4 aylik iliskim oldu kisaydi ama ozdu. Cok sey yasadim cok odun verdim kendimden.. 1 haftadir agladi sizladi degis dedi ama her kavgada yine oldu ve beni sonunda terk etti. Don dedim agladim yalvardim gitme sans ver dedim bilmiyorum dedi. Yazdikca yaziyorum okumuyo whatsappe gelmiyo. Telefonla aradigimdada aciyo napiyosun ditorum sunu bunu diyo benim naptigimi bile sormuyo umrunda degilim. Ama whatsappde son gorulmemi gorup hayirdir kimle konustun? Demesini biliyo. Saatler oldu yazmadi ya da aramadi konusmadida. Tum gundur yine yalvariyorum don diye cevab vermiyo. Canim cok yaniyo aglamaktan gozlerim sis mosmor oldu. Napabilirim yardimci olurmusunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılegerki seni isteniyorsa sende onu isteme yaptığın hataları düşün birdaha yapma kardeşim ders al seni sevebilcek çok kişi çıkar karşına ama iyi seçmen lazım seven ile seviyormuş gibi yapanlar belli olmuyor ayırt etmek çok zor
137 Yorumla
Soran+1 yılBana simdi normal davraniyor napiyosun felan diyor yaziyor bana
- +1 yıl
himm kardeşim normal konuşma bence ağzını ara ikinizden biri adım atsın seni elde sanmasin öyle ya da böyle adını koyun eski sevgiliden arkadaş olmaz
Soran+1 yılPeki nasio yapabilirim nasil anlarimmkiskanip kiskanmadigini
- +1 yıl
kardeşim mesela başka erkekten bahsedebilirsin ona bir çocuk var mesaj attı iltifat ediyor oluyorsan veya çalışıyorsan misal iş yerinde bir çocuk var okulda biri var hangisiyse hep bana bakıyor tepkisine göre ama gerçekçi olucan genelde kızlar çok yapmacık yapıyor bizde inanmış gibi yapıyoruz ona gelme sakın 😊 mesela onun gördüğü bir yerde bir erkeğin koluna gir bakışlarina bak nasıl bakıyor sinirleniyor mu erkekker ile sohbet muhabbet et onun gordugu yerde sanırım anlarsın kardeşim
Soran+1 yılMesala bir aykabi alcaktim ikinci el nummarasini aldim oda dediki sen ekleme sakin ben yazarim erkektir o dedi
- +1 yıl
tamam işte kıskanıyor seni daha neyi merak ediyorsun işte kesin kıskanıyor kıskanç ne olcek kardeşim 😊😊😊
Soran+1 yılPeki bana nie bukadsr soguk davraniyor sence? Bana cok kizgin oldugunu biliyorum ama normalde gercekten onun icin bitmis olsa artik konusmazdi demi?
- +1 yıl
kardeşim ben çok sevsemde bir kızı eğer ki bir hata yaptı ve canımı çok yaktiysa bunu unutamam unutmuş gibi yaparım belki ama unutamam yaptığın hataya bağlı bilmiyorum ne yaptın ne kadar üzdün, ama insanız hepimiz hata yaparız karşımdaki kişinin samimiyeti özür dileme şekli de önemli bazıları özür dilerken bile can yakıyor bir erkek için asla bitmez adam gibi seven gerçekten yürekten seven için özür diledin mı ne kadardir ayrisiniz
Soran+1 yıl1 gundur.. ilk gun hic konusmadi nerdeysede ikinci gun napiyon felan sormaya basladi bana cok kizgin kendinden ice sogutun sevgim azaldi felan dedi. Oncedende bir kac kez demisti sonra hep duzelmisti yani onun kalici oldugunu sanmiyorum cunku sevmeyen adam simdi bitiripte konusmazki demi? Ailesiyle felanda hatta tanismistim yani sevdigini biliyorum nolursa olsun. Ama cok kizgin onu coook uzdum ve kirdim hatamda suydu cok geri cevab verdim aglayarak bana degis yapma sunu felan dedi yonede yaptim oda bitirdi.. ama konusuyoruz
