Sevgilim var ama başkasından hoşlanıyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar öncelikle siz çok sert yorumlar yazmadan ben söyleyeyim düşüncelerim yüzünden vicdanım rahat değil ve kendimi çok kötü hissediyorum. İki yıldan uzun süredir süren bir ilişkim var onu çok seviyordum hala da seviyorum ama aşırı kıskançlıklarından ve beni sürekli kısıtlamalarından sıkıldım ve son birkaç aydır haftada bir iki kez kavga ediyoruz. Son kavgamızda neredeyse ayrılıyorduk delirdim resmen ağladım bağırdım çağırdım ayrılmak istemedim sonra barıştık. Asıl konuya gelince de işyerinde tanıştığım bir iş arkadaşım var. İlk gördüğümde umursamamıştım ama ortak arkadaşlarımız olunca tanıştık ve arkadaş olduk. İki üç haftadır bu adamdan hoşlanıyor gibiyim. Ne hissettiğimi tam olarak ben de bilmiyorum sevgilime böylesine aşıkken şimdi nasıl başka birinden hoşlanabildim anlayamıyorum. Elimde olan bir şey değil ve kesinlikle aldatmak gibi alçakça birşey yapmam ama düşüncesi bile beni rahatsız ediyor kendimden utanıyorum ve sevgilime haksızlık yaptığımın farkındayım. Her gün ne yapacağım ben diye düşünüyorum. Yardım edin lütfen.
Sevgilim var ama başkasından hoşlanıyorum ne yapacağım?