Eş sorunsalı ne yapmalıyım?

Merhabalar sorum biraz uzun lütfen okursanız çok sevinirim yorumlarınız benim için çok değerli hayırlı bayramlar bu arada.. arkadaşlar bir sorum olacak çıkamıyorum şu an kaldığımız ev eşimin ailesinin ayrı yaşıyoruz ve eşimin kardeşi ben evde olmadığım halde bana hakaretler ederek o ev bizim vs attırırım sizi evden gibi cümleler kuruyor ev bizim ev benim büyüdüğüm ev sen karışamazsın gibisinden misillemeler atıyor eşim de cezaevinde ben baba kapısındayım 2 yıldır sinir hastası oldum bu olaylar yüzünden istediğim zaman ulaşamıyorum ona da.. işte sürekli böyle davranıp eşimi benden soğutmaya çalışıyorlar bizi tehdit ediyorlar napacağımı şaşırdım daha 4 senesi var adamın ben bunlarla nasıl baş edeceğimi napacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum arkamda duruyor ama çocuğu sürekli evle tehdit ediyorlar yorulduk artık ne kadar ev onlara ait olsa da izin almadan giremezler değil mi? Aksine onun gelmek istediği zaman benim misafirlerim geliyor şehir dışında alamam eve diyorum sonuçta rahatsız olabilirler 2 tane bayanın içinde ne işi olur erkek adamın bana kendi evime bunu bildiği halde hakaretler ediyor yukarıda yazdığım gibi kendisi gidince ben istediğim gibi kalabilirmişim böyle diyor sizce ne yapmalıyım ailesi ile konuştum ama ev bizim ayağı yapıyorlar eşimin hiçbir şeyden haberi yok Şu an yarın anlatacağım ve kendi ailem de bu durumu bilip sus karışma diyorlar hiç beni savunmuyorlar beni sahipsiz baba kapısında 5 yıl bekletecekler 2 yıl oldu neredeyse yaşadığım zulmün haddi hesabı yok bunlara rağmen evliliğimi korumak için her şeyi yapıyorum ama sürekli üstüme geliyorlar eğer artık çok yoruldum sizce dava açsam nasıl sonuçlanır neler olur aldatıldım şiddete uğradım evliliğimin ilk yıllarında her şeyi affettim o yüzden bunları sunamam ama şu an tekrar anlaşmazlık yaşıyoruz ve ben yoruldum artık evli bir insanın evine senden izin mi alacağım benim büyüdüğüm ev diyor izin vermediğim halde.. bugün bayram onu bile kutlamadı tartışmalıyız diye sonra böyle şeyler oldu ben de kabul etmedim diye bunları yaptı..

Güncellemeler
3 ay
Heeeeyyy
Eş sorunsalı ne yapmalıyım?