Soran+1 yılYazmadin hala yorum abi
- +1 yıl
kardeşim yazicam kahvaltı ediyorum şuanda bırakmıyorlar elemanlar yazicam söz birazcık beklermisin en fazla beş dakika 6 değil olur mu
Soran+1 yılOlur abj
- +1 yıl
EyvaAllah kardeşim 😊😊
- +1 yıl
geldim kardeşim yazıyorum şimdi 😊
- +1 yıl
1 dakika geç kalmışım kusura bakma
- +1 yıl
kardeşim erkekler çok kirilgandir sevdiğine karşı sadece sevenler tabi çok kolay kırılabilir ve incinebilir fakat bunu fazla belli etmez ve göstermezler, yapılan hata her ne olursa olsun güzel bir özür ile herşey duzelebilir benim için böyle tabiki ayrılalı bir gün mu oldu yani ilişkiniz biteli bir gün mu oldu? seninle konuşmak istiyordur illaki ve içinde de üzüntü acı bunu sana yansıtmaya çalışıyor özür diledin mı ondan? peki sen mı ayrıldın omu ayrıldı? kusura bakma çalışıyorum hem gidip gelince siparişlere kafam karışıyor bak önceden de olmuş düzelmiş eğer ki hata sendeyse özür dile özür dilemekten çekinme ben çok özür diledim ve haklı olduğum zamanlarda bile hep ben diledim sevdiğimden özür sevmeyen adam içinde birşey olmayan adam konuşmaz kardeşim şerefsiz değilse eger, ne güzel ailesi ile de tanismissin demekki seni yürekten gerçekten sevmis, kardeşim senin çok büyük bir hatan yok
- +1 yıl
affedilmeyecek daha kötülerini gördüm ben, peki sen onu seviyorsun kendini onun için değiştirmeye calisirmisin en azından onun için ona karşı sadece biraz daha alttan almaya ters cevap vermemeye çalış, özür dile içten samimi bir hediye ile birlikte olur onun seveceği bir hediye insan sevdiğinden aldığı her hediyeyi sever ve beğenir seven zaten güzel hediye alır kardeşim konuşmanız çok güzel birbirinize kizsanizda sana bagirsa cagirsada umut var kardeşim 😊😊 bekliyorum
Soran+1 yılAma abi sogdum diyo sevgim azaldi diyo sence duzelirmi?
- +1 yıl
kardeşim saygından dolayı teşekkür ederim sana, soğudum der sevgim azaldida der ve bende dedim bunlar kırılan üzülen canı yanan bir aşığın sözleri sana düzelir inan bana kardeşim düzelir Allah'ın izni ile niyetiniz ciddi gibi yoksa ailesi ile tanıştırmaz Rabbim yardımcınız olsunnn
Soran+1 yılO bitirdi abi bir haftadir uzuldum ettin dinlemedin felan dedi cok kostum pesinden sonunda konusmaya basladi ama cok soguk yapiy ama yinede nerde naptiginin hesabini veriyor..
- +1 yıl
bende kızınca birsuru şey diyodum küfür hariç hani kizarken bile tatlı kızıyordum sevdiğime aranızdaki şey çözülmeyecek birşey değil özür samimi yeterli hediye olursa özürlü birlikte daha iyi olur ilk buluştuğunuz görüştüğünuz birbirinizi gördüğünüz yerde olabilir onun önemsediği biryerde olabilir senin olduğun her yer onun için önemlidir sevmek böyle olmalı
Soran+1 yılGorusmek istemiyorki benimle bulusalim diyor hayir gormek istemiyorum seni diyo
- +1 yıl
kardeşim ya sen özür dilemeden kendini affettirmeden buluşur mu hiç sen buluşur musun önce bı gönlünü al ben sana alternatif olarak birşeyler sundum hediye özür herhangibir gönlünü al yeter çok zor olmasa gerek ayrıca birdaha olamayacak söz de olursa biter o başka
Soran+1 yılTamam..
