Eş konusunda sizce ne yapmalıyım artık?

Herkese iyi akşamlar. Malumunuz Türkiye şartlarında iş olmadan bir yuva kurulamıyor diye bekledim ve 1,5 sene önce memur oldum. Evlenmeden de bir şeyler yapmak isteyen birisi olmadığım için beklemek istedim. İşe girdikten sonra da fena sayılmayacak bir birikim yaptım. (Ayrıca spor salonuna gidip güzel, kaslı bir vücut da yaptım). Aslında niyetim yaptığım birikimle nişan, düğün, ev eşyaları gibi masrafları karşılamaktı ama bu süreç içerisinde birisi çıkmadı. Ben de artık bu birikimimle bir araba almaya karar verdim. Her neyse sorun şu : evlenmek için birisi ne zaman çıkar bilinmez ama ben de artık bir şeyler yapmak istiyorum. Bir şeyler yaşamak için evlenmeyi beklemeye devam mı etmeliyim yoksa artık bir şeyler yaşapabileceğim birine ulaşıp yaşamalı mıyım? Biraz bunaldım açıkçası 🙏🏻
Güncellemeler
1 yıl
Yaşım 30 arkadaşlar.
Güncellemeler
1 yıl
Bir kızın benim durumumu anlamasının pek de mümkün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kızlar, erkekler kadar yalnızlık yaşamıyor. Bu sitede bile bir soru sorsalar birçok erkek DM yağdırıyor. Fakat erkeklerde durum böyle olmadığı için erkekler abazave sapık damgası yiyor. Halbuki kızlar ve da aynı yalnızlığı yaşasaydı, onlar da aynı damgayı yerlerdi.
Eş konusunda sizce ne yapmalıyım artık?