Ailemden nefret ediyorum

Ailemden resmen nefret ediyorum artık. Hergün kavga ediyoruz, özellikle annemle. Nezaman annemle evde yalnız olsak ve kavga etsek veya tartışsak, özaman fazla sesini yükseltmez. Ama ne zaman babam evde olsun, ve biz annemle yine kavga edelim, o zaman resmen bağırarak konuşur, sırf babam duysun ve bana kızsın diye.

Babam zaten sinirlenmeye meraklıdır, yanında yere çatal düşürsem ona bile kızar yani `dikkat et!` diye. Az önce mesela sofrayı topluyordum, (aslında annem toplar hep ama çok yorulmuşmuş o yüzden ben topladım) ve erkek kardeşim daha yiyordu. Herkes tabağını bardağını bırakmış, bende onları topladım ve mutfağa götürdüm, ve sonra döndüğümde kardeşim herşeyini masada bırakarak koltuğa oturdu. Bende sinirlendim tabii, sonuçta benim orada masayı topladığımı görüyor, tabağını bardağını mutfağa getirmesi gerekirken orada bırakıyor nasılsa ben topluyorum diye.. Bende işte kızdım gel topla ben senin hizmetçin değilim diye, sonra birden annem karışmaya başladı `bağrışmayın` diye sonra bizde anne karışma biz aramızda hallederiz dedik, sonra annem daha çok bağırmaya başladı. Sonra birden bağıra bağıra babam geldi yanımıza ve 2 saat konuşmaya başladı. Bende sonunda `tamam baba anladık!` deyince fena sinirlendi ve bana `bana bak haddini bil çarparım ağzının ortasına yeter ramazan ramazan adamı hasta etmeyin` dedi...

Ya Allah aşkına ben şimdi ne dedim? Babam iki saat bize `biriniz 20 biriniz 18 yaşındasınız akıllanın artık vallaha geldiğimde normale dönüşmezseniz ikinizide evden atarım görürsünüz gününüzü` dedi, ve o bunları her gün söylüyor, (ama sizi evden atarım cümlesini ilk defa söyledi) e bende doğal olarak bıktığım için `tamam baba anladık` dedim, oda bana daha çok bağırdı..

Ben çok fena bozuldum, çünkü bana ilk defa `atarım sizi evden` dedi.. Resmen tehdit etti. Acaba o atmadan benmi 1-2 günlüğüne kaçsam evden gözlerini korkutmak için? dedemlerin evleri boş, onlar yazlıktalar, ve onların evlerinin anahtarlarının yerini biliyorum, 2 gün onlarda kalayım diye düşünüyorum, yoksa tamamen mi ters teper? şu annemle babama güzel bir ders vermek istiyorum aslında, çünkü son günlerde beni gerçekten çok kırıyorlar. Ne yapayım yani ben şimdi?
Ailemden nefret ediyorum