Ben memurum eşim astsubay 7 aylık kızımız var ben ücretsiz izindeyim çalışmıyorum yani ailemden farklı şehirde yaşıyoruz 12 saatlik mesafe var eşim beni ailemin yanına göndermek istiyor sürekli ve bu hafta sonu götürecek kızımla birlikte 2 ay orda kalacakmışız neneni de eşim görev e gidiyor genelde ama haftada 3 gece evde olmuyor ama sanki bunlar bahane gibi beni ve kızımızı istemiyor gibi evin maddi manevi sorumluluğundan kaçıyor gibi (buarada ailemin durumu iyi) bu durumda benm çok zoruma gidiyor sizce ne yapiyim ne tepki vereyim?(ailemin yanına gideceğim ama çok üzülüyorum 1 buçuk yıllık evliyiz insan nasıl ayrı kalır bilmiyorum eşinden onun bu durum umrunda bike değil aksine mutlu)
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti ve kimi eşler de cehennemi yaşatır. Yanlış bir evlilik yaptığını düşünüyorum. Şahsen eşimden ayrı kalmak istemem. İş seyahati istemem. Aynı şekilde eşimin de öyle bir şey yapmasını istemem. Ailesine gidecekse birlikte gideriz. Zararın neresinden dönersen dön kârdır. Evlenmeden önce her şey konuşulmalıdır diye düşünüyorum. Çünkü evlilik hiç de kolay değil ve insanlar daha da zorlaştırıyor.
Sana tavsiyem, öncelikle Rabb'im sağlık sıhhat versin kızına ve sana. Eşinle bu durumu konuş. Artık bu ve bu gibi şeylere bir son versin. Ya da çeksin gitsin. Evlilik çocuk oyuncağı değil.
Hani kız kardeşimin başına gelse, eniştemin kafasını gözünü kırar, sonra da bacımı yanıma alırdım. Gerçi öyle birine kız kardeşimi de vermezdim. .20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. bunun altında sadece maddi sorumluluklar yok askerler özgürlüğüne düşkündür, %65 i hovardalık yapar , size alışmadı bir çocuk yeni alışmadı 2 ve bunlar ona ağır geliyor huzursuz oluyor , nedemek babanın evine git gidecekse o gitsin sen kendi evinde mutluysan gitme, ayrıca gidersende irtibatı kes soguk dur , öyle bir dünya yok insan yeni doğmuş çocuguna özlemezmi ya ben kızıma duymadan görmeden duramıyorum
29 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bencede gideceğim ama ilişkimi koparacağım
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi adam gibi adam sanma abi
- +1 yıl
@AaronBenElijah teşekkür ederim,
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
hayır ilişkini koparma öyle bir şey hemen olmaz daha çok yenisiniz, eğer şiddet varsa , küfür varsa bunları düşün sorumsuzlukta başka birşey tabiki, ayrıca git baba evine kafanı dinle , şimdi yeni kanunda boşanma olursa memursanız istediğin şehire tayinin çıkar eş den dolayı gitmişsindir zaten o şehire ayrıca sabır et ince ele sık doku
Soran+1 yılAynen öyle yapacağım biraz da o düşünsun uzulsun
- +1 yıl
sen sakın moralini bozma emziriyorsundur büyük ihtimal moral bozuklugu , kaygılar sütüne yansır buda olmaz moralini bozma anne ve babana yansıtma bu durumu , olabildiğin kadar güçlü dur , sen egilirsen hepsi eğilir, saçlarında dökülme var mı , düşüne kaygılarda kadınlarda en çok saç dökülmesi görülür
Soran+1 yılEvet dökülüyor saçlarım çok sağ olun
- +1 yıl
en çok dökülmesini boşanma sonrası görülür kadınlarda ve moral bozukluklarında , bunun temel nedeni kadın biraz daha ince düşünür ve kırılgandır , şampuanların hepsi aynı içerik içerir , sadece kokusu ve aroması farklıdır , yani içinde ph, alkol, boya , parapen içerir , ondan dolayı saç kökleri ilk sıkıntıda güçsüzleşir ve dökülmeye neden olur size tavsiyem, ph , boya , alkol parapen içermeyen çocuk bebek şampunları tavsiye edeceğim bunu kullanın kazık gibi yapsada gerçek şampuan onlardır , sizde sağolun , herşey düzelecek hiç bir sıkıntı ömür boyu gitmez bir evladın var sımsıkı ona sarıl o size yeter
Çok üzücü bir durum ama malesef evlilik sabır istiyor , ailenin yanına git ki onun net düşüncesi ortaya çıksın , sen ordayken belki git gide uzaklaşıp ayrılmak isteyecek belkide özleyecek daha önce dönmeni isteyecek , davranışlarından sezersin zaten düşüncesini, eminin ailende bu durumu yadırgayacak , kimseye fazla yorum yaptırma kafan karışmasın..
