Eşimi begenmiyorum? Ne yapmalı?

Eşimi fiziksel olarak begenemiyorum. Severek evlendim, bu yuzden ilk basta bu fiziksel, kisisel bakim durumuna takilmadim ama simdi sorun oluyor. 1 yildir evliyiz.

Disarida guzel giyinen, giyimine dikkat eden, saçına şekil veren, sporuna giden, bakımlı erkekler görüyorum. Neden yanimdaki boyle degil ki diyorum.

Ben bakimli sporuna giden, duzenli cilt bakimina falan giden, kendime dikkat eden biriyim. Eşim yanima yakışmıyor gibi. Yani ayni yaştayız ama bu bakimina, kendine dikkat etmedigi icin paspal duruyor, daha yasli duruyor yanımda. Kim yaninda iyi görünümlü, bakimli birini istemez ki.

Son 4 aydir falan bu konu kafama takılıyor. Kendisini dahil etmeye calisiyorum spora gel. Yok uğraşamam. Gomleklerini falan duzgunce emek veriyorum utuluyorum giymiyor. Gidip guzelce pantolon, şık seyler aliyorum giysin diye giymiyor. Rahat edemiyormus.

Giydigi seyler evde pijama, disarda esofman/esofman takimi ya da tişört, şort, pantolon. Bu kadar. Millet şık, jilet gibi geziyor. Ki iş dışında disarida genelde esofman giyiyor.

Cilt bakimi yapmaya çalışıyorum ona yok. Sacini biraz yapsana hayatim, sekil ver yok. Sabah yataktan kalkıyor iki tarıyor bitti.

Kıl işlerine hic girmiyorum. Artik erkekler bile lazerli. Bazilarinin gogus bolgesinde bile kıl yok. Bizimki tiraş ediyor hala. Neyseki onu yapıyor. O da koltuk alti ve genital bölge o kadar.

Yani olmuyor boyle. Yanimda bakimli erkek istiyorum. Kendine önem veren , dikkat eden birini istiyorum. Inanin arzulamiyorum bile bu yuzden. Esim ilkimdi ilk başta bende sorun var, galiba ben bu olaylara uzagim sevmiyorum galiba ya da bu işlerde yeni oldugumdan arzumda, istegimde sıkıntı var falan diye düşündüm ama oyle değil.

Simdi farkına variyorum ki ben esimi arzulamiyorum. Yatakta gorsellik, temizlik, bakım önemli. Genelde bu yuku kadinlara yukluyorlar ama oyle degil. Kadinda belli yerde gorsellikten etkilenip, arzu duyabiliyor.

Afedersiniz utanarak söylüyorum, belki boyle olmamasi gerekir suclulukta duyuyorum evli olarak ama disardaki bazi erkeklere arzu duyuyorum. Yanlis bir sey yapmam ama boyle bir durum var.

Biri yanimdan geçtiğinde yeni duş almis kokusu, parfumunun kokusu, o bakim ve temizlik hissi etkiliyor. Giyimi, tarzı, sacinin temizligi/şekli, bakimli olmasi, hem sac tirasina hem sakal tirasina dikkat etmesi, fit vucudu vs etkiliyor. Bunlar eşimde yok.

Sevdim ama artik bu sorun olmaya başladı. Ona karsi ilk bastan beri yatakta arzu duymamışım simdi farkediyorum.

Ben bu islerde yeniyim diye kendimi suçluyor ve zamana bırakıyordum ama simdi görüyorum ki erkegin bakimli olmasi falanda kadin icin cok önemli. Ne yapacagim bilmiyorum. Bosanmak son carem ama dahil etmeye calistigimda da bana katılım sağlamıyor.

Eşimi begenmiyorum? Ne yapmalı?