+1 yılBen hiç öyle demiyorum şahsen :)) Neden mi? İşte sebepleri :
* Vücudundaki kılları mütemadiyen aldırmak zorunda değilsindir.
* Ayrıca bıyıkların utanç değil çoğu zaman övünç kaynağıdır.
* Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter.
* Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsindir.
* Tazelemek zorunda olduğunu bir makyajın olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin.
* Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz.
* Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz.
* İş görüşmelerinde kalça ve göğüslerinin güzelliği hiç önemli değildir.
* Pişireceğin hayvanı kendin avlayabilecek güçtesindir.
* Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer.
* Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı taşıma alışkanlığın yoktur.Ceketini alıp çıkarsın.
* Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sütyenin ki kadardır.
* 40 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez.
* Çişinle İtalyanca Seni Seviyorum yazabilecek kadar kabiliyetlisindir.
* Yüzündeki tüm renkler orijinaldir ve ne silince, ne yağmurda,nede ağlayınca çıkmaz.
* Sokakta muz yemen hiç ayıp sayılmaz, Magnum yerken etiketi saklamak zorunda kalmazsın.
* Bira şişesinin açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunun bilirsin.
* Evlenince soyadını değiştirmek zorunda kalmazsın.
* Kız arkadaşın kıyafetine karışmaz. * Her zaman tek parça mayo giyersin
* Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin.
* Herşeyi boşver, Sen hiç erkek Hastalıkları Uzmanı diye bir kavram duydun mu? :))52 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu söz eskiler icin gecerliydi. Şöyle ki eskiden kadinlarin tek isi aksama kadar evde oturup yemek yapmak cocukla ugrasmak...vs ev isleri oldugu icin ve erkeklerde simdiki gibi masabasi veya yorucu olmayan islerle degilde agir islerle ugrastigi icin soylenmistr. yani sözün özü... kadinin tek isi aksama kadar evde oturmak olarak goruldugu icin onlara özenen tembel erkeklerin urettigi bir söz. Ayrica bu soz gunumuzde gecerli olamaz cunku kadinlar artk erkeklerden cok calisiyor :)
63 Yorumla
Soran+1 yılEvet en mantıklı cevap,teşekkürler :))
Soran+1 yıl:)
+1 yılerkklere göre ekmek elden su gölden gibi düşünüolar..halbuki erkkler büyük oranda fiziksel olarak çalışmaktan yıpranıolar.kadınların yaşadıklarını sıralıyım belki kız olsam diye düşünn vazgeçer...
1.okumaksa kadında okuo
2.çalışmak
3.evlen çocuk doğur
hem çalış hem çocuğa bak hem ev işi misafr vs..ilgilen
kocan çalışır asabı bozuk gelir alttan al derdi sana kalsın...çocuk hastalanır erkk ''şu çocuğu sustur der sabaha kadr hem o yardım etmio die sinirlen hem çocuu sustr..
sabah kalk o halde işe git..sonra regl ol..
ağda yap kaşını gözünü aldır..ojesiydi bilmm nesiydi...daha sayamıcam kadın olmak zor..hem fiziki yönden hem ruhsal yönden çekilcekşey değil aslında..belere tavsiye etamam düşünmesnler bile...:))11 Yorumla- +1 yıl
himm hak verdim :))
+1 yılkadın olmak daha rahat da ondan
bir kere dünya onun üzerine kurulu bir şeye sahipsin
kadın erkeğe her istediği yaptırabiliyor erkeğin zaaflaarı var çünkü
evde her sözü kadın karar verir ama bunun farkına erkek varamaz kadın onu evirir çevirir kendi kararı gibi gösterir
kadın zeki ve kurnazdır erkek düz mantıkdır
ayrıca erkek sorumluluk sahibi olmak zorunda bir kadına evine çocuklarına bakmakla yükümlü kadın erkeğe emanet her açıdan vs vs02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
sorumluklukları olmazdı mesela,
çocukluğundan beri sen erkeksin evine karına çocuklarına bakacaksın it gibi çalışacaksın dertleri olmazdı mesela
sevgilisiyle bir yerde buluşmaya gideceğinde parası yoksa arkadaşlarından borç dilenmezdi mesela
koruyup kollama gibi bir derdi olmazdı kız kavgası diye bir şeye hiç girmemiş olurlardı mesela
kimse çalışmak zorundasın demezdi mesela
yada kimse okumak zorundasın demezdi
kimse askere gitmeyene kız yok diye tehtit etmezdi mesela
yada ömrünü çürütmezdin eşimin isteklerini halletmem için 1. bir ek iş yapayım diye
vs vs vs36 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Biz kadınlar şanslıyız yani öyle diyorsun. Ama sizde özgürsünüz ne biliyim doğum yok regl yok ağda yok o konularda çok şanslısınz tek zor olan işiniz çalışmak ve askerlik değil mi ?