32 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yanında nasıl davranayım peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılben her yaz kızımı alır 2-3 ay ailemin yanında kalırım. hiç sorun etmedim. tabi bizde tek eşim çalışıyo. ben çalışamıyorum. o süre içinde eşim herşeyden kısıp para biriktiriyo. o parayla rahat ediyoruz biraz kışın.
01 Yorumla
SoranBen doğumda zaten 4 ay ailemin yanındaydım 3 aydır evdeyim yani
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
+1 yılBelkide sikintilari vardir asker sonucta guvenliginizden endise ediyodur. Bide bole düşün. Olamazmi yani sonuçta ayni gorevi yapmiyosunuz. Sana tavsiyem endiselerin varsa eve bir duvar saati al wifi destekli gizli kamerali falan, telefonundan izlersin sen olmadiginda ne yapiyor diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsklmış evlilikten muhtemelen
sizi cok dusundugu icin yapsa yanindan ayirmaz basiniza nerde ne gelcek belli mi
bide bebek kucuk ne bileyim tuhaf geldi şüphelerinde hakli olablrsin
rahat olmak istyor013 Yorumla
Soran+1 yılBencede rahat olmak istiyor ama neden iste
- +1 yıl
hayatinda birisi olablr evliyim dememistir ona
biraz rahat taklmak istyodur kizla isi bitince çağırır sizi geri
Soran+1 yılSanmiyorm aile apartmanı getiremez ama sıkıldı bizden hissediyorum
- +1 yıl
eve getirir demedim zaten konusma mesajlasma rahat gorusme
- +1 yıl
bunlari yapmak istediği icin belki kizla goruntlu cinsel icerkli biseyler yasycak bunlari siz yanayana iken zor yapar
Soran+1 yılBilmiyorm sanmiyorm ama
- +1 yıl
bence gitmek istemedgni oranin seninde evin oldgnu cok skldysa kendsinin gitmesni iste belki kavga cikacak ama cok buyuk tepkiler verirse anlaki sizi düşündügu icin degil kendisi icin istyor gitmenizi
Soran+1 yılBen gitmek istemiyorm demedim diyemem de sanki ailrm istemiyor gibi olur
- +1 yıl
saçma.
kendimi iyi hissetmiyorum hem ben seni özlüyorum senin yaninda huzurluyum demek cokmu zor sonrada kocalarniz onda bunda ariyor ilgiyi yaw.
Soran+1 yılO neden gönderiyor ki ben üniversite mezunuyum memurum çalışan birisiyim yaklaşık bir yıldır evdeyim doğum bebek derken üstelik o bana diyor rahatsın çalışmazsın artk diyor
- +1 yıl
demekki bu ara sogudu sizden maddi manevi batiyorsunuz gözüne
belki yediginiz ictgnizi bile ziyan gorcek durumda psikolojisi bozulmus olablr gelecek kaygisi artmis olablr senden destek ilgi bekliyor olablr
boyle bir yarisa girmene ne gerek var erkekle kucuk oğlan cocugu gbi her yaşta aynilar
birazcik arkalarni toparlamak lazim
benim tavsiyem egerki bu evliligi istyorsan kocani seviyorsan gitme ve bunu güzellikle soyle
cilveyle soyle
seninle olmak istyorum de.
guru yapma
Soran+1 yılBenm içinden gelmiyor artk bişey yapmak
- +1 yıl
Merhaba, size katılmıyorum. Cilve ile, çaba ile, ufak oyunlar ile bir tutar, iki tutar, üç tutar.. Dördüncüde yine aynısı olur..