- +1 yıl
seni seviyor sende onu kaybetmeyin birbirinizi
Soran+1 yılTamamdir abi saygidan abi diyorum sana :)
- +1 yıl
bu arada görüşümü beğendiysen beğeni yapta puanım yükselsin abisi
Soran+1 yılAbinyani pesinden kosmak zorundamiyim? O beni itiyo itikce dahadami cok arkasindan gitmeliyim
- +1 yıl
kardeşim peşinden koşmak değil ki bu neden öyle düşündün senin gibi birisinden beklemezdim, insanın sevdiği için birşeyler yapması çaba göstermesi vakit ayırması ona olan sevgini hislerini duygu ve düşüncelerini göstermesi peşinden koşmak değildir bana göre ben neler yapmadım ki ve peşinden koşmak olarak görmedim hiç sevmek istedim ve sevdim sevdiğim içinde çaba gösterdim yeri geldi kendimi zora soktum ama peşinden koşmadim, itiyo gibi gözüküyor olabilir arkasından gitme karşısına çık seviyorum ulan seni anladın mı seviyorum birdaha olmayacak ulan de bırakma beni tut elimden de sarıl sana aşığım ben pişmanım de 😊
Soran+1 yılPeki 😄
- +1 yıl
bende diyorum o kadar konuştuk bir beğeni vermeden gitti sağol kardeşim :) :)
Soran+1 yılVerdim abi? Bana cok soguk davraniyo ya yemin edim icimden yazadim gelmiyo bu bendrn vazgecmis abi beli
- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim 😊 eğer ki içinden geçen oysa EyvaAllah kardeşim, içinden yazasin mı gelmiyor ona karsi? vazgecmiste olabilir olmayabilir de ki vazgectiyse giden 4 ayın olur bir ömür sana kalır karşına daha iyileri çıkar önemli olan egerki bir hata yaptıysan bundan ders almak ve birdaha o hatayı yapmamak ayrıca mü'min bir yılanın deliğinden iki defa sokulmaz aynı hataya iki defa düşmez hadisi şerif
Soran+1 yılBen ona dersem hani boyle yapiyon soyle yapiyon bana diyoki ben hala sana konusuyom ediyosam sukur et hala tartisma pesindesin der
- +1 yıl
ayy ay laflaara bak sana hayırdır sana kız bana da erkek çok kendini nimet sanma tabiki diyeceksin sevdiğim kız bana derdi ve elimden geleni ve eniyisini yapmak için herşeyi yapardım, öyle birşey demeye hakkı yok herşey karşılıklı sevdiğim kızın hoşuna gitmeyen birseyi olabilir bunu ona güzel bir dille ifade ederim genelde olmadı öyle birşey hani hoşuma gitmeyen birşey olursa söylerim o söylerse de onu canı gönülden dinler çözüm üretmeye çalışırım kendimi de bı bok sanmam 😊
Soran+1 yılBir hafta cabalicam normal olana kadar sabredicem, bir hafta sonra sahet normal olmazsa bende bikcam
- +1 yıl
içinden ne geliyorsa onu yap kardeşim kalbini dinle danışmak anlatmak istersen her zaman her konuda musiat oldukça yazarım, hayırlısı ne ise senin için o olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
En İyi Cevaplar
Sabret geçecek zamanla konuşacak birini bul yalnız kalma
06 Yorumla
Soran+1 yılAramimi onu?
Soran+1 yılPeki..
Soran+1 yılOna gire cok hata yaptim bu yuzddn birakmis beni
- +1 yıl
Zaten insanın içini kavuran da bu oluyo kendini suçlu hissediyorsun inan bana hiç alakası yok bunlar bahane, sen onları yapmasan gidecekti, gitmek isteyen bir yolunu bulur, sıkma canını suç sen de falan değil hep böyle yapıyolar zaten bu insanın canını yakıyo aslında, öyle değil ama rahat ol seven insan hata mata dinlemez, gel desen gelirim git desen giderim sevmesen de severim gurur benim neyime der kapanır dizlerine sıkı tut birden bırak daha hızlı gitsin godugumu 😬😇😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalvarmayı bırak cevap dahi verme hatta engelle
Yaşın kaç senin?06 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılilk aşk mı
Soran+1 yılIlk cinseligim
Cevap sahibi+1 yılAnladım o halde bu durumu kendin istemişsşnn
Başında bunun olcağını biliyordun
Soran+1 yılBirakcagini bilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılHer ilişkinin bir sonu vardır bunu bilmeliydin o zaman diyorum ve konu kilit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıllan yazma sen de. şunlara taviz veriyosunuz ya bir de..
06 Yorumla
Soran+1 yılYazmimi?
Soran+1 yılBenim hatalarim yuzunden beni biraktigini soyluyo bir haftadir yapma etme dedim dinlemedin cek simdi diyo
- +1 yıl
kendini nimetten sanıyo. uzun bir süre yazma gtünde 4 döner. dönmezse de yol ver gitsin.
Soran+1 yılaramak istiyom surekli tutamyorum kendimi
- +1 yıl
tut biraz iradeli ol. kendine saygın olsun ya.
Soran+1 yılKendimi cok eziyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
+1 yılaynısını bende yaşadım ama annem izin vermedi diye bıraktı sadece bikaç saat ağladım annem geldi benle konustu hayatıma devam ettim aglamadim her gün evlerinin yanından geçiyoruz oturduğumuz yerlerden geciyoruz hiç canım acımiyo bile çünkü ben hata yapmadım içim rahat hayatımda biri var boşuna aglamisim 3 ay boşuna gitmiş diyorum kendime☺
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Noldu yahu? Gözlerin mosmor olacak ne yaşadın? Anan mı öldü baban mı öldü? Kendine gel bir
32 Yorumla
Soran+1 yılCok canim yandi bilmiyorum.. yasanmis seyler var bazi seyler ozel yasanmisliklar.. herseyimi kaybetmis gibi hissediyorum
+1 yıldemek seni kıskanıyor yani hala seni seviyor bu yüzden kıskandırmaya devam et ki kendini belli etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSurekli napiyon da diyo ama cok soguk acaba sinirli olup bitirdigi icinmi?
- +1 yıl
sanmıyom
Canım sen hata yapıyorsun. Hiç bir şekilde arama sorma yazma. Mesajlarına cevap verme meşgulüm de. Belki haftalar belki aylar surecek bu hatasını anlarsa dönecektir :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatinda birisi var galiba
seni bayagi ihmal ediyor
sonucta 4 ay bosver ya gitsin
Yolu acik olsun
Napicaksin Yoluna bakicaksin00 Yorumla
+1 yılyeter bırak döneceği varsa da dönmez yapmasaydın keşkem arama daha da
00 Yorumla
+1 yılBence gurursuzluk yapma hiç mesaj falan atma sonra döner dönmesede hiç sevmemiştir zaten seni sevmeyenle birlikte olmaz ister misin
00 Yorumlacik dolas bir yerlerde otur hafif sessiz sakin olsun yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki onu aramalimiyim?
+1 yılzamana bırak kendini çok yıpratma beynini meşgul edecek şeyler bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ayda bukadar olmak cok sacma kendinize gelin biraz
010 Yorumla
Soran+1 yılAlevi sunni davasi
- +1 yıl
sana göre saçma olabilir sana göre saçma olması saçma olduğunu göstermez herkesin doğrusu kendine lakin doğru tektir senin onun bunun doğrusu doğru olanı değiştirmez bence saçma değil bu da bana göre ve doğru olan budur insanı sevmek için değer vermek için zamanın bir önemi yoktur
- +1 yıl
@Duygusal-Prens 7 sene sevgili olup evlenip ayrilanlar varken bu sure kisa ve bu kadar kendini uzmesi gereksiz
- +1 yıl
@scorpion026 abi yaşını yeni gördüm kusura bakma, abi isterse 10 sene isterse 5 sene isterse 1 sene isterse 6 ay olsun farkeden birşey olamaz olursa da enfazla günahlar olur haramlar olur ben flörte karşıyım sevgili olmaya da çünkü haram ve harama götüren yoldur abi burayı yeni gördüm evlenip ayrılanlar EyvaAllah abi yalnız herkesin sevgisi sevme şekli başka be abi herkes farklı yaşıyor ve ben güzel seven herkesi seviyorum ben olsam bende üzülürdum abi bence normal hiç buluşmadan görüşmeden sevdiğim bir kız vardi sevgili değildik resmini bile görmemiştim onun için gözyaşı döktüm agladimda ellerimi parçaladim duvadda hiç görmemiştim oysa bulusmadim da bu nasıl sana göre
- +1 yıl
@Duygusal-Prens sevmeye bisey demem ama insan iyi tanimaliki sonra ayrilikta kendini uzmesin
- +1 yıl
abi eyvaAllah yani tanımadan sevmeyelim diyorsun yoksa yanlış mı anladim, taniyana kadar değer vermiyelim fazla onemsemeyelim olsada olur olmasa olur gibi mı abi 😊
- +1 yıl
@Duygusal-Prens seversin ama takinti ya da aliskanlik yapmadan :)
- +1 yıl
peki abi sevdigin ile aran bozulursa hani onu birdaha göremeyince ondan uzak düşünce onu kaybedince üzülmez mı insan takıntı alışkanlık başka da ben sevdiğime alışırım abi ama takıntı yapmam 😊
- +1 yıl
@Duygusal-Prens ozlerim uzulurum ama kendimi heba etmem bunun icin uzun iliskim ya da esim olmaliki pesinden gideyim
- +1 yıl
abi katılıyorum kesinlikle haklısın 😊
+1 yılHata yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın
033 Yorumla
Soran+1 yılHatalari telafi etmek olmazmi?
