Tek istediğim zayıflamak. Ne yapabilirim, önerileriniz var mı?

Regl olduktan sonra, çok çok fazla yemek yedim iştahım müthiş bir şekilde açıldı sevmediğim şeyleri bile yemeye başladım. Ee tabii 1-2 ay boyunca kilo aldım, 57 kilo küsür olmuştum şimdi ise 65 kiloyum.

Kilo vermek istedikçe daha çok kilo alıyorum. Yalnız başımayken "bir şey olmaz yaa" deyip çikolata benzeri şeyleri yiyorum, hatta annemden saklamak için çikolata çöplerini falan dolap altlarına tıkıyorum, yedikten sonra "ben nasıl kilo vereceğim?" deyip ağlıyorum. Annemde baskı yapıyor, 65 kilo fazla gözükmüyor olsam dahi "çok şişmansın" gibi kelimeleri günde en az 3-4 kez duyuyorum. Diyetisyene gitmeye başladım, liste elime geçecek. Dışarıdayken mağaza aynalarına bakmaktan gözlerim yoruluyor, kilolu gözüküyor muyum diye, kilo bir türlü aklımdan çıkmıyor arkadaşlarım bana " takma verirsin" diyorlar ama dışarıdaki ince kızları gördükçe deliriyorum, hatta ara sıra fazlalıklarımın oldukları yere vuruyorum, psikolojimi çok etkiledi mi bilmiyorum ama tek istediğim zayıflamak. Ne yapabilirim, önerileriniz var mı?
Tek istediğim zayıflamak. Ne yapabilirim, önerileriniz var mı?