Bu tür durumlarda, daha hala çaba göstermek yerine net bir duruş sergilemek gerekir. Ev benim, rahatsızsan kendine ev tut demek gerekir.
Uzun uzun psikolojik analiz yapmayacağım ama siz gidince ayrılığın yollarını yapacak iyice.
+1 yılAstsubaysa sorumluluk sahibi olur aslında asker sonuçta
bir de ;
Türkçeyi düzgün kullansan belki bu ilişkinizde bir düzelmeye yol açabilir.30 Yorumlasıkılmış sanırım evlilikten. Birde hamilelik zamanı /doğum sonrası erkekler bir soğukluk dönemi geçirir o da olabilir hep görev zamanı dışarıda olduğu için rahata da alışmıştır evliyken sen varken sorumluluk hissi zor geliyordur
016 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle hissediyorum zaten doğum ve 4 ay sonrasi memlekette idim
Soran+1 yılKonuştuk net cvp vermiyor kararlı gibi bende bişey demedim ama üzüldüm sence ne yapiyim nasıl tepki vereyim
Soran+1 yılAile apartmanı apartmanda busey yapamaz
Soran+1 yılYok kız istiyordu zaten
Soran+1 yılBelki de ama gitmenizi istiyor zaten
Soran+1 yılBelkide olabilir ama artk kendi bilir
Soran+1 yılAilemde destek olmaya çalışıyor üzülme burda gezersin senin içinde iyi olur stres atarsin dedi
+1 yılSizden sıkılmış olabilir. Ama siz oyuncak da değilsiniz yani istediği zaman gönderip getiriyor. Tepkini koy.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım peki nasıl davranayım
- +1 yıl
Yüz verme. Soğuk davran. Hatasını anlasın
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. ya erkelerde genelde bu olur kaçamak yapmak istiyor olabilir ya da arkadaşlarınla takılmak arada olur bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi yani arkadaşlarıyla arası iyi değil
Soran+1 yılNe konuşayım ki gitmenizi isteyen o
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. acikca konus sen bizi niye istemiyorsun, neyin pesindesin, anca beraber kanca beraber dedik niye boyle oluyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluktan kaçıyor maddi manevi
Soran+1 yılBelki de
- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılTepkini ortaya koy, ayrı kalıp çocuğunla tek başına bırakacaksa seni neden evlendi? Şerefsiz adam
210 Yorumla- +1 yıl
Ağzını topla astsubay nedir bir araştır esas şerefsizde sensin.
- +1 yıl
@LuciferSatan57 boş yapma. Astsubay, doktor, şirket sahibi olmasıyla adamlığın ne alakası var. Her astsubay karısını 2 ay annenin evinde kal diyip gönderiyor mu? Neyi savunacağınızı şaşırdınız artık!
- +1 yıl
Astsubay diyoruz ASKERDEN SÖZ EDİYPRUZ
- +1 yıl
Sen doktoru iş adamını hiç bir işi asker olan bir kişi ile bir tutamazsın psikoloji bambaşkadır
- +1 yıl
@LuciferSatan57 evet asker/polis olanların psikolojisi bozuk oluyor. Bu bir gerçek.
