Lütfen karşı tarafı incitecek şeyler yapmaktan kaçın kendi derdini ona anlatmayı ve öyle ayrıl. Ondan soğutmaya çalışma kendini veya farklı bir heycan arama ona bir şans daha ver olmuyorsa insan gibi karşılıklı konuşarak bitirmeyi dene oda senin gibi birisi ve sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasınada yapma bi gün sanda yapılır unutamazsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli bir ilişki nasıl bitecek ve şimdi şöyle düşün hoşlandığım çocuğa da yazık değil mi?
- +1 yıl
sen daha karar verememişsin ve bir boşluğa düşmüsün hoşlandığın çocuğu uzun süreli
ve tanıdığın birine değişmeni tavsiye etmem sevgilin varkende ikisini aynı anda idare etmeye çalışma böyle aksiyona girme mutluluğunu bölme hoşanıyorsun sadece adı üstünde sadece anlık bir hevestir uzun süreli ilişkini bitirdiğin için çok pişman olursun ama geri dönüşü sonra olmaz kendinle oturup konuş iyi düşün
Soran+1 yılBen uzun süreli ilişkimi bitirdim daha sonra bu çocuğa yöneldim sürekli bakışıyorduk ama konuşma fırsatı bulamadım neyse daha sonra bu uzun sureliye dondum... Bu arada haklısın yani hoşlandigim kişi için 8 yıllık iliskimi bitiremem demi?
- +1 yıl
kesinlikle öyle boşukta hissetin bir an bi
hoşantı duymuşsundur o kadar bitirdikten sonda pişman olmak istemiyorsan böyle işlere kalkışma. 8 yıl az bir süre değil aslında evlenmenizde gerekir yaşınız çok küçük değilse 😂 hoşlantı için uzun ilişki bırakılmaz konuşup çözülür karşınızdaki
hoşlandığınız çocuğa yüz vermeyip görmezden gelirsen hayatın daha güzel ilerler
Soran+1 yılUzun sureli 28 yaşında düzenli işi yok
Soran+1 yılYa kpss hazırlanıyor o yuzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o zaman ayrıl sevgili olma..
hoşlanmadığın kişiye neden baglanırsın... görüşmeyi kes... diğerinede meydan açılsın... hoşlandığın kişinin dikkatini çeksen bile sevgilisi var diye yaklaşmayacaktır...01 Yorumla
Soran+1 yılDikkatini çekmek icin ne yapabilirim ona sevgilim oldugunu söyledim ikisini bir arada goturmemek için
+1 yılSana karşı artık bişey hissetmediğimi farkettim ayrılalım de neyse o dobra bi şekilde söyle
15 Yorumla
Soran+1 yılBirine karşı bir şey hissediyorsam sevgilimi kafamda silmişmiyimdir
- +1 yıl
Silmişsindir silmemiş olsan başkasına bakmazsın
Soran+1 yılBakışıyoruz onunla sorunca biri var hayatımda dedim çok üzüldü
- +1 yıl
Ayrıl o zaman ben seni anlayamıyorum ki ne istediğini bilmiyorsun
Soran+1 yılOna bakislarimla umut verdim dimi?
Iyi halt ediyorsun..🙄
Ayrıl çocuktan yazık etme zamanından çalma çocuğun. Görüyorsun hayat kısa...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden soğut.
Yazma,
Duyma,
Görme,
Tersle.
Baktın anlamıyor çek adam akıllı konuş.
Maksimum bir hafta sürer zaten bu dediklerim02 Yorumla- +1 yıl
Unutmak değil yukardakiler.
Ayrılık adımları.
Böyle devam etmesi mi daha iyi?
+1 yılMadem sevgilinden hoşlanmıyordun neden onun duygularıyla oynadın?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun süreliydi sorunlar vardı bu kişiyle yeni tanistim sizce uzun süreli emegimi mi secsem yoksa heyecan duygularını mi birde sınıfta izliyorum bakışıyorduk onunla
- +1 yıl
hangisini daha çok sevdiğini sadece sen bilirsin.
Soran+1 yılAyrılınca Hoşlandığıma yöneldim ama tekrar döndüm mantigimi seçmiş oluyorum
+1 yılSınıf değişikliği için dilekçe versin veli.