- +1 yıl
regl oluyorsunuz erkeklere çektiriyorsunuz, hamile kalıyorsunuz erkekler çekiyor, ağda yap diye bir baskı mı var bu kadın icadı bunu siz alıştırdınız bunda bizim suçumuz ne ?
erkek olmak özgürlük kisvesi altında tutsaklıktır. erkek olmayan bilemez. sen hiç bir kadının eşi için patron dediğini duydun mu? erkekler eşi için patron derler çünkü kararı ne kadar erkek veriyormuş izlenimi olsada aslında kararı kadın verir erkek son söz olarak tamam hayatım der...
Soran+1 yılHiç birşey düşündüğün kadar kolay değil. Bizim fiziksel kendimizi koruycak gücümüz bile yok o sizde doğuştan mevcut. Biz akşam dışarı çkamayız siz çkarsınız. Size yolda yürürken laf atan yok poponuza bakan yok... Kadın olmak her yönden zor tartışılamaz yani.
- +1 yıl
bunlar çok doğru:)
- +1 yıl
ne gibi şanslı :)
herkes çalışmak zorunda olmamaktan,koca parası yemekten falan bahsetmiş de her kız öyle sanki. hangi devirde yaşıyoruz bizim okuduğumuz üniversiteyi kızlar da okuyolar, bizim çalıştığımız kadar onlar da çalışıyolar. Şöyle bir bakış açısı da olabilir;
-keşke ben de kız olsaydım,sevinince,üzülünce,heyecanlanınca,korkunca rahat rahat ağlayabilseydim.
-en yakın arkadaşlarımı yanağından öpünce 'napıyon lan hayvan' diye tepki almasaydım
-bi arkadaşıma yatıya gidince donla değil de şirin pijamalarımla,oyuncak ayımla yatabilseydim
-bakımlı olunca,kendime özen gösterince 'top musun lan' laflarıyla karşılaşmasaydım
-bilgisayar oyunu oynayınca ya da futbol maçı izleyince 'vay be o da bizim gibi demek ki' diye şaşırsalardı beni görenler vs...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Çok basit...O tarz söylem kullanan erkeklerin hayatı Kuku peşinden koşmakla geçtiği içn :-))
Aynı erkekler Seks esnasında kadınların daha çok zevk aldıklarını da bildiklerinden kıskanırlar. Sen hiç zevkten ini minim inleyen veya çığlık atan erkek duydun gördün mü?12 Yorumla
Soran+1 yılGördüm.
hiç öyle bişey demedim dememde kadının çektiği sıkıntıyı hiçbir erkek çekmez valla en basitinden biryere gitmek istediğimde 2 saat öncesinden hazırlanmaya başlamak bile beni öldürürdü heralde
32 Yorumla
Soran+1 yılÇözmüşsün bravo :)
hani işte kızların ne çektiklerini bilmeyen erkekler söyler bunu neymiş beş dakika dişini sıkacakmış sonra yatacakmış erkek çalışacakmış hayatın bütün zorluğunu sanki erkekler çekiyormuş falan da filan.ama asla bir kızın yerinde olmak istemedim düşünsene o doğum sancısını eşimi gördüm de yok ya ben asla yapamam dayanamam yani allah yardım etsin tüm bayanlara doğum esnasında yani
20 Yorumla
+1 yılGenel olarak erkeğe yüklenen ağır sorumluluklar, hem sosyal hem ailevi ilişkilerdeki yıpranmalar, ilişkilerde yaşadığı sıkıntılar, bazen hiçbir şey taşıyamayacak gibi bir duruma gelmeler onları bu sözü söyletmeye sevkediyor.