- +1 yıl
Polis değil asker diyoruz polis dediğin adam insan yüzü görüyor ve genelde bir havalara girebiliyor ama asker adam dağ başında 1 tek kadın çocuk yüzü sesi yok hep aynı yüzler erkek hepsi ve mermiler vs vs uyurken baskın endişesi veyahut kabuslar görmeler yani adamın çözmesi gereken sorunları var mesleğinden dolayı kızı için canını verecegine eminim ama kadın hakkında bişi diyemem belki adamı mutlu edemiyor? Kendini hiç anlatmamış birde astsubaydan dinlesen şu konuyu emin ol kadına kızardın belkide
- +1 yıl
@LuciferSatan57 boşan o zaman kardeşim kimse boşanan adamı öldürmüyor. Ben zaten askerliğine de laf etmedim. Hayatında başka bir kadın olduğunu da ima etmedim. Eğer bir sorunun varsa ya çözersin ya da bitirirsin. İki ay git 3 ay gel ne bu böyle oyuncak mı senin karşındaki insan. Bunu yazan kadın kötü biri olsa zaten kafaya takmaz bunu. Oh keyfime değmeyin, başımda koca derdi de yok diye sevinir. Asker olması o kişinin muazzam, hatasız olduğu anlamına mı geliyor. Allahım bu ne saçma bir kafa yapısıdır...
- +1 yıl
Ben muazzam demedim ADAMIN BİRAZ YALNIZLIGA İHTİYACI VAR EĞLENMEKDE HAKKI.
- +1 yıl
@LuciferSatan57 ya gerçekten devam etmicem bu zihniyetteki bir insanla tartışamaya. İyi günler.
- +1 yıl
Öxkckfkvö peki bebek gibi ağla hrmen
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası var bahane üretiyor bekarım rolünü oynamak için oyun oynuyor eşin.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl emin olabilirim
- +1 yıl
Üzüldüm ya valla üzüldüm 😕
Soran+1 yılBaşkası olduğunu sanmiyorm
- +1 yıl
Uzman bir psikolog tan tavsiye al bence
Soran+1 yılNeden ben tavsiye alıyım ki anlamadım
- +1 yıl
İşin içinden çıkamadım ki insan çocuğunu eşini nasıl gönderebiliyor babasının evine ilginç biri karımın yeri evidir yuvamızdır memlekette ne işi var mantığıma gram uymuyor hareketleri
Soran+1 yılBende anlamiyorm
+1 yılAlternatif varsa ayri kalmak guzeldir. Senin sorunun o gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi ayrı kalmak
- +1 yıl
Biraz ikinizin kişisel tercihiyle alakali. Beraber fazla zaman geçiren bir çift değilseniz olabilit.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılinsan yeni evli yeni cocugu var , o karisindan o yavrudan nasıl ayrılabilir ya? o adamdan sana koca olmuş belki ama o çocuğa baba falan olmaz. sen büyütürsün her şeyi sen cekersin. öyle oluncada bu ada mi çekmeye gerek yok
00 Yorumla Bence eve başka birini atıcak öyle şey mi olur yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorm daha çok sıkılmış gibi bizden
Ah kuzum sendede hiç şans yokmuş nasıl sevdin böyle bir adamı?
00 YorumlaBiraz ayrı kalın bakalım eğer özlemiyorsa o adamdan hayır gelmez sana
21 Yorumla
Soran+1 yılTamm
+1 yılGit diyorsa tamam de fazla uzatmadan ilişkilerde böyle aralar önemlidir özleme açısından daha iyi gelecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. accık adamı raat bırak kafasını dinlesin bunalmış belkide
10 YorumlaO mutlu ise sen neden kafaya takıyorsun ki sende onun yaptığını yap
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın o çok mutlu
Soran+1 yılInsanın elimde olmuyor ki o çok rahat mutlu bide
Soran+1 yılYok burdan yaz
Neden acik acik bunun sebebini sormuyorsun bahaneleri birakip durust olmak en guzeli ama bagzi erkekler hic sevmez bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluktan kaçıyor hissediyorum maddi manevi birde kafa dinleyecek gibi
+1 yıleşiniz çok saygısız ve seviyesiz biri öncelikle
insan eşini çocuğunu özeler evden ayı kaldığı sürece ve evde olduğu zamnlarda özlem giderir00 Yorumlaya nasıl bir babalık bu otur evinde ne işin var ailenin yanında
