Mesela bi düşünün.. kızların saçına sürdüğü onca yağdan sonra parıl parıl parlıyor.✨🧚🏻♀️
Erkolar sürse kesin bitlenmişti 😌
Erkolar sürse kesin bitlenmişti 😌
Bence Hayatta şanslı olmak, içinde bulunulan duruma ve bakış açısına göre değişir. Kızlar, duygusal destek konusunda daha şanslı olabilir; çevrelerinde genelde duygularını paylaşabilecekleri insanlar bulunur. Ancak toplumsal baskılar veya eşit olmayan fırsatlar onları zorluyor Erkekler özgürlük ve karar alma konusunda avantajlı görünse de, duygularını ifade edememek gibi zorluklar yaşıyoruz
Kızların toplumsal bir sorun olaraktan, dışarıdaki abazalardan başka bir problemi yok açıkçası, sayamazlarda yani
İş hayatında bile pozitif ayrımcılık konusunda ilerdeler,
Öğrencilik hayatlarında bile en basitinden tuvalete gitme konusunda bile erkeklere çok fazla izin verilmezken, kızlar grupça bile gidebiliyor (özel durum regl falan fistan saymayın)
Hayattaki psikolojik baskıları aileleri dışında yok. Ki bu erkeklerde sonradan başlıyor, kızlarda çocukluktan başlar bunu kabul ederim fakat kızların hiçbiri, ömürleri boyunca 16-17 yaşından beri çalışmak zorunda kalmaz (özel durumlar dışında yine maddi, ailesel, tercih vs.), ileride aile geçiminin stresi (ki bunu küçümsemeyin, büyük bir yüktür) derdi yoktur, Ev araba alma dertleri "kişisel tercih" dışında yoktur, bu bize zorunluluk gibidir (ha ne kadar mümkün bu devirde tartışılır fakat erkekler bu mümkün olsun veya olmasın her türlü bunun derdini tutar), en kötü ihtimalle iş sahibi de olamaz evde otuturur birisini herhalde yani bulur, tüm gün boyunca ev işleri yapmayı bahane edenler gidip iş ortamını görebilirler. Sizi 10 saniye boş oturduğunu gören bir ustanız, ofis şefiniz görsün o zaman ev işleri iş mi değil mi anlarsınız. Ev işleri görevdir (bende yapıyorum evet), iş değil. O yüzden bunu bahane etmeleri de çok komik.
Gibi gibii daha da gider.
Kısaca kadınlar yaşayın bu hayatı.
Ha ben Erkek olmaktan memnunum. Tüm bu stresler zor zamanlar yaratıyor, zor zamanlarda güçlü birisini yaratır. İşime gelir, teeenks
Evet beğendim eline sağlık
Tam eic layık olmuş
Bol emekle yazılmış benim parmaklarım ağrır mesela yazamam hayatta bu kadar
hımm iyi
Bunun karşılığında rica ederim denmez heralde msjs eyyw
her şey Allah'tan mesela ben hep diyorum kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki bunun nedeni muhattap olmadım yaşadıklarımdan dersler aldım ilkten kurtardılar dualar ettim sezgilerimle kurtuldum bu bir gerçek şans diye bir şey yoktur
Kim ne derse desin erkekler, kızların tek şansı okumazlarsa falan evlenip çalışmazlar. Ama bir o kadarda zorlukları vardır şimdi saymayalım. Akıllı bir erkeksen daha şanslısındır bu hayatta.
Cevap
14Cevap
Kızlar daha şanslı olabiliyor gadası
Valla bilemem de benim bu aralar şansım yok 🤣😂
Neden msjs
Umarız gelir
Bu arada senin bi hastane işi vardı ne oldu o
insalalh daha da bi hafta varmış neyse çabuk geçer
Zordur ya şunu hallette ilaçları alıp işine bakarsın sonra
Ayn inş
kadinlarin katledildigi bu devirde biz mi şanslıyız gercekten erkekler de iş bulabilmek için ordan oraya kosusturuyorlar canları çıkıyor erkekler mi şanslı ne sacmaliyosunuz acaba
Sakin ol tm
msjsjjs neyi sorup sormıycağımı senden öğrenmiycem beğenmediysen gözünü kapa geç
Baksana şey sorucam sana hep böyle misin
msjsjdj biraz rahatla ama bu kadarı bünyene zarar verir stres her türlü zarar aşko
İnsanlar eğlencesine burada bi soru için delleniceksen ohooo msjsjdj
Şans faktörü çok değişken. Erkek ve kadının şanslı olduğu konular farklılık gösterebiliyor. 💅🏻
Sosyal anlamda kızlar, saygı anlamında erkekler.
Bence şans meselesi cinsiyete değil Doğduğu ortam ile alakalı
Kızlar kesinlikle
Şans duruma göre değişebilir bence
Parası olan daha şanslı
erkekler çok daha şanslı
Kizlar tabiki testislerine darbe almiyolar 😂
Şimdi bişi derdimde neyse msjs
Korktun mu demeye jajs
Tabikide kızlar
Erkekler
kızlar
Kızlar