Bana suçsuz yere o**** dedi!! napıcam yaaa delirdim!!

1yıllık sevgilimle ayrılmıştık. Son bikaç haftadır kavga ediyoruz. Beni hep yanlış tanıdı eskiden kavga ederdik sürekli atışırdık ikimizinde birbirmize hataları var ama affettik barıştık. Aradan bir sene geçmiş o kavgaları bugün açtı sinirlendirdi bende bağırdım kızlar şeytan sende öylesin orspusun şereefsz hayatımdan defol dedi. Bugün kavga ettik tekefonda baya sövdü bende dayanamadım senin gibi serefsizlik yapıpta birini yedekte tutup aldatmıyorum oç değilim dedim. Oç deyince anneme küfür ediyon diye daha çok üzerime yürüdü. Ben sadece onusevdim her lafına uydum bağırdığında sustum üzerine gitmedim Okuldan ev evden okul başka bir sosyal hayatım yok facemde erkek yok hiçbi erkekle münasebetim olmadığı ve sadedce onu sevdiğim halde niye bana o* şerefsiz vs diyo anlamıyorum. Sürekli beni aşağılıyo kızıyo sevmiyo artık abi. Ama ben salak gibi seviyorum. Ne önerirsiniz? Şu an beni heryerden engelledi numarasını değiştrdi hiçibi bağlantım kalmadı ulaşamıyorum ne yapayım yaa sürünsün istiyorum sürünmüyo benden kurtulduğu için seviniyo. Onu çok seviyorum gülüşü sesi falan çok tatlı unutamıyorum :'(
Bana suçsuz yere o**** dedi!! napıcam yaaa delirdim!!