Yani kız olsa en azından bir sevgilisi olur ona sığınırdı gibi bir şey. En azından bu kız çocugu diyip limitli yüklenişte bulunacaklardı. En azından daha fazla tolerans gösterilen olacaktı.
Gibi.
cut.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Yani bu sözle anlatılmak istenen şudur: Erkeğin toplum içinde üstüne düşen görevler daha fazladır para kazanmak , çalışmak vs şey gibi bazı yapmak zorunda oldukları şeyler vardır. Ama bayanların bütün bunları yapma gibi bir zorunluluğu yoktur yani bayanlar erkeklerden daha rahattırlar. Ondan dolayı şaka amaçlıda olsa bu söz bazen söylenir ama hiç bir erkek gerçekten kadın olmak istemez :)
00 YorumlaBende genelde "zaten şanslı olsaydım erkek doğardım" diyorum onu napıcaz? ki bunu dün daha iyi anladım.
13 Yorumla
Soran+1 yılneden :)
- +1 yıl
istedikleri gibi hareket edebiliyorlar kızlarda öyle bir şey olmuyor genelde. Çok nadir aileler kızlarınada eşit davranıyor. Mesela kız kısmı evde oturur diye bir düşünce var. O erkek o yapar diye bir düşünce var. Ayrıca bakire olmayanlarada ne gözle bakıldığını biliyoruz. Ondan sonra ağda,regl gibi şeyler hep bizde. Erkeklerde bir sünnet var onu da uyuşturarak yapıyorlar zaten artık. Erkek olmak daha güzel.
Soran+1 yılevet malesf ama napalım dönemeyiiiz yanii iş işten geçmş
+1 yılkız olsaydım bir koca bulur evlenirdim herhalde otobuste yer verirler bir bakışın erkeklere istediğini yaptırırsın para pul sererler önüne yani kısaca bacak aran oldukca erkeklere şstediğini yaptırırsın sözden kasıt budur ama ben memnunum arkadas acıklamıs aşağıda
11 Yorumla
+1 yılçünkü kızlar erkeklere göre daha kırılgandır hani daha özen gösterilir kızlara bence ondan diyorlar...eee tabi bide kızlar evlenir eşi çalışır erkek para kazanır gibi meselelerde var
00 Yorumla
+1 yıllink burada cevap verdik 3 5 saat önce
00 Yorumla
+1 yılsanki kızlar şanslıymış gibi.. çok saçma ve gereksiz bir cümle yaa. kızlar zaten şanssız yaratıklardır erkekler daha şanslı .
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o yüzden merak ediyorum neden söylüyorlar diye. :) Doğuştan şansız olduğumuzu bilseler bence hiç kullanmazlar bu cümleyi :)
- +1 yıl
ya onlar kadınları nasıl görüyolarsa anlamıorm :) sanki kadınlar üzülmüyo yıpranmıyo hep mutlu harıka hayatları var gibi.. aslında tam tersı erkeklerin yıpranmıcagı kadar çok yıpranır kadınlar.. farklı yaratıklardır bunu anlamadıklarndan kaynaklanıo sadece..
Soran+1 yılDoğumu,regili,ağdası var.
Esir hayatı toplumsal baskı.
Güçsüzlük zayıflık(fiziksel) anlamda kendimizi koruyamıyoruz.
Tek gördükleri harika bir çift göğüs ve popo!
Neler çektiğini soran yok :) Laf gelnce de keşke kadın olsaydım.
bir gün askerdeyken yoldaki buzları kırıyoruz bölük olara hava ayazmı ayaz ... tam karşımda başçvş olum dedi kürek gibi şeyin olacağına fındık gibi şeyin olsaydı şimdi sıcacık evinde oturuyordun :)))
bu açıklarmı acaba?02 Yorumla
Soran+1 yıl:D güldürdün
O laf genelde tam tersidir. Geçmişten beri erkeklerin topumda biraz daha (saçma olarak) özgürlüğü olduğu içindir.
