@Benchbas yemin ederim yazık kafana sana ispatlamak zorunda değilim kumralım seksi ve güzelim Türk abazalariniz köpek gibi peşimde koştuğu için zoruna gitmesin sende görsen reelde köpek olursun aksjssh neyse bu m*al Kafanla devam et
@Rojdaa123 aynen rojda köylü aile baskisiyla büyiyen abilerine hizmet eden başi kapali gizlice telefon kullanan bi eziksin hadi yemeğini yap abilerine snhshshshhshs
Laflarına dikkat et kurban ol sen aileme yedi düvel sülaleme aynen rezil oldum dedikleri kişiler de konuşmak için can atan abazalar ahshsh neyse benim kalitem buna müsaade vermiyor bayss ma*L evladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Uykum gelene kadar 😅 Akşam 7 de eve geliyorum. Yemeği yiyip yatağıma uzanıp oyuna başlıyorum. Uykum gelene kadar devam 😂
eskiden tüm günlerimi verirdim şimdi iş ev
bazen 1-3 saat giriyorum
2 saat bazen daha fazla
Hiç oynatıyorum daha çok telefon dan roman okurum🤗
2, 3, 4 saat oynayabilirim. Oyun oynamak sa insanı yoruyor.
Ben hiç oynamıyorum. ama eskiden çok oynardım
0 dakika. Lichess'le bazen yarım saat oluyor.
Değişir 7 saate de çıkar 30 dakikaya da düşer.
Zaman bulursam 3,4 saat lol csgo valo
Kitap oku onun yerine
@Rojdaa123 insanların tercihleri bizi bağlamaz rojdacım
@Rojdaa123 rojda isimli birini kayle almam xd
@Benchbas öyle mi ben neyaparim başımı nerelere vurayım ah ah 🥺sjshs sa*l*k
@Rojdaa123 dağa cık sen hade kürt karisi
@Benchbas kara cahilsin yemin ederim üzülüyorum sana sjshsjjs sana çıkıyım istersen kürt soyunu devam ettirmiş olurum hemm
@Rojdaa123 kürdo 100 skim olsa birini sokmam kara a@ina sg artik
Kara mi m*al kumralım ben gayetde dolgun seksi vücudum var sizin Türk erkekleri havlıyor resmen bikere görmek dokunmak için bana ajsshs zavallı
@Rojdaa123 rojda esmer simsiyah bişeysin kendini avutma boş atma daha fazla hadi
@Benchbas yemin ederim yazık kafana sana ispatlamak zorunda değilim kumralım seksi ve güzelim Türk abazalariniz köpek gibi peşimde koştuğu için zoruna gitmesin sende görsen reelde köpek olursun aksjssh neyse bu m*al Kafanla devam et
@Rojdaa123 aynen rojda köylü aile baskisiyla büyiyen abilerine hizmet eden başi kapali gizlice telefon kullanan bi eziksin hadi yemeğini yap abilerine snhshshshhshs
@Benchbas😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆Allahım öldüm gülmekten 😆😆😆😆😆len sen çok yaşa yemin ederim çok güldüm ay ay
@Benchbas dediklerin arasında Bi abimin yemeğini yaparım kısmı doğruydu abime değer sizin gibi nonoş değil çünkü adam gibi adam sjsjs
@sageninultisi kanka yorumu silermisin sana zahmet salmiyo beni
Atma bana istek mesaj kutumu açıcam ne diceksn de sonra sg ok
Atma bana istek mesaj kutumu açıcam söyle ne diceksn sonra sg ok
@Rojdaa123 rojda sg sal artik agir sövdürtceksin rezil etti beni siteye aptal o evladi
Laflarına dikkat et kurban ol sen aileme yedi düvel sülaleme aynen rezil oldum dedikleri kişiler de konuşmak için can atan abazalar ahshsh neyse benim kalitem buna müsaade vermiyor bayss ma*L evladı
7 8 saat oynarım ekip varsa
ne oynuyorsun
Mobil lol
@burkicokfena kitap oku okadar zaman oynayacağına
Zevkler ve renkler tartışılmaz rojdacım
Okey burkicim
Hiç oynamiyorum
Oyunlarla aram yok.. Şeker patlatıyorum bazen
Benden de o kadar ama mobil oyun
değişiyor 3-4 saat filan
Oynarken wifiden atıyor laptop oynamıyorum daha
Bu aralar çok oynamıyorum