Eşimle sorunlar yaşıyorum ne yapmalıyım?

• Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 3 yıl sevgili kaldık sonrada evlendik. Ben doğduğum günden beri aile sorunları yaşıyorum. Babamla görüşmüyorum. Buda beni psikolojik çok etkiledi. Dışarıdan çok duygusuz görünen biriyim, çok öfkeliyim, çok sert görünsem bile içim paramparça gerçekten çok kırılıyorum ama bunu kimse bilmiyor. Kırıldığım birşeyi bile öfkemle gösteriyorum kemdi o kadar sevmiyorum ki anlatamam. 1 tane bile arkadaşım yok. Sürekli eşim benimle ilgilensin istiyorum ama o işten gelip uyuyor sonra yemek yiyip bilgisayar oynuyor. Yeni evliyken aylarca geceleri ağlaya ağlaya uyudum yalnız hissetmekten. Ben ağlasam bile ne oldu der onun yüzünden ağladım için çokmu umurunda sanane falan desem bile döner uyur ona inat bende aldım bilgisar aynısını yaşarmak için. Ama onun kadar sosyal olmadığım için kendime asla arkadaş edinemedim bilgisayarın yüzüne bile bakmıyorum artık gerçekten çok sıkıldım beni sevdiğini söylüyor ama asla göstermiyor. Anca elimi tutuyor yemek yerken otururken bende ona öfkeli olduğum için bağırıyorum hoşlanmıyorum dokunma diyorum sonra of yapıp yine gidiyor bilgisayara Bana ne hediye ne süpriz hiçbir şey yapmıyor anca ben ağladığımda ben senin hep yanındayım diyor sürekli borç yapıyor kapatıyorum o yapıyor gerçekten tükendim bana birşeyler önerin. Ben mi sorunluyum beni sorunlu yapan omu
Eşimle sorunlar yaşıyorum ne yapmalıyım?