Eşim bambaşka biri çıktı. Ne yapmalıyım?

Ben ailemle çok huzurlu bir ortamda büyüdüm. Ne kavga, ne bağırma beni hiç üzmediler. Evlenirken de eşimin iyi davrandığını gördüğüm için seçtim ama eşim bambaşka biri çıktı. Ben evlenmeden önce onun sinirli yanını hiç görmemiştim. Babam bana hiç kızmadı, bağırmadı ama eşim bağırıyor ve ağır konuşuyor. 5 ay oldu ama biz her gün huzursuzuz. O mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum ama mutlu olmuyor yüzü gülmüyor. Kavgalarımızın yarısı maddiyat odaklı o bana bir şey yaparsa mutlaka benimde yapmamı bekliyor. Örn; cafeye çay ısmarlarsa kesinlikle bana başka bir yerde hesabı ödememi bekliyor. Sürekli başka kadınlara bakıyor fake hesapları var. Benim bilmediğimi sanıyor. Ben asla maddiyatta değilim ama o kadar mutsuzum ki. Ben birlikte pozlarımızı paylaşıp kalp koyuyorum diye bana ergen dedi ona çok kırgınım bana o kadar çok bağırdı ki aileme anlatamadım. Beni hep üzüyor diye çünkü onlar hep onun iyi tarafını gördüler. Ona inandım benim üzerime yürüdü ve çok korktum. Ne yapsam ona sinirlisin dediğim zaman daha çok sinirleniyor. Nasıl açıklarım aileme?
Eşim bambaşka biri çıktı. Ne yapmalıyım?