Ben ona ne yaptım?

kimseye anlatamıyorum buraya yazmak istedim.. 20 yaşındayım ve 13 yaşında babamı kaybettim tek kardeşim sadece annem var onunla yaşıyorum. çocukluğumu ailemle geçirdim desem yalan olur istenmeyen kazayla olan birbirini sevmeyen o ailenin çocuğuyum ben. sürekli itip kakıldım daha 8 yaşındayken evde tek başıma bırakıldım zaten o kendine bakar diye günlerce evde tek başımaydım. bir şekilde bu yaşıma geldim ne bir başım okşandı ne bir kere sarıldılar bana. hayatımda babama baba bile demedim. anneme alışamadım oda bana alışamadı.. o kadar yoktu ki birden ikimiz kalınca tökezledi haliyle bende. önce babamın kaybından beni sorumlu tuttu ve dahası.. yıllardır tek başımayım okuduğum bölüme kadar bilmezlerdi.. okuma yazmayı söktüğümü bile bilmiyorlardı biliyo musunuz... tek başıma öyle zorluklar çektim ki.. patlama noktam sabah oldu. annem kendini odaya kitlemişti. tıktıkladım ne oldu dedim. elinde ne var bana ne yapacaksın diye ağlamaya başladı içerde... ben çiçeğim soldu diye hıçkıra hıçkıra ağladım günlerce.. bir böceğe bir sivrisineğe bile kıyamam. o benim annem.. ben akşama kadar odamdayım sadece ders çalışıyorum yemin ederim benim kimseye zararım yok.. çok canım yanıyor ben hiçbir şey yapmadım yapmam.. çok acıyor...

Ben ona ne yaptım?