Aşk acısı çekiyorum yardım edin.. Ne yapacagımı bilmiyorum?

2 yıldır beraber oldugum ınsan bana o kadar kötü davranmaya basladıki. onu tanıyamıyordum. sanki onun oyuncagı kuklasıyım gıbı davranmaya basladı. gel diyor gidiyorum git diyor gidiyorum. benımle telefonda bile konusmuyor kapat senden daha önemli işlerim var benım dıyor. ben okadar cok sevdim ki onu her anında en kotu gunlerınde yanındaydım. yapma dedigi bir seyi bir daha yapmadım. evden cıkma dıyordu cıkmıyordum. annemle babamla bıle cıkmıyordum dısarı huzursuz olmasın dıye. artık nabıcamı sasırdım. ben ona kıyamazken o bana cok acı cektirdi. sözleri kalbimi parcalıyor ve ben aglamaya baslıyorum hemen bana dıyorki bıktım senın su aglamarından. cok kez telefonu yuzume kapattı. ama ben hala benı sevdigine inandırdım kendımı. en sonunda helalleştik kapatırken görüşürüz dedi ben ona takıldım bana geri döncek diye bekliyorum. ama aramıyor sormuyor. cok acı cekiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor. cok yıprandım Şu an bıle aglıyorum yemek yıyemıyorum konusamıyorum sadece bakıyorm ve durduk yere aglamaya baslıyorum. annem uzulmeye basladı caresızım yasamak dahi istemiyorum. ama o benı ne hale getirdigini bildigi halde umrunda degilim. sabahlara kadar Allaha dualar ediyorum aglayarak ama onu dusunmeden edemiyorum cok acı cekiyorum. içim acıyo. hayatımda yasadıgım en acımasızca bişey bu. üstesinden gelemiyorum olmuyor yapamıyorum. . . nabıcam ben..
Aşk acısı çekiyorum yardım edin.. Ne yapacagımı bilmiyorum?