042 Yorumla
Soran+1 yılDershane
- +1 yıl
Seviye sınıfından tembel sınıfa geç
- +1 yıl
Evet yalnızca ne yapacağını bilmiyosundur
- +1 yıl
Sevgilin de senin kendisini kafanda silmen için her şeyi yapmıştır. Bu tek taraflı bir durum değil
Soran+1 yılBu süreçte hoşlandigima yöneldim, sonra eski sevgilime döndüm sizce neden
- +1 yıl
Hoşlandığına yönelip neden eski sevgiline döndüğünü anlamadım? Demek ki kafanda bir sonuca ulaşmamışsın ne yapacağına dair ya da mantığın daha ağır basmış
Soran+1 yılKalbim kimde peki
- +1 yıl
Sence? Bunu senin cevaplaman lazım
Soran+1 yılMantigimla uzun ilişkiye donduysem kalbim diğerinde olmuyor mu?
- +1 yıl
Evet öyle oluyor yalnız kalbinde onu bitirebilirsin özellikle sana kötü şeyler yaşattıysa. Diğeri de sana kötü şeyler yaşatmışki başkasına karşı birtakım hisler oluşmuş. Sonuçta ikisi de çöp
- +1 yıl
Sonuç 00 sıfır… Geçmiş olsun, canım kendim
Soran+1 yılHoşlandigima baktım bakistik felan bana sorunca da hayatimda biri var dedim uzuldu tabi ona bakislarimla umut verdim dimi
- +1 yıl
Bakışlarınla umut vermişsin ancak her kendisine bakan kızdan hoşlanıyor muymuş acaba yoksa o da sana karşı derin şeyler mi hissetmiş?
- +1 yıl
O zaman o da sevgilisini kafasında bitirmiş olsa gerek
Soran+1 yılYa zaten çocuk bana ilgiliydi ben sevgilimden ayrılıktan sonra ona bakıp gülümseyerek selam verdim sonra sürekli bakışmaya başladık onun hayatında biri yoktu doğal olarak geldi sordu bende dedim benim hayatımda biri var felan çocuk bozuldu tabi dedi niye bakışıyorduk felan bende öylesine felan dedim sonra çocuk üzüldü
Soran+1 yılBu hikayede suçlu kim
- +1 yıl
Aha olay başka bir yöne evrildi. Suçu senin üzerine atıyor
- +1 yıl
İkinizde suçlu değilsiniz, elinizde olan bir şey değildi olanlar
Soran+1 yılYok yani bakıştığım çocuğun haberi yoktu hiçbir şeyden. Benim sevgilim olduğundan felan bence o temiz
- +1 yıl
Durum öyleyse sen hatalısın
Soran+1 yılBana dedi zaten madem sevgilin var niye bakışıyorduk bakışlarından hissin olduğunu felan sandim dedi ben şaşırdım bunu sorduğunda bu çocuk açık sozlu mu sizce
- +1 yıl
Açık sözlü evet. Aranızda büyük bir çekim mi var?
Soran+1 yılNeden bunu düşündünüz
- +1 yıl
Durmayan bir sarışın karakter var bu olayda. Kendisini durdurmayan, ateşle oynayan
Soran+1 yılUzaklaşmaya çalışıyorum sınıftan çıkıyorum
Soran+1 yılYoksa kendimi mi kandırıyorum aslında uzaklasmam gerektiği için mi uzaklasiyorum
- +1 yıl
Sarışın çocuk en başında kızı beğendi, kızın ondan haberi bile yoktu ve kızın dikkatini çekti. Kızın dikkatini çektikten sonra aralarındaki çekimi hissettiler ve sonra karşı konulamaz olan bu çekim ikisinin uzun yıllarına mal oldu. Kız uzak durdu ve bitirdi kafasında ama sarışın karakter durmadı
- +1 yıl
Her seferinde canlı tutmaya devam etti ateşi. Durmadı ve duracak gibi görünmüyor
Soran+1 yılŞimdi sarışın çocuk kim? Kız kim oluyor
- +1 yıl
Kurguya gel, her ikisi de konuşmaları gereken şeyi konuşuyorlar şu an
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Sence bu çekimin sebebi ne? Ne var aranızda?
Soran+1 yılÇekim mi bilmiyorum bu çekimse neden eski sevgilime döndüm
- +1 yıl
Güvensiz bir başlangıç. Her şey yarım ve güvensizlikle dolu. Çok üzücü
- +1 yıl
Hastane neden senin yüzünden zarar etti? Hepatit hangi yollarla bulaşır? Neden bir insan, çok riskli bir süreç her gün kontrol edeceğim seni demişken ortadan kaybolur
- +1 yıl
Güven çok önemli bir duygu. Güvendiğin alana sığınman da gayet doğal. Konu kapanmıştır
Soran+1 yılNe yani diğerine güvenmiyor muydum
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılTelefonla bir iki kere konuşuyordu felann güvenimi bu mu sarsti?
