta v
Gta 4 ü seneryosu ve tek karakterli olması açısında çok seviyorum ama teknik açıdan Gta 5
Bence V'in renkli dünyası IV'e göre daha güzel. Karakterlerini de daha çok sevmiştim. Online modunda da 300+ saat gömdüm arkadaşlarla birlikte çok eğlenceli oluyo.
GTA V, ama oynayacak daha iyi oyunlar var
Gta v online dan çıkabilirsem söz veriyorum başka oyunlarda oynayacağım kanka :)
Gta ıv keyifliydi de gta v den biri beni çıkarsın falan
10 yıllık oyunları mı oynuyorsunuz al 35 bine bi oyun laptopu çatır çatır yeni oyunları oyna
Gta 5i
5 daha iyi bence, oynanış grafik hikaye olsun
GTA V 😎😎👍
Gta V kesinlikle
Gtaa
GTA v
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?