şimdi biz biraz büyük kavga ettik nedenide şu instagramda bir reelse yorum yaptım içeriği ailesiyle ilgiliydi bunuda kardeşi kız bunaatiyor ayıp degilmi böyle söylüyor vs yazmış ben daha haberim yok mesajlari sonradan gördüm eşimde yaziyorki bukiz hiç akillanmaz oda bencede diye cevap vermiş bende sinirlendim baya tartıştım eşimle cektim kapıyı felan aileme vs gittim başka şeylerde oldu sonrasında sen beni aldatiyorsun vs dedi bana hakaret vs etti telefonda ondan dolayı gitmistim sonra baya yalvardı eşim eve gel vs birdaha olmuycak diye affettim düzeldi gibide küfür etmiyor ailesiyle mesafe de koydu baya ama 2gundur benimle hiç ilgilenmiyor böyle işten geliyor telefon Tv sonra hiç konuşmalar bugün tartıştım benimle nezmn ilgilenen diye gitti uyudu ben anlam veremiyorum elimden geleni yapıyorum bir sohbetcokmu zor çok kırildim yanlız hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neler yasıyosunuz bilmiyorum ama ailesiyle ilgili ailesinin ve herkesin göreceği şekilde hoş olmayan şeyler yazdıysan bu affedilmesi güç bi durum
Sadece küçük bir yorum yaptım hakaret bile yoktu abartıp durdular kendilerinin busuru ayıpları oldu hiç bakmazlar bana gelince edepci kesildiler
Sosyal medyada bişeyler yazman kabul edilemez bunu hafife alma
Psikolojik olabilir
ama ben napabilirimki
Ailesiyle konuş
Ailesiyle ikimizde konuşmuyoruz gitmiyoruzda
Eşin ve sen ne iş yapıyorsun
Ben ev hanımıyim o serbest meslek
Anlaşıldı ekonomik ne dersen de
maaşı iyi ama
Ne kadar peki
30
Cok az
iletişim sıkıntısı
var diyoumki benimle nie konusmuyorsun hiç sohbet etmek istiyorum saten kaldigimiz ev annem gile uzak akrabalarım öyle mahallemiz desem kimse tanımıyorum. evde sıkılıyorum diyorum napim diyor uyuyor
sevişin o zaman
sanki onu yapmiyoruzmu o işi bitince tamam daha gerisi yok beni umursamıyor olmusmu bitmismi
odunmu mbu adam
Tam odun kendisi hayattan sogumus bir tip
kç yıllık evlisin
Çocuk var mı?
Çocuk yok
Destek ister misin?
Ne kadarlık evlisin?
1.5senelik evliyim ama çocuk olmuyor bizim tedavi goruyoruz
orada mısın?
Bende evliyim biraz konuşmak iyi gelebilir ne dersin?
nasıl yani
Dm den takip edersen olur
İster misin?
?
Konuşmak ister misin
bilmiyorum ya ben ilgi gosteriyorum ona karşı o bana hiç ne konuşuyor ne sarılıyor ben anlamadum kötü birsey yapmadım kek yaptım sevinsin diye ona bile sadece dediki iyi başka neyapimn
Normal seni cezalandırmaya çalişiyor
Çivi çiviyi söker mantiğini uygula
İyide ben demiyorum ki ona annenene gitme ablana gitme vs diye gitsin gorussun kendisi kavga etmiş senin yüzünden diyor bana
Tamam işte ablacım bende sana diyorum ya swnin köpeğin olacak mantiği çok basit
konusmasam umrunda olmaz onun denedim onu ilgi gormese oda umrundaolmaz kendisi tam narsist çünkü
Sabırlı olmalsın ve bu süreçte kendini meşgul et
Uyumadıysan yaz bana konuşalim
Hayır kardeşim uygun olmaz yorumlar için teşekkür ederim ama devamını yazamam
Ablacım beni yanliş anladın o türde değil bende evliyim
Genelde alıngan mıdır böyle
Mk çocuk gibisiniz
Nie küfür ediyorsun ki kardesim
Hakediyorsunuz beceremeyen yaşlarda evlenmeyin evlendiniz ya gecinin ya ayrilin
🙄bunu söyleyen hiç evlenmemis yaşamamış biri olarak sen bence bir sorgula istersen neye yorum yaptığını evlilik öyle disardan gözüktüğü kadar kolay bir şey değil ayrilmakda öyle hemen zırt diye olmuyor bunun cökusu oluyor psikolojik olarakoyle sevgiliyi terk eder gibi çorap değiştirir gibi olmuyor o boşanma işleri kardeşim bekara boşamak kolay tabi
Evliyim ve babayim
belli evlisin ama sen hiç sorun yaşamasin kesin birde karına sormak lazım bunu kim bilir ne cektiriyorsundur ona