00 Yorumlaben öyle bişe demedim hiç diyenlerde ciddi şekilde değil dalgasına dior. eee tüm yük erkeklerin üzerinde olursa ne desin adam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D link
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) cinsel yönden bayan bulmak sıkıntı olduğu için mi ?
Cevap sahibi+1 yılYok ya espiri olsun diye alakası yok :D
Cevap sahibi+1 yılama espri bir yana şöyle bir gerçek var kadın isterse erkeği hem rezil hemde vezir eder
+1 yılBen sana soylim oyle derken icimizden gecen kesinlikle guzel bir kiz olmak cirkin degil guzel bir kiz olarak dogsaydik sevdigimizi yanimizda tutabilirdik sevdigimizi elde edebilirdik anlami tasir benim gozumde
00 Yorumlayüklendiği dertlerden "adamın biriyle evlenirim evde çocuklara bakardım oh ne rahat a q " şeklinde bir versiyonuna kulağımla şahit oldum ama kadınlardaki erkek olma isteği kafası daha fazla olduğu kanaatindeyim
00 Yorumla
+1 yıllaf olsun diye söyleriz ama kadınlar her lafın altında bir çapan oğlanı aradıklarından i*ne muameleside görüyoruz boş muhabbetten
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Sadece kadınları şanslı mı buluyorsunuz diye sordum
- +1 yıl
amerikadaki ingirteredeki şanslı bizim ülkedeki kadınların neresi şanslı
Çünkü evlenince kocan bakacak en basiti ...Bizde dert bitmez para kazanma derdi hanımını mutlu etme derdi ..
Bayanlar evlesin oh kebap...Ekmek elden su gölden.
Ama Erkekliğimden mutuluyum Allaha Şükür :D :D00 Yorumla
+1 yılgenelde bir kıza açılamayınca deniyordur gibi geldi pek duyulan bir laf değil, ilk hamleyi hep erkekler yapmak zorunda ya o bakımdan tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende erkek oslaydım diyorum ama erkek olsaydım yine şu an sevdiğime aşık olurdum bu durumda birlikte olmamız imkansız olurdu çünkü o gay değil asdfghjk o yüzden iyi ki kızım :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılBayan olmayı çok kolay sanıyorlar..
Onlara göre...:)00 Yorumla Nedeni çok basit. Bütün masraflar karşı taraftan olacaktı. Teklif etme gibi bir derdi olmucaktı. Sevgili bulamama gibi bir sıkıntısı da olmucaktı. Daha sayayım mı :):)
00 Yorumla
+1 yılBunun tersini kizlar der genelde ama.Erkekler de fazla sorumluluk sahibi olmalari gerektiklerini dusundukleri icin diyolar
00 Yorumlaorda ki maksat ben yatardım kocam calısırdı. gecede kocama verirdim olur biter mantıgında sanırım.
00 YorumlaKız olduğunda bir kaç yerini gösteripte her istediğini elde edebilirsn cünkü...
ayrıca çok fazla ilgi cekebilirsin toplum tarafından, ve karşı cinse karşı ağzının suyu akmaz..
Kısaca: Paraya en yakın yol kız olmak kullanmasını bilirsen :)))00 YorumlaKız olmak daha büyük kolaylık..
Yine de erkek olmak daha güzel.10 Yorumla
+1 yılLafin gelisi soylenir aslinda kadinlarla dalga gecmek maksati tasir
10 Yorumla
+1 yılkız olsam kaşar olurdumun bir başka versiyonu :D bide şu yanı var kocaya varır kurtulurdum ev işi cocuk dogurmak v.s.
