@GamerGirl2919 ablacım hadi bakalım tarafın hangi oyunda 😄
Assasin's Creed 2
Assasin's Creed Brotherhood
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Brotherhood benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Hafif bir spoiler vereceğim, yoksa neden Brotherhood'u sevmediğimi anlatmam pek mümkün olmayacak.
Şehrimize yapılan saldırılardan sonra her şeyimizi kaybedip, tekrar onları kazanmak için uğraşmak ve sürekli ticaret ile ilgilenmek, yıkılan dükkanların yerine yenilerini açmak, çevredeki Borgia Tower'ları yıkmak beni çok sıkmıştı. Ayrıca gelen Assassin olayı da tuhaf gelmişti. Oyun sürekli aynı döngüde ilerliyor ve vasat bir tane map koymuşlar, o yüzden pek sevemedim.
AC 2'de 3 ya da 4 tane map vardı, sık sık aynı görevleri yapsak bile sıkmayan bir yapıya sahipti. Sürekli yeni şeyler öğreniyorduk, hatta oyunun ortasında bir yerde nasıl daha iyi tırmanabileceğimizi bile öğreniyorduk. Benim için özel bir oyundur, grafikleri ve fizikleri günümüze uyarlansa piyasadaki çoğu oyunu ezip, geçer.
Sen alemsin... 😁 Aslında bu Ezionun serisinde hepsini seviyorum ama ilk oyununda (Assassin's Creed 2) ki yaşantıların fazla oluşu, diğer İtalya şehirlerine gidebiliyor olmamız ve daha fazla tarihi kişiliğin olması beni benden alıyor. Brotherhood da ki gibi tek bir şehirde takılıp kalmıyoruz en azından. Brotherhood da da yaşanılan maceralar ve yine tarihi yerlerde beni benden alıyor. Özellikle en sevdiğim özelliği zor durumda ki kişileri kurtarıp kendi tarafına alıp onları görevlere gönderip onları eğitmen.
Cevap
10Cevap
Revolation oyununda da Ezio ile oynuyoruz şahsen ben Revolation derim :)
:D tabi ne zaman istersen o zaman kullanırsın yargılamadım yani ahuısd
Ortiginse kadar oynadım sonrasında ekran kartı yetertli değil, ilk 3 oyun mükemell ondan sonra sequel iyice bozuyor
ben ikisinide seviyorum ama daha fazla platform ögelerini düşündüğüm için 2 diyorum ama brother hoodunda en güzel yanı assasin eğitebilmek ve yabımızda gezdirebilmek bide görevlere gönderebilmek
Assasin's Creed 2 iyi
Assasin's Creed 2 yani Ezio Auditore. ^^
Brotherhood diyorum ben
Bu seriyi çok seviyorum hepsi çok kaliteli
Assass brother
Ac 2 en ünlü oyunlardan
Assasin's Creed 2
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?