Lütfen beni kırmayın, neden öyle yaptı💔😑?

yabancılara çok benziyorum herkes yabancı olduğumu sanıyor, bende bu yüzden hep dışarı çıktığımda çok utanıyorum çünkü şehir küçük bir şehir ve benden daha farklı olan yok ben yabancılara benzediğim göze hep çarpıyorum, bugün akşam saat 8 de kaldırımda yorulduğum için biraz bankta oturayım dedim bankta yolun yanındaydı işte çok yorulduğum için 1 saat oturdum, çok utanıyordum utanmam ayrı dertti ne yapacağımı bilmiyordum, kafam titriyordu, elim titriyordu eve tek gidecektim onu da yapamadığım için 1 saat oturdum biraz sakinleşsin eve giderim dedim ve sonra bir anda 12 yaşında bir çocuk uzaktan bana ablaaa diye koşarak geldi tanımadığım bir çocuk.. bende sandım ki bana bir şey diyecek birde baktım herkesin içinde beni hani o lastiği çekip ona yapıştırıyorlar ya o da iste otururken onu bana herkesin içinde 10 kez vurdu, bende çok utandım bir şey yapamadım, ağladım ve sonra arkadanda beni öyle vurdu o lastikle.. kendimi çok kötü hissettim o anda eve gidene kadar ağladım herkesin bakışı da bir farklı lütfen size söylüyorum ama bana o çocuğu dövseydin ya da elinden alsaydın ya da ona kızsaydın falan demeyin yapamadım işte ama neden gidene kadar bana öyle lastik vurdu, bunu yapmasını biri mi istedi ondan?
Yoksa ben çok çirkin ve itici olduğum için mi🥺💔
Yoksa ben utandığım için aptal gibi mi göründüm lütfen söyleyin.😥💔💔
Güncellemeler
+1 yıl
çok yoruldum bu ırkçılıklardan😑😥
Lütfen beni kırmayın, neden öyle yaptı💔😑?