Değişiyor ya. Agalarla toplanırsak 8-10 saat teksem 1-2 saat bazen 3-4 saat keyfime ve canımın sıkıntısına bağlı oynuyorum oyun. Boşta kalırsam tüm gün oynayabilirim.
Hikaye tabanlı oyunlarda hikaye sararsa günde en azından 7 8 saat takılası geliyor insanın. Online oyunlarda da iyi bir ekip varsa yemek ve wc dışında pek kalkış olmuyor 😂😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Değişiyor ya. Agalarla toplanırsak 8-10 saat teksem 1-2 saat bazen 3-4 saat keyfime ve canımın sıkıntısına bağlı oynuyorum oyun. Boşta kalırsam tüm gün oynayabilirim.
İki veya üç saat olabilir. Bazen hiç oynamam bazen de boş vaktim bitene kadar aralıksız oynarım. Keyif alma meselesi bence oynama süresi.
Bazen 1-2 saat, bazen 6-7 saat.. Tamamen keyfime göre değişiyor :D
Şu aralar hiç zaman bulamıyorum oyun oynamak için ama Cs oynamayı aşırı özledim 😂
O nasıl bir oyun
Cs go hiç oynamadım deme bana 😂
Yo hayır 😐
Tavsiye ederim ama kız olduğunu belli etme aşırı derece yavşamalara maruz kalabilirsin 😂
Play Store dan mı
Bu PC oyunu
Hmm anladım teşekkürler 😀
Hikaye tabanlı oyunlarda hikaye sararsa günde en azından 7 8 saat takılası geliyor insanın. Online oyunlarda da iyi bir ekip varsa yemek ve wc dışında pek kalkış olmuyor 😂😅
Öncede 4-5 saat lol veya valorant oynuyordum ama bıraktım şu an sadece runetrra oynuyorum telefondan..
Bu arada lolde 10 yıllık playerim sezon 1
Günde hiç saat oyun oynuyorum. 2-3 senedir online herhangi bir oyun oynamadım. Sadece arkadaşlarla 101, batak ya da tavla oynuyorum.
Eskiden sims çok oynardım ingilizceden hep 90 üstü alırdım sınavlardan şimdi z kuşağı türkçe oyun oynuyor tam bir çöp kuşağı
Sen hangi yüz yılda yaşıyorsun Abla 🙂
Değişiyor. Bazen 4-6 saat (tatil zamanı) bazen 2-4 saat bazen de 1-2 saat gibi. Ama genelde 2-4 saat arasında...
Bu oyunlardan oyuna değişiyor önceden LOL oynardım ve deli gibi oynardım öğleden sonra kalk oyna sabah yat kalk devam
48 saat full oynadigimi hatirliyorum (pubgm mobile❤) cok ozledim.
Şu an yüklü mü?
Gel oynayalım knk
Arada point oynuyorum süre bakmıyorum oynarken en son 2 ay önce oynadım 6 gün aralıksız oynamıştım
Calistigim icin oynamiyom oynayinca 3 saat filan sıkıyor artik
yani bazı günler beş altı saat oynadığım oluyor :))
sevdiğim bir oyunsa mesala
Bu aralar hiç oynamıyorum :) normalde de 1-2 saat oluyor genelde
Pubg mobile’a hergün helalinden bi iki saat vakit ayırıyorumdur uyumadan önce.
Sevdiğim oyunu aralar vererek 49saat oynamıştım -_-
Çok oynayamıyorum. 2 veya 3 saat. Zaten gözlük kullanıyorum, gözlerim yoruluyor fazla bakınca.
Eskiden sabahlardım hergün artık işe başladım yüzüne bakamadığım zamanlar oluyor
Oyun oynamaya zamanım yok.
keyfime göre değişiyor genelde 2 3 saat
Normalde 5'6 saat oynardim artik zaman bulamiyorum
0 :D genelde oyun yazarım başkaları oynar :D
Eskiden 9-10 saatti şu sıralar 1 saat anca
Valla başına oturdum mu tertemiz bi 3 saati var
Oyun oynamıyorum
😂
😂
Oyun oynamıyorum.
Ah harika
Sıfır