Ailemden nefret ediyorum artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor ?

benim annemle babam ben 8 yaşındayken boşandı o günden beri annemle yaşıyoruz hayatımı rezil etti. Herkes anne olamaz bunu anlıyorum. Madem bir çocuk dünyaya getiriyorsunuz siz bunu düşünüceksiniz geleceğimi düşünüceksiniz öyle değilmi cebimde sadece 20 lira var ve ben bu parayı aylık harcamak zorundayım ygs sınavına hazırlanıyorum bana sadece yılda 30 lira masraf yaptılar. Birde diyolarki hukuk kazanmazsan başının çaresine bakıcaksın diyorlar. Ne verdinde karşılığında ne istedin diyorum annenim senin diyor. Bİr gece zevk uğruna dünya gelmiş aptal yaratık gibi hissettiriyolar kendini. Annem ikidebir ders calıstıgımı gördüğü halde ders calısmıyorsun diyip duruyor.Birgün telefonunu yere düşürdüm beni öldüresiye dövdü annem çıkarcı biri anlıcağınız beni hiç sevmiyor önüne 100 milyarmı kızınmı deseler parayı seçicek bir yapıda. Babam önceleri nafaka veriyordu ilk yıllarda annem onu bana yerine kendine kullanıyordu alısveris yapıyordu. Herkes babmla ayrılmasının sebebinin ben oldugumu söylüyorlar. 8 9 yaşındaki küçük ilkokula giden bir kız ne yapabilir ? herkes anne olamaz. Anneme artık anne demek bile içimden gelmiyor o kadar nefret ediyorum insanlığımı bitirdi resmen
Ailemden nefret ediyorum artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor ?