İçim yanıyor, aşkımı kaybettim. Ne yapmalıyım?

öncelikle merhabalar arkadaşlar:

gerçekten sizlere içimi dökmek istedim yani yorum yazmak isteyenler veya düşüncelerini söylemek isteyenler yorum yazabilirler...

Benim hikayem coq iç açıcı deqil. onunla 1.sınıftan beri sınıf arkadaşıyız.. ama aklıma hiç gelmeyecek bişi oldu. 4. sinifta o beni sevdiğini söylemese de bu onun hal ve hareketlerinden belliydi.. neyseki 4.sınıfın sonlarında bir başka kız arkadaşım o çocuğa onu sevdiini söylemiş ama o ona beni sevdiğini söylemiş.. gerçekten cokk şaşrdimm . bir gün bana itiraf etti. ben ona bunun olmayacağını bir kağıda yaıp syledim dilim varmadı... o tabii ck üzüldü.. ama onunnla asla beraber olamazdık. çünkü bu bizim aileye terss.. ve ben buna uymakk zorundayımm.. neyse şu an büyüdükk ama onun bana olan sevgisi bitmedi.. ama ben hc pas vermiyorum.. ama onu cokk seviyordum. hemde deliler gibi.. ama bu olamazdı nedenini yazdımm.. şu an sinfimiza yeni bir kız geldi.. ne olduysa o an oldu.. şimdi sevdiğim .çocuk ona aşıkk... hatta yakında çıkmaya başlrlar... o kızdan nefter ediyorumm.. evdiğim çocuk bana onunla yaşadıklarını anlatınca ve ben de onları görünce sadece gülüyorum ama içim yanıyorrr.. hemde bunu gzumumn önünde yapıyorlarr... ama suç bende ona hiç pas vermedim ben istemezmiydim onunla sevgili olmayı ama bu imkansız ailem içindee... şimdi bu satırları yazarken ağlıorumm..yarın yine okul vr ve ben onu görucemm yinee... içim yanıyor... aşkımı kaybettim :(
İçim yanıyor, aşkımı kaybettim. Ne yapmalıyım?