- +1 yıl
Arkadaşınla falan da yatmıştır bu çocum
- +1 yıl
Çocuk arkadaşınla da yatmış, yalan falan da var işin içinde. Sana verdiği sözü tutmamış, bırakıp gitmiş falan, hastane zarar etmiş senin yüzünde. İlginç şeyler var işin içinde
Derslerine odaklan, telefonda oyun oyna, müzik dinle, böyle bir durumdan kurtulmanın ve aklınına gelmemesi için gerekli, gereksiz ne varsa bir şeyler yapmaya başla; hiçbir şeyi düşünme veya hoşlandığın kişiyle konuşuyorsan fazla muhabbet olma.
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela o sınıftaysa çıkıyorum bu uzaklaşmami anlar mı
Soran+1 yılEvet karşılıklı bakışıyorduk
- +1 yıl
Nefsine hakim olabiliyorsan ol yüz vermemeye çalış senle konuştuğunda tek kelime cevap ver verdiğinde kaçma yoksa seni anlar peşini de bırakmaz senle konuşmaya isteyecek. Dediğim kafana takma, boşversene... Önünde uzun bir zaman ve hayat var onun için hayatına bakıp derslerine odaklan. Bazen bazı şeyler için zaman geçtikçe geriye bir bakıp utanıp kendi kendine dalga geçip güleceksin.
Soran+1 yılDuygularımı anlar demi ondan uzaklaşmak istedigimi
+1 yılAbi bunlar çifter beşer kapıyor biz bir sevgiliyi zar zor becerdik kaç senede. Kafayı yiyeceğim ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olmak çok mu lazım?
- +1 yıl
Yeri gelince evet.
+1 yılyani bence sevgilini hiç sevmemişsin nasıl becerdin bunu? pes doğrusu ben onun kılına zarar gelecek diye korkup her görüşmemde son görüşmemmiş gibi kokusunu içime çekerken sen başkasına tutulmuşsun.
10 YorumlaBir anlık bir hoslantidir belki sevgilinle ilişkin uzun süreli ise sıkılmış da olabilirsiniz ama hangisini daha çok seviyorsan onunla ol tipine filan bakma seni en çok hangisi seviyorsa onunla oll
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sıkılmış olsam da başkasına gönlümün kayması normal mi
Soran+1 yılÇocuğu kiskandirmaya felan çalışıyorum
+1 yılYaptığın güzel bir şey değil ya yumuşak bir dille sevgilinden ayrıl çünkü o hoşlandığın çocuk belki senden hoşlanıyordur ve flörtleşirseniz aldatmak olur çok çok daha kötü olur sevgilin için
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocukta benden hoşlanıyor sürekli karşılıklı bakışıyoruz
- +1 yıl
Zaten aldatıyor şu an da
Soran+1 yıl@Hanyakonya bakismak aldatmak mk
Soran+1 yılBakismak aldatmak mı
- +1 yıl
Evet mk başkası var çünkü 3. bir kişi
- +1 yıl
Küfür etmeyi de bırak kız dediğin kız gibi olur erkek gibi öküz olmayın
Soran+1 yıl@Hanyakonya küfür etmedim yanlış yazdım bakismak aldatmak mı derken sonunda k olmus
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç akla gelmeyecek bir şey geldi aklıma. Ayrılmak. 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kafamda bitmiş mi yani?
Cevap sahibi+1 yıl@plzweed 😂😂💯daha güzel yorum yapılamazdi.
+1 yılSakın tersleme birden bence çok geç olmadan karşısına geçip konuşmalısın şimdi söylemezsen sonrasında işler daha kötüye gidebilir :/
13 Yorumla
Soran+1 yılKimi terslemeyeyim
- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Ciddi üzersin.