00 YorumlaDunya kadar malin olacagina findik kadar pittigin olsun demisler o zaman degerin bilinir kayirma soz konusu :)
00 Yorumlakızlar dalgalı kurlu olması istediği zaman istediği yöne girebilmesini sağlıyor.Erkekler basit sadece bir tane açma kapama düğmesi var:)
00 YorumlaKizlarda oyle diyor. Bende shans olsaydi erkke dogardim diyo
00 YorumlaErkek olmanın zorluğundan yakınırlar o yüzden söylerler ama kadın olmak daha zordur.
00 YorumlaKız olsalardı yiyecekleri bir lokma bilmem neydi ve sonrası mutluluk diyorlar asdddas
00 YorumlaDilden dile dolaşmiş mantiğini düşünmeden söyleriz. Mesela bir de kız olsam kesin o... olurdum derler. amaçsız yani :D
00 Yorumlaşanslı olsaydım kız doğardım tabi...şu an bir galerici ya da kuyumcu kafalamış gtü sağlama almıştım.. :)
00 Yorumlabu soru gizliden sorulur mu bu nasıl bir eziklik dgbrgbrg
00 Yorumla
+1 yılcinsel açıdan söyleyende varbaşka cıddanda söyleyen vr 250 gramla düünyayı yöneten kadınlar var :D
10 Yorumla
+1 yılsizin gibi zavallıların yaşam sevincini artırmak için ! :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız olup akşamdan akşama 5 dk dişimi sıkardım rahatıma bakardım iş güç para kim ugraşcak bunlarla diyorlar kısacası :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCunku " dunya kadar servetin olcagina findk kadar a min olsun" dur da ondan...
23 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin genelevdeki kadınlar! biz kızlar vajinamızla mı para kazanıyoruz? ne diyorsun sen yaa
Cevap sahibi+1 yılHayr tatlim cikardigin anlam yanlis... dogrusunu ogren oyle sinirlen. Zira esprinin aciklamasni yapmak tarzm degil ;)
Cevap sahibi+1 yılNyse benden ogren bari. Burdaki findik kadr olan sey kisinin guzellgni temsil eder. Dunya kadar servetin olacagna cok guzel bir kiz ol; zaten en zengn kocayi bulursun anlamini tasir. Anadiin ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerlik yok, Çalışmak zorunda değilsin, 40 yaşında bile babanda para isteyebilirsin vs vs
01 Yorumla- +1 yıl
evet askerlik yok çalışmak yok ama sigortan yok maaşın yok.ben üniversite okurken bile babam paran var mı yollayayım mı demediği sürece para isteyemem. hem kaç tane 40 yaşında ki hatun kişi babasından para isteyebilir ki. bir tanığımın arabası olmadığı için babasından yardım istedi babası diyorum ona bile gruruna yediremedim tabi istisnalar hariç tabi ayrıca öyle erkekler varki para istemeye doymuyor. bu konuyu bayanlarla sınırlandırmayalım lütfen( sizin nazarınızda tüm erkeklere )
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki kızlara gökten yagıyorda yağıyor, kızların cinsiyetleriyle biryere geldiklerini dusunucek kadar dar düşünüyorlar cunku
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılpipi seviyoruz biz aslında
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kim diyo onu yav asla kız olmak istemezdim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben iykide kız olmamışım kız olsaydım herkese verirdim
00 Yorumla
+1 yılDaha önce regl olmadıklarındandır .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onu açıklamaya terbiye yetmez :)
00 Yorumla
+1 yılhiç demedim valla bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok farklı bir şey boşver uğraşma :)
10 Yorumlahayat kızlara daha guzelde ondan
00 Yorumlakızların daha çok şanslı olduguna inanırız
00 Yorumlasen neden gizlisin bunu açıkla önce:D
00 Yorumla
+1 yılBu söz insanı dinden çıkartabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. erkek olarak işlev gösteremiyorlar
00 Yorumla
+1 yılkadınlara hayat daha kolay oldugu için
00 Yorumla
+1 yılçükü küçük erkeklerin sözüdür bu
cayırt00 Yorumla
+1 yılbence daha bir sürü artı yönü var :)
00 YorumlaBen o erkeklerden değilim (:
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne