Eski eşimle yeni eşim arasında git geller yaşıyorum ne yapmalıyım?

evliydim ayrıldım, ayrıldığım eşimden 1 çocuğum var.ayrıldıktan 6 ay sonra yeni bir evlilik yaptım, yeniden evlenene kadar ve sonrasında hiçbir şekilde çocugumu ihmal etmedim. önceki eşimin çocuğum hakkında pisikolojisi bozuldu, çocuk bitti gibi kelimelerinden dolayı bir tercih yapıp çocuğumu seçtim ve yeni eşimden evlendikten çok kısa bir süre sonra ayrıldım.eski eşimle çocuk için birleşme kararı aldık ve yeniden aynı evde yaşamaya başladık.aradan üç ay geçmesine rağmen eski eşim hala çocuk için üzgün, ilgi bekliyor, çok yıprandı, içine kapandı gibi kelimelerle beni tenkit etmeye devam ediyor ve hemen hemen hergün boşandıktan sonraki yaptığım evliliği dle getirip yediremiyorum diyip tartışma çıkarıyor.her seferinde unutmaya çalış, hiç olmamış gibi davranıp veya düşünüp ileriye bakalım veya buna benzer konuşmalar yaptıysamda bir anlamı olmadı.aradan 3 ay geçmesine rağmen hala aynıyız ve bana hemen hemen her tartışmada bunu bir ömür unutmam mümkün değil belkide bir ömür kavgasını yapıcaz diyor.bu tartışmalar artık ağız dalaşından birbirimize fiziki olarak zarar vermeye kadar geldi.Şu an yeni eşimle ayrılmanın ve eski eşimle birleşmenin yanlış bir karar olduğunu düşünmeye başladım.sizce ne yapmalıyım?
Eski eşimle yeni eşim arasında git geller yaşıyorum ne yapmalıyım?