Ailemden,herkesten nefret ediyorum,yaşama sevincim kalmadı..

Ailemin durumu bayadır iyi değil daha ben ilkokula giderken yiyecek ekmeğe zor para buluyorduk.Bunu hiçbir zaman eksi olarak görmedim aksine hep hayatı öğretir diye düşündüm bana ve hiçbir zaman utanç duymadım.Bu utanç zamanla hırsa dönüştü daha ilkokula giderken yarışmalardan birsürü ödül kazanmaya başladım,daha şehir dışına çıkmamış ailemi yüzlerce ünlüyle tanıştırdım diyebilirim.Şu an lisedeyim,hala büssürü proje içinde yer alıyorum.Ama öğretmenlerim bile daha çok takdir etmişlerdir daha çok çocukları yerine koymuşlardır beni daha çok annelik babalık yaptılar bana.En yakın arkadaşlarım daha 14-15 yaşında sevgilileriyle öpüşürken ben özendiğimi bile hatırlamıyorum,istesem bile yapmazdım sırf aileme layık biri olayım onları üzmeyeyim diye.Ama yaşlandıkça iyice garip oldular,evde resmen huzur kalmadı herşeyden tartışma çıkıyor ya kafayı yiyeceğim artık.Ne annemden ne babamdan ne abimden öğrendiğim tek birşey bile yok,aksine sürekli ben onlara birşeyler öğretmek zorunda kalıyorum.Cahil demek doğru değil ama bukadat bilinçsiz nasıl olabilir bir insan aklım hayalim almıyor.Birazcık kültürüm varsa hepsi bu küçümsedikleri interneti faydama kullandığım için oldu.Yarın ölsem hiçbiri beni tanıyamamış olacak ya,maddi destekten başka hiçbir katkıları yok bana.En küçük birşeyde tartışma çıkıyorlar,kızıyorlar,küçümsüyorlar..İnsanlardan nefret ediyorum resmen artık..Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Ailemden,herkesten nefret ediyorum,yaşama sevincim kalmadı..