- +1 yıl
defalarca yapmışsın yapmamalıydın bir şans daha verirse bidaha tekrarlama adam akıllı dinle onu
Soran+1 yılPeki sence pesinden kosmalimiyim? Sonucta cok hata yapan benim
- +1 yıl
Seviyorsan eskisi gibi olmasını istiyorsan zamanla düzelteceksin peşinden koşmak olmasın adı gurur yapıyor sonra millet yapman gerekeni yapıyorsun
Soran+1 yılPeki nasik duzeletebilirim gurur yapiyor simdi cunku
- +1 yıl
konu tam olarak bilmiyorum ki anlatırsan yardımcı olayım
Soran+1 yılSimdi bak ben cok geri cevab veriyordum cunku bazi seyleri cok zoruma gitmeye baslamisti bana yapmadigim seylerle sucluyodu. Sonra yapma dedi bak dedi birakirim dedi 1 hafta boyunca soz gerdim degisicem dedim ama surekli kavga ciktiginda yine kendimi tutamadim ve kendimi korumaya basladim oyle oluncada terk etti beni. Ama hic bir yerden engelemedi sadece yazmiyo ya da aramiyor beni. Sabah yanlislikla 2 kere aramis facetimedan yani whatsppden. Arada bir soruyo whatsappe niye girdin diye. Sogumus sevgisi azalmis biliyorum
Ama icinde hala sanki biseylsr varki tamamen silmiyo beni. Sormuto napiyorum nediyorum diye kendi kafasina gore takiliyo.- +1 yıl
naz yapıyor gibi olmuş ya mesaj at ona açıklama yap özür dile uzamasın
Soran+1 yılCok yazdim dunden beri yaziyorumda tek yazdigi sey tamam nedimki
- +1 yıl
Uzatma artık bişeyler olmuş olabilir ama hatamın farkındayım de
Soran+1 yılEvet dedim ama yazmiyo etmiyo ariyorum telefonu aciyo ama oyle kisa konusuyo. Whatsappede anca arayip sordugumda giriyo konusmak istemiyo
- +1 yıl
Başka yerden başkasıyla konuşuyor olabilir mi?
Soran+1 yılSanmiyorum cunku kendi hep derdi hayirdir bittiginde hemen erkeklerlemi konusucan diye kendinin yapicagini sanmiyorum
- +1 yıl
Vala kişiden kişiye degişir yani yapabilirde kısa tutuyorsa bişeylerle ugraşıyordur
Soran+1 yılEn son aradigimda disardaydi
- +1 yıl
Herşey olabilir güvenme derim
Soran+1 yılPeki acaba arayip konusmam gerekirmi
- +1 yıl
Ara bir ne diyor? 😂
Soran+1 yılWhatsappe gel mi diyim?😒
- +1 yıl
Ara istersen ya da wpye çagır bir fark etmez
Soran+1 yılTamam arayip sana haber vercem
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılHala aramadim
- +1 yıl
Ee ara bu kadar zor mu sanki 5 dakikan var ;)
Soran+1 yılAnnemle babam yukarda😂
- +1 yıl
Aman be 😂Tamam ararsın artık
Soran+1 yılHahha
- +1 yıl
😛😛
- +1 yıl
O kadarda acındırma kendini sadete gel :)
Soran+1 yılEvet gelim dengitti yine 😒
- +1 yıl
anlamadım?
Soran+1 yılYani geldim konuya dedim cekemiyorum artik fazla uzadi canim cok fena yaniyo dedim yazmadindaha
- +1 yıl
Tamam özele yaz istersen uzayacak gibi
+1 yılnutella bütün marketler de
00 Yorumla
+1 yılyeni sevgili bulmalısın
00 Yorumlabilemem okumadim da zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok kötü. Ağla ağla alışçaksın
00 Yorumla
+1 yıldemekki seni sevmemis
00 YorumlaO yazsın sen yazma
02 Yorumla
Soran+1 yılNapiyon yazdi normal davranip artik affet felan diye konu acmim demi?
+1 yılOyi olmu mk larim kasarlari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım cinsellik olmamıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm takibe aldım özelden konuşsak
Cevap sahibi+1 yıltaktik geliştirip ona göre hareket etmen lazım
Soran+1 yılNe gibi
Seni sevmiyor o
00 YorumlaBen varım gel
00 Yorumla
+1 yılSonraki maçlara bak