Ben ne yaptım ona 😢?

Nişanlımın kuzeninin düğünü vardı 1 hafta önceden konuştuk bu konuyu canım sen gelme işten çık gel gece ben alkol alırım seni götüremem zor olur dedi tamam canım deyip konuyu kapattık dün düğün günüydü sabah kaynanam aradı ve kızım düğüne geliyorsun değil mi herkes seni soruyor dedi bende kadına izah ettim durumu son 1 gün kala bana emrivaki yapılıyor giyecek kıyafetim yok saçımı yapmadım 1 hafta önceden netleşseydi bu konu ona göre kıyafet alacaktım kendimi hazırlığımı yapacaktım neyse nişanlım düğün günü bir kere ne yazdı ne de aradı beni öylece bekledim bütün gece gözlerim doldu sonra gece üst üste aradım açmadı en sonunda açtı dedim bi düğün için beni bu kadar ihmal etmen gerekiyor muydu dedim en son ne zaman yakınının düğününe gittin dedi koşturduk yemek dağıttık filan dedi genel olarak ilişkimizin en başından beri sürekli benim bir şeyleri anlamadığımı ifade ediyor beynim almıyor benim nasıl olsa anlamıcaksın gerek yok şu an ciddiye almıyorum seni filan diyor kendimi aşağılanmış ve rencide edilmiş gibi hissediyorum konumuz beni ihmal etmesi ama o konuyu benim bir şeyleri anlamadığıma getiriyor çok koyuyor bana 😢 kendimi hem mutsuz hem de kötü hissediyorum

Ben ne yaptım ona 😢?