Sevgilinden ayrıl. Bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmaya meyillisin erkek arkadaşının senden uzaklaşması lazım. Yoksa sen onun canını yakarsın
00 Yorumla
+1 yılcocuktan ayril baskasini aklindan gecirmende duygusal aldatma kategorisine girer bence daha fazla haksizlik ve saygisizlik yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocukta benden hoşlanıyor sürekli karşılıklı bakışıyoruz
- +1 yıl
tamam iste sevgilinden ayril sevgiline haksizlik yapma diyorum bende
+1 yılSevgilinden ayrıl. Onu sevseydin ikinci bir seçenek olmazdı. Çocuğa yazık etme
04 Yorumla
Soran+1 yılİkinci seçeneği seviyor muyum
- +1 yıl
Ilk seçeneği sevseydin diğerini düşünmezdin. Önemli olan ikinciyi sevip sevmemen değil. Normal olarak bir sevgilin var ama başkasından da hoşlanıyorsun. Alttaki mesajlara baktım ve uzun süreli bir ilişkinmis. Sen kaç senelik ilişkim var diyerek bitirmiyorsun kendince haklısin ama bence bunu o çocuğa yapma. Çünkü sana yapsaydı kesinlikle ayrılırdın
Soran+1 yılHaklısın uzun süreli iliskime döndüm ama galiba emekler için bir yandan diğerinden uzaklaşmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Herkes her ilişkiye emek veriyor. Gerçekten seviyorsan ben bu adamla hayatımın kalanını sürdürürüm diyorsan devam et ama yok kaç sene oldu falan diye de düşünüyorsan bence biraz kafanı dinle bir düşün
+1 yılSevgilini çok sevseydin ikinci tercihi kalbine alamazdın oyüzden sevgilinden ayrılmayı dene
08 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ama üzülüyor
- +1 yıl
Diğer türlüde aldatılmış olacak daha çok üzülecek abi
Soran+1 yılHoşlandigimda üzüldü bakisma diyor o zaman benle bana umut verme diyor
- +1 yıl
Sen naptın abi ortalığı 56ya çevirmişsin😂
Soran+1 yılHoşlandigimla bakışıyorduk çocuk pat diye sormaz mı bana karşı ne hissediyorsun dedim hayatımda biri var oda demez mi niye bakışıyorduk o zaman çocuk dobra çıktı yani bende sen yanlış hissetmissin felan dedim çocuk bozuldu tabi öyle yani sorun bende galiba
- +1 yıl
Sende sorun yok aslında abi birinin sana baktığını fark edip ona bakmak illa duygusal mana mı taşıyor çocuk kendi kendine gelin güvey olmuş
Soran+1 yılYok hayır ben bakıp gülümseyip selam verdim sonra bakışmaya başladık öyle yani
- +1 yıl
Sende hangisi şu an ağır basıyor sevgilin mi bakıştığın çocuk mu
+1 yılMümkünse camdan at kendini🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın başına her şey gelebilir Birine karşı bir şey hissediyorsam sevgilimi kafamda silmişmiyimdir
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevgilinle ciddi degilsen ayril
018 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli bir ilişki nasıl bitecek ve şimdi şöyle düşün hoşlandığım çocuğa da yazık değil mi? Sonuçta ikimizde birseyler hissedioz
Soran+1 yıl8 yıl karşımdaki insana yazık değil mi
Soran+1 yılSordu sürekli bakışıyoruz bana karşı hissin mi var dedi bende dedim benim sevgilim var oda bozuldu tabi
Soran+1 yılO bakmior ben bakiom ne olacak peki?
Soran+1 yıl8 yıl ilişkin var der seni istemem der unutmazsin sen onu der
Soran+1 yılKaçamak istesem sevgilim var dermiyim
Soran+1 yılSınıfta felan izliyorum farkediyor mudur
Soran+1 yılKpss kursuna gidiom ee peki demiyor mu çocuk hem sevgilim var diyor hem gözünü benden almıyor
Soran+1 yılKaçamak ne?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de al olmaz mi
08 Yorumla
- +1 yıl
Yani eskidendi kalpde bir kişi olur diye ne yazık ki artık evlerimiz gibi kalblerimizde çok odalı yanlış anlama başıma geldi ondan diyorum
Soran+1 yılSenin başına nasıl geldi?
- +1 yıl
Yani hayatımda biri varken biri daha girdi ikisinede seviyorum ama
Soran+1 yılEe ne olacak nasıl oldu peki çok merak ettim? Hangisinden uzak durdun ve niçin
- +1 yıl
Yanlış olandan uzak durdum çünkü yanlıştı
Soran+1 yılNeden yanlışti?
- +1 yıl
Onunda bir ilişkisi vardi
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O başkası dediğinle olacaksın
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden o kişiyle olmam gerekiyor? Birine karşı bir şey hissediyorsam sevgilimi kafamda silmişmiyimdir?