014 Yorumla
Soran+1 yılEşim göndermek istiyor ve izin aldı götürecek
Soran+1 yılEşim gönderiyor ailenin yanına git dedi bende bişey diyemedim sanki ailem istemiyor gibi sanmasın diye
Soran+1 yılBabama söyledi babamda şaşırdı 2 buçuk ay kalacağıma
Soran+1 yılGideceğim artk mecburum
Soran+1 yılEşimin sorumsuzluğu ben ne yapiyim ki uzuluyorm ve elimden de bişey gelmiyor
Soran+1 yılYok hayır 12 saat mesafe var
Soran+1 yılBilmiyorm
+1 yılbelki tamamen iş gereğidir. malum çocukta küçük sağlığı için aksama olmasın diye
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorm zaten doğumda 4 ay memlekette kaldim
- +1 yıl
anlıyorum ama çocuğunla ayrılmak ne kadar doğru bilemedim. daha çok küçük. bizde de çok iyi gitmiyor ama oğlum için sabrediyorum
Soran+1 yılEşim kendisi istiyor bu durumu ben ne yapacağımı şaşırdım artk
+1 yılbelki tehlikeli olabilir sizi düşünüyor da olabilir asker eşi olmak zordur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka üzülme be üzdünşuan bizi al karşına konuş açık açık ne olucaksa olur zaten
00 Yorumlabence eşinin hayatında biri var seni evden uzaklaştırmak istiyor bence
00 Yorumla
+1 yılBirşey söylemek için erken. Git bakalım ailenin yanına gelişmeler neyi gösterecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliliği ve baba olmayı erken yaşamış kaldıramıyor sanki. yaş olarak değil psikolojik erken
00 YorumlaBosan gitsin ya... Cekme öyleleri
015 Yorumla
Soran+1 yılKızım çok küçük
Soran+1 yılBen ne yapiyim peki nasıl davranayım
Soran+1 yılTamm bide onu deneyim
Soran+1 yılYok burdan yaz
Soran+1 yılYok ben gitmeyeceğim demem
Soran+1 yılİstanbul dayz
- +1 yıl
vay arkadas ya... ulan bende sandim doguda yapio da size birsey olcak diye korkuyor felan biran öyle düsünmüstum... Simdi net eminim seni aldatiyor.. ya da dost hayatina düskün hovardalik felan.. Yapacagin tek sey var bosan gitsin 1.5 yillik evlilikde hemde daha yeni cocugu olmus birisi boyle yapiyorsa ileride neler yapar bilemezsin... sen dedigimi yap Bosanalim muhabbeti ac nabiz yokla okey.
Soran+1 yılTamm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durumları buralarda mı çözeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılne yapacağını bil o zaman
Soran+1 yılNe yapiyim yani
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsan kendine
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Lojmanda degilmisinjz
013 Yorumla
SoranKira sorun değil kira ödemiyor evet lojmandayiz
Soran+1 yılBen nasıl davranagimi bilmiyorum
Soran+1 yılSanmiyorm biri olduğunu ama evde rahat etmek istiyor kafa dinlemek istiyor bizden sıkılmış belli
Soran+1 yılAnlayacağını sanmiyorm mutlu gibi zaten
Soran+1 yılBende anlamadım ki
Soran+1 yıl30 ben o 31
Soran+1 yılEvet
+1 yılTek kalma diye olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılFarklı kadınlar tadacak bence
00 YorumlaBence sabret derim
10 Yorumla
+1 yılNiye evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoylr olacağımı bilemezdim
- +1 yıl
Ok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelesci damat
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle biraz çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yıl7 aylik kizinla baba evine gonderip durmasi onun babalik bilincinde olmadigini gösteriyor. Meslegi zor olabilir ama babalik duygusu bambaska. Onlar hep bahane
Soran+1 yılBahane
Vardır bir bildiği
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydır zaten ailemin yanindaydim
Soran+1 yılGünlük görevlere gidiyor
Soran+1 yılBencede ama eşim istemiyor ben ne yapiyim nasıl tepki vereyim
+1 yılBırak kendi haline
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz