Gamer Assassin's Creed oyun serisinde en sevdiğiniz oyun hangisidir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gif çok güzel değil mi 😍Assassin's Creed oyun serisinde en sevdiğiniz oyun hangisidir 🤔#Gamer #FiqHShott Assassin's Creed oyun serisinde en sevdiğiniz oyun hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. İlk oyununu seviyorum 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl en assasin oyunu ac2/brotherhood/revelations ama Şu an hala seriyi oynamaya devam ediyorum. odysseye geçeceğim ve origins kadar gizem dolu bi oyun gormedim. belki ilgi alanma girdigindendir bilmiyorum 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Benimde bir gelirim ekran kartı ve oyunları alsam bende serilere başlamak isterim de işte benim hayat bu Yorumla auraventi +1 yıl bende zaten yeni yeni kankam elbet olur insallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk oyununu seviyorum
en assasin oyunu ac2/brotherhood/revelations ama Şu an hala seriyi oynamaya devam ediyorum. odysseye geçeceğim ve origins kadar gizem dolu bi oyun gormedim. belki ilgi alanma girdigindendir bilmiyorum
Benimde bir gelirim ekran kartı ve oyunları alsam bende serilere başlamak isterim de işte benim hayat bu
bende zaten yeni yeni kankam elbet olur insallah
Assassin's Creed III