Soran+1 yılNasıl bir cekim sizce?
Soran+1 yılHoşlandigima baktım sorunca da hayatimda biri var dedim uzuldu tabi ona bakislarimla umut verdim dimi
Soran+1 yılSınıfa onun için gidiyordum sinifta izliyorum beni kıskansın istiyorum kiskandirmaya calisiyorum hesabımı bilmiyor yeni açtım
Soran+1 yılSadece çekim mi yani duygu peki?
Soran+1 yılYa dudaklarına bakınca gözüm takılıyor
Soran+1 yılSarılmak istiyorum ben o ne hissediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın bunu
10 Yorumla Sevgilinden ayrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılallah başka dert vermesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevgilim yok ama bir kızçeden hoşlanıyorum
023 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli bir ilişki nasıl bitecek ve şimdi şöyle düşün hoşlandığım çocuğa da yazık değil mi? Sonuçta ikimizde birseyler hissedioz
Cevap sahibi+1 yılbitmiş zaten, bir başkasını seviyorsan bitmiş
Cevap sahibi+1 yıldeğil, yazık değil
Soran+1 yılKafamda bitmiş mi yani
Cevap sahibi+1 yılyani
Cevap sahibi+1 yılki bir başkasını seviyorken onunla yapamazsın
Soran+1 yılAklım başkasında diyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yıle yani
Soran+1 yılO zaman bir şey sorucam size diyelim ben bu uzun süreli ilişkimi bitirip bu çocuğa yöneldim ve daha sonra tekrar uzun sureliye dondum sizce neden döndüm?
Cevap sahibi+1 yılbence bu bir seçenek değil, o çocuğa geri dönemezsin
Cevap sahibi+1 yılbu mümkün değil, bunu yapamazsın
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılolucak iş değil
Soran+1 yılSadece ayrıldığımız süreçte birine yöneldim
Cevap sahibi+1 yılaga siz sevgili değil miydiniz
Soran+1 yılUzun süreli sevgiliyiz ayrılıp hoslandigim çocuğa yöneldim yani bakistik ettik olsun istedim ama sonra uzunn sureliye dondum niye döndüm sizce
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılYani ayrılıp birine duygu hissediorsam heyecan her neyse onu kiskandirmaya calisiyorsam bence, ben uzun süreliyi sevmiom
Cevap sahibi+1 yılaga boş ver bunları
Cevap sahibi+1 yıls1ktireet
Cevap sahibi+1 yılbak ne diycem
Cevap sahibi+1 yılbende az önce ona açıldım
Cevap sahibi+1 yılbir kaç gün ksye girmesem mi
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl sevgilinden ihanet etme.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılikisiylede cik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Olayı tam anlayabilsem yardımcı olabilirim
020 Yorumla
Soran+1 yılBir tarafta uzun süreli sorunlu biir ilişki ama emeklerimi çöp etmek istemiyorum diğer tarafta bana ilgili bakıştığım beni kıskanınca hoşuma giden heyecanlandigim öpmek istedigim sınıfta izledigim biri diğer tarafa da bakislarimla umut verdim ne yapacam
Soran+1 yılYa hoşlandigim çocuk bana ilgiliydi ben sevgilimden ayrılıktan sonra ona bakıp gülümseyerek selam verdim sonra sürekli bakışmaya başladık onun hayatında biri yoktu doğal olarak geldi sordu bende dedim benim hayatımda biri var felan çocuk bozuldu tabi dedi niye bakışıyorduk felan bende öylesine felan dedim sonra çocuk üzüldü
Soran+1 yılSevgilimle barışmişkenn nasıl diyeyim?
Soran+1 yılSizce pişman mı olacam?
Soran+1 yılÇocuğa bakisarak umut verdim sonra eski sevgilime döndüm Çocuğun aklına girdim kırılmaz yüzüme bakmaz demi ? Geçen gidip konuşmam geldi cesaret edemedim sizce konuşsam kızar mi bana
Soran+1 yılYani bu durumda sen olsan kıza umut versen aklına girsen sonra sen yanlış anlamışsın benim sevgilim var desen gidip ne diyebilirsin ki?
