Gamer Günde kaç saat oyun oynuyorsunuz? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Söz KScanlarda Günde kaç saat oyun oynuyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Değişiyor, bazen 4-5 saat bazen daha fazla bazen hiç. 0 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Günüme göre değişiyor hiç başından kalkmadığımda oluyor 1 el atıp çıktığım da 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok oyun oynamam oynarsam Yüzüklerin Efendisi oynuyorum 0 0 Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl 17.15 dakika tavla diye bir oyun var çok nadir girerim oynarım sonra oynamam 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 8,9b cevap paylaştı. Eskiden 5-6 saat oynardım şu an oyun oynamıyorum 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl yani birkaç saat oynadığım günler oluyorya da daha az 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl işim gücüm yokken 1-2, çalışıyorsam 3-4 saat. 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oynamıyorum uzun süredir 0 0 Yorumla
Kendinitanımayanbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 3-5 saat falan mlbb oynuyorum (LOL diyim) 5 yıldır oynuyorum çok iyi oyun 0 0 Yorumla
Sqrtell Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Eskiden bayağı bağımlı olduğum zamanlar 12 saar oynardım şimdi 1.5 saat bile oturmuyorumdur 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Haftada 4 ya da 5 saat 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 2b cevap paylaştı. 1 saat kadar 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 634 cevap paylaştı. En Fazla 1 buçuk saat 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Gamer konusunda 449 cevap paylaştı. Dün 5 saat falan oynadım 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 1-2 saat. 0 5 Yorumla вιтєχєи +1 yıl O nick ne la öyle slfksld Yorumla Moddelen +1 yıl seveceğinizi düşündüm jdjs Yorumla вιтєχєи +1 yıl Profilini açta arada uğriyim lskfkalfjs Yorumla Moddelen +1 yıl alındık kara listeye hadi hayırlısı jdjs Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ulan puahdkdlahsdka Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl sifir saat 0 7 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ben sana küstüm Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl o nie Yorumla вιтєχєи +1 yıl Hadi yalvar barışalım llsfhlsdjs Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl bitmedi mi daha ya o esprimsi sey Yorumla вιтєχєи +1 yıl İlk defa yaptım ben slcjsdjs Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl 3739 defa duydum ben Yorumla вιтєχєи +1 yıl Aga bee Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Gamer konusunda 308 cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Değişiyor, bazen 4-5 saat bazen daha fazla bazen hiç.
Günüme göre değişiyor hiç başından kalkmadığımda oluyor 1 el atıp çıktığım da
Çok oyun oynamam oynarsam Yüzüklerin Efendisi oynuyorum
17.15 dakika tavla diye bir oyun var çok nadir girerim oynarım sonra oynamam
Eskiden 5-6 saat oynardım şu an oyun oynamıyorum
yani birkaç saat oynadığım günler oluyor
ya da daha az
işim gücüm yokken 1-2, çalışıyorsam 3-4 saat.
Oynamıyorum uzun süredir
3-5 saat falan mlbb oynuyorum (LOL diyim) 5 yıldır oynuyorum çok iyi oyun
Eskiden bayağı bağımlı olduğum zamanlar 12 saar oynardım şimdi 1.5 saat bile oturmuyorumdur
Haftada 4 ya da 5 saat
1 saat kadar
En Fazla 1 buçuk saat
Tatil dönemi en az 3-4 saat.
Bir iki saatimi alıyor
Dün 5 saat falan oynadım
Günde 8 saat KS giriyorum
Sıfır
1-2 saat.
O nick ne la öyle slfksld
seveceğinizi düşündüm jdjs
Profilini açta arada uğriyim lskfkalfjs
alındık kara listeye hadi hayırlısı jdjs
Ulan puahdkdlahsdka
sifir saat
Ben sana küstüm
o nie
Hadi yalvar barışalım llsfhlsdjs
bitmedi mi daha ya o esprimsi sey
İlk defa yaptım ben slcjsdjs
3739 defa duydum ben
Aga bee
8 saat falan bazen 4 değişiyor yoğunluğa göre
hiç.
Hiç saat
Hiç oynamıyorum
12-14 felan
Sıfır saat
Bilgisayar başına en az 10 saatim geçer.
2 saat
3 saat max
Günde 1-2 saat.
Çok fazla
PS4 oynarım 2 saat oynarım
Artık hiç
ortalama bir saat..
Çok saat
Bütün gün
1 saat
5 saat
hiç saat