Sevgilim var ama başka birinden hoşlanıyorum galiba.. Ne yapmalıyım?

1 yıldır beraber oldugum bı erkek arkadasım var. Mutluyuz allaha sukur hıc bı sıkıntı yok annem teyzem vs bılıyo. Durum şu ki 12 sınıfım ve staj goruyorum. Aşcılık uzerıne çalıştıgım yerde bı cocuk var ve cok cok cok tatlı asırı sevımlııııııı.samimiyiz numarmı aldı vatsaptan konusuyoruz iligilenerek konusuyo nazımı cekıyo ısteyken sureklı yanına cagırıyo benı o benden daha bılgılı oldugu ıcın ustalardan kacırıyorum senı kafan dagılsın dıye dıyo . Onunda sevgılısı var anlatıyo bana ama benımlede olgılenıyo opucukler atıyo ben işteyken ağlamıştım sen aglama dayanamam dıyo. Dediğim gibi onunda 2 aylık sevgılısı var . Dun aksam 1 bucuk saat skype konustuk cok tatlısın vs dedı.Şimdiki sevgilisiyle twitter'da tanışmıs onunla tanıstıgında baskasıyla cıkıyomus sonra dıgerınden ayrılmıs bununla cıkmaya baslamıs aynıı durumşu anbızım aramızda. Benım ıcon ıse erken gelıyo benım ıcın sabahcı olucak. Evden cık 15 dk goruselım vs dıyo sabahları yuruyerek gıderız cıkısta senı evıne bırakırım dıyo ama sevgılısı ıcınde ona olurum bırakmam demeyıde ıhmal etmıyo. Davranısları benden hoslanıyo gıbı ama çapkın bence acayıp derecede egosu var. Ben bu cocuktan hoslanıyorum galıbaaaa. Sevgılımı sevıyorum bana baglı bırı ama bu cocuk cook tatlııııııı.
Güncellemeler
+1 yıl
Beraberr oldugum bır var derken sevgılı olarak yanı. Bunda o.puluk ne alaka onu anlamadım yaptıgım kotu bsey yok ki ? Suan bırıyle cıkıyorum ama aklım baska bırıne kaydı bu kadar . Ortada elden ele gıbı bı durum yok
Güncellemeler
+1 yıl
Ya amma abarttıınız cocukla gizli ilişkim var demiyorum mesafemiz var be içten hoşlanıyorum sadeıce kımsede bılmıyo o cock bıle. Ayrıca durumu tam olarak bılmeden konusmayın
Sevgilim var ama başka birinden hoşlanıyorum galiba.. Ne yapmalıyım?