Soran+1 yılBen şöyle dedim, sana yanlış hissettirmişsem özür dilerim dedim oda cevap vermedi tekrar çok özür dilerim dedim yine cevap vermedi
Soran+1 yılEski sevgilimle 8 yıl
Soran+1 yılEvet ona da çok uzun zamanlı dedim, sizce mantığımi seçtiğimi anlamış mıdır
+1 yılAyrıl öbürüne git
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım araya aracı koyuyor
- +1 yıl
Başkası var deee
sınıfını değiştir ya sdkjfsdjkfs
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye güldün
+1 yılNe ne ne
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zor? Olamaz mı ikisi arasında kalmak
- +1 yıl
Eger aklında başkası varsa bitir ilişkini, hayatındaki insana yazık. Sevmiyorsun onu
Soran+1 yılBakışıyoruz ondan uzak durmaya çalışıyorum bu seferde onun aklına girdim üzülüyor
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ayrilmalisin
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandigima baktım sorunca da hayatimda biri var dedim uzuldu tabi Ona bakislarimla umut verdim dimi
Soran+1 yılUzun süreli ilişkiyi bitirebilir misin sen? Bir aylık biri için?
Soran+1 yılOnun bana ilgisi vardı sonra ben sevgilimden ayrıldım ona yöneldim bakistik felan o ara gönlüm kaydı
Sevmiyorsan karsı tarafı kırmadan duzgunce ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandigima baktım sorunca da hayatimda biri var dedim uzuldu tabi ona bakislarimla umut verdim dimi
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Kendinden kurtul
02 Yorumla
Ayrıl çakal
05 Yorumla- +1 yıl
Çakal ama ne çakal süzme kaşar
Soran+1 yılSevgilim kafamda bitmismidir
Soran+1 yılBakışıyoruz beni kıskanınca hoşuma gidiyor heyecanlanıyorum bunlar aşk mıdır
Kalbinize tüküreyim
07 Yorumla
Soran+1 yılBirine karşı bir şey hissediyorsam sevgilimi kafamda silmişmiyimdir?
Soran+1 yılUzun süreli ama
Soran+1 yılBakışıyoruz beni kıskanınca hoşuma gidiyor 🤷🏻♀️ heyecanlanıyorum bunlar aşk mıdır
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılHayla sorıyonmu?
01 Yorumla
Soran+1 yılBirine karşı bir şey hissediyorsam sevgilimi kafamda silmişmiyimdir?
Ver ikisinede
01 Yorumla
Soran+1 yılBir tarafta uzun süreli sorunlu biir ilişki ama emeklerimi çöp etmek istemiyorum diğer tarafta bana ilgili bakıştığım beni kıskanınca hoşuma giden heyecanlandigim öpmek istedigim sınıfta izledigim biri diğer tarafa da bakislarimla umut verdim ne yapacam
+1 yılLiseli misin 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır neden?
- +1 yıl
Ne bileyim ergen tayfadan zannettim
- +1 yıl
Eee yani iki kişi sevilmez ki ya bu nasıl iş böyle
Soran+1 yılBakışıyoruz onunla sorunca biri var hayatımda dedim çok üzüldü
- +1 yıl
8 kişiyi mi idare edicen işte onu diyorum bende
O nasıl oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHisler insanın elinde değil
Yapcak bır şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli emegimi seçeyim mantığımi yoksa aşkımı
Nerde sabah orada akşam olsun diyorsun yani
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılUnutt
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgilini bırak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilinden ayrıl
00 Yorumla
+1 yılayrıl.
00 Yorumla
+1 yılTakıl.
00 YorumlaAyrilmalisin bence
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunla başlamak istedim ayrıldım yöneldim ama ne olduysa bu kişiye döndüm sizce neden vicdan mi? Emekler mi? Karşı tarafin barışma isteği mi
Soran+1 yılAraya aracı koydu yani bilmiyroum bende
boş ver benle sevgili ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinle ne kadar oldu birlikteliğiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun süreli
Cevap sahibi+1 yılkonusalım istersen sorunlarınız vs varsa anlat eksik kalan yanlar vs neler
Cevap sahibi+1 yılbunu kafan bilir
Soran+1 yılOnunla Bakışıyoruz beni kıskanınca hoşuma gidiyor heyecanlanıyorum bunlar aşk mıdır
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek erkekle yetinen kız kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldat
010 Yorumla- +1 yıl
Yok grup yapisnlar 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Mendevil evet
- +1 yıl
Kocan mi sevgilin mi aldatigin
Cevap sahibi+1 yıl@Costantinnn ikisini de aldatıyorum
- +1 yıl
Bu ne doyumsuzluk😄yardım lazım mi
Cevap sahibi+1 yılbu tiple mi