Sevdiğim çocuğun yanında regl olduğumu söyledi ve beni rezil etti😞😞😞😞😫😭😭😭?

Öncelikle bilin ki bunu ağlayarak yazıyorum😞
Bugün akşam saatlerinde arkadaş ortamimizda buluşmaya söz verdik. Hepimiz 18-19 yaşındayız. Benim de adet donemime denk geldi ve ben çok yoğun yaşayan biriyim. Neyse bebek bezi ile tam koruma yaptım dışarıya ciktim. Grup normalde 5 kişi ama bir baktım 6 kişi olmus. Yeni birisi daha. Ben bu çocuğu daha öncede görmüştüm ve gerçekten çok beğendim. Çok iyi niyetli temiz ve yakisikli bir çocuk. Ben sevindim içten içe tabi oley o da artık bizle gezecek felan. Neyse ben tabi reglden dolayı zor tutuyorum çiş gibi şırr akiveriyor. Kız arkadaşıma söyledim oda oturalım arkadaşlar piknik sahasına dedi. Çardak gibi bir yere oturduk ardından bu grubun firlamasi "Gencleeer damla adet olmuşşş. Yormayalim bebekimizi. Nasıl olsa kanıyor "gibi sacma bişey söyledi ve beni çok üzdü. Kalbim paramparça oldu orda 4 erkek var ve o kadar utandım ki...
Gözümde kalan yaşla arkamı dönüp hıçkıra hıçkıra eve kostum. Beni hoşlandigim çocuğun yanında utandırdı. Tamam gayet doğal birşey ama öyle söylenmez ki 😞😞. Ben nasıl bakicam onların suratına. Siz olsaydınız napardiniz. Arkadaşlar teselli edin ya lütfen nolur😞😞
Sevdiğim çocuğun yanında regl olduğumu söyledi ve beni rezil etti😞😞😞😞😫😭😭😭?