Gamer Günde kaç saat oyun oynuyorsunuz? s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Pek oynamıyorum artık 🎮 Günde kaç saat oyun oynuyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
a canerozkum Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Gamer konusunda 891 cevap paylaştı. Bazen 1-2 saat, bazen 4-5 saat. Hiç belli olmuyor benim huylar. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. şu an en fazla 1,5-2 saat oyuna zaman ayırabiliyorum. 🎮 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl güne ve yoğunluğa göre değişiyor bazı günler saatlerce oynarım bazı günler 1-2 saat oynarım. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Şu resim ateri yıllarını hatırlattı o ördek vurma teknolojisi zamanının çok ilerisindeydi 0 1 Yorumla s Boavistaa +1 yıl Aga be 😏 Yorumla
YourName333 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öyle stresli ve yoğun bir dönemden geçiyorum ki, oynayamıyorum bu sıralar maalesef... 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Eskiden 3-4 saat oynardım, bu aralar bazen 1 saat, bazen 7 veya 10 günde bir oynarım. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl pek oynamıyorum 😄 0 6 Yorumla s Boavistaa +1 yıl Sen mi? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl He ben yok nenemm djdjdk Yorumla s Boavistaa +1 yıl Nenen daha iyi oynar ksjsis Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ağzını burnunu kırarım! Estetik parası biriktir 😂 Yorumla s Boavistaa +1 yıl Yapamayacağı şeyleri söylüyor ya bitiyorum :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😠😠 uuuufffff… Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 8,9b cevap paylaştı. 1-2 saat oynuyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Günde 0 saatimi oyuna harcıyorum 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Bilgisayarı çalışmak için kullanıyom ben sadece 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Gamer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıfır saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bazen 1-2 saat, bazen 4-5 saat. Hiç belli olmuyor benim huylar.
şu an en fazla 1,5-2 saat oyuna zaman ayırabiliyorum. 🎮
güne ve yoğunluğa göre değişiyor bazı günler saatlerce oynarım bazı günler 1-2 saat oynarım.
Şu resim ateri yıllarını hatırlattı o ördek vurma teknolojisi zamanının çok ilerisindeydi
Aga be 😏
Öyle stresli ve yoğun bir dönemden geçiyorum ki, oynayamıyorum bu sıralar maalesef...
Eskiden 3-4 saat oynardım, bu aralar bazen 1 saat, bazen 7 veya 10 günde bir oynarım.
pek oynamıyorum 😄
Sen mi?
He ben yok nenemm djdjdk
Nenen daha iyi oynar ksjsis
Ağzını burnunu kırarım! Estetik parası biriktir 😂
Yapamayacağı şeyleri söylüyor ya bitiyorum :D
😠😠 uuuufffff…
Gece 3-5 saat falan
Bu aralar hiç oynamıyorum..
1-2 saat oynuyorum
Günde 0 saatimi oyuna harcıyorum
Bilgisayarı çalışmak için kullanıyom ben sadece