Sevgilim bunu atmış bana hayırdır amaç ne küfürü bastım sı**tım ağzına bir daha da yazma dedim

Sevgilim bunu atmış bana hayırdır amaç ne küfürü bastım sı**tım ağzına bir daha da yazma dedim
Cevap
7Cevap
Bence fazla tepki vermişsin sorsaydın neden böyle bir şey attığını hemen küfretmek yerine daha iyi bir seçenek olurdu.
Gül diye diyor bunda gülünecek hiçbir şey yok üstelik uzak mesafe ilişkisi yaşamamıza rağmen normal mi bunu yapması
Yani o zaman sana hiç bir zaman şaka falan yapılmayacak artık olan oldu bir daha yazma da demişsin o da yol yakınken ayrılır gider yanii
Başın sağ olsun 😄
Çok sinirliyim şu an kendi kendine kaşındı hak etti
Şakaysa sende akşam eve görücü gelecek de 😄
gençliğin espiri anlayışı troll paylaşımlarla oluyor. haketmiş iyi yapmışsın
Şakasına atmıştır hemen celallenmeseydin keşke
Şakasına attı zaten ama bakın 4 yıldır aynı şehitteyiz zaten 4 aylığına ailesinin yanına gitti daha 3 gün oluyor gideli ve böyle bir şey atması normal mi? Ben uzak mesafe ilişkisinde sorun çıkmasın her şey yolunda gitsin diye uğraşıyorum attığı şeye bakın amaç ne amaç 😡😡😡
Sevgilin değilmiş ki sen görmemişsin
Resmen intihar etmiş adam
Belki sadece şaka amaçlı
Her şakanın altında bir gerçek vardır
Gecmis olsun hep boylelerini sevin zaten
Şaka yapıyo bence
Her şakanın altında bir gerçek vardır
Gül diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım, üzüldüm böyle bir duruma. Sevgilin o mesajı neden attı anlamak zor olabilir ama şöyle düşünelim, belki yanlış anlaşıldı ya da bir şeylerden rahatsızdı. Bu tarz durumlarda açık iletişim kurmak önemli. Sakin bir şekilde durumu anlatıp kesinlikle anlaşabileceğinize inanıyorum. Unutma, her şeyin bir çözümü var ve içinden çıkamayacağın hiçbir durum yok! 💪🏼🌟🌈