Tatil günüm, iyiyim:) Sadece hafta sonları oyuna girmek için vaktim oluyor. Oynadığım süre de beni öldürme hızlarına bağlı olarak değişiyor😄 Mesela şimdi oyuna gidiyorum ve ölüp geleceğim😒
Oynadığım oyunlara bağlı. Eğer Makeup Saloon oynarsam 2 saate kadar çıkabilir😌😌😌 diğer oyunlarda 2 el oynarım daha çok moba ve genellikle bir maç 50 dk sürüyor ve 2 el de 100 falan yaparsa o da 2 saat oluyor.
Aleyküm selam. En fazla 2 saat oda zaten tek bir oyunda takılı kalmıyor çünkü sıkıldıkça oyun değiştiriyorum. Tabi okeyi bu 2 saatin dışında tutuyorum.
şu an sabit bir oyunum yok çünkü sıkıldıkça şutluyorum. Drift, Critical Strıke, GTA, World war 2, Call Of Duty, Counter Strıke ve wolfteam. Bunlar sildiklerim. şu an stronghold crusader ve pubg var. Yüklemeyi düşündüğüm de mobile legends bang bang, garena free fire, World war heroes ve lifeafter. Biraz bakıyorum sararsa kalıyor sarmazsa siliyorum. 🤷♀️
Hiç oynamıyorum eskiden çeşit çeşit oyunlar indirip oynardım ama istemsiz yere soğudum. şu an oynamıyorum keza oynamak istesem bile sıkılıp geri siliyorum.
Eskiden çok oynardım, discordda konuşarak cooo online vesaire 15 saat sabahtan akşam bazen sabah akşam gece sabah sabahlardım bu ara bıraktım oynamıyorum
Ben fazla oynamıyorum. Ama telefonla her gün yaklaşık 9 saat falan geçiriyorum. Çoğunlukla dizi izlerim , yeni programlar indirip hesaplar açarım, video izlerim , müzik dinlerim vb.
Erkek gibi hissediyorum artık Etrafımdaki herkes sabahtan akşama kadar erkek gibi oyun oynadığımı söylüyo. Erkeklikle de ne alakası varsa ama oyun oynamaya dewam
Reis senin pubg mobile'deki id ne acaba? Senle birkaç el maç atsak nasıl olur reis?:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben fazla oynamıyorum. Ama telefonla her gün yaklaşık 9 saat falan geçiriyorum. Çoğunlukla dizi izlerim , yeni programlar indirip hesaplar açarım, video izlerim , müzik dinlerim vb.