Sevdigim kizi kaybettim ne yapmam lazim?

selamlar
3 yillik beraberligimizi bitirdim ve benim sucum. sucumu kabul ediyorum ama sevgilimi hic kaybetmek istemiyorum.. :((
3 yildir ayni evde güzel ve eglenceli berabirligmiz vardi hergün yeni seyler yapiyorduk cok egleniyorduk ikimizde deliler gibi seviyorduk ben hala seviyorum.1 hafta oldu ayrildigimiz hergün eriyom birsey zevk almiyorum.
sevgilimle 2 hafta öncesi fantazi amacli bir chat sayfasina üye olduk ve herkesle sohbet etmeye basladik eglence amacli ama beraber yapiyorum sevdigimle.. bundan birkac sonra bir bayan yazdi kiz arkadasim evde yoktu kfeendisi calisyordu benden erken isim bitti eve geldim biraz evi yardim toparladim. sonra chat sayfasina girdim girmez olaydim. bayanin mesajlarini okudum gencler nehaber falan. bende cevap yazdim selam falan.. sonra tekmisin dedi bende evt dedim sevgilim gelir dedim birazdan.. iste sorular sordu aran nasil iyimisin falan ,, bende cevap hersey cok güzel seviyorum dedim onu ama cok.. tabiiki bu beni tahrik etmeye calisti ilk bas olmaz falan dedim ben herseyi askimla yapiyorum ,, tabii bu hep devam etti bende nefsime yenik düstüm sohbet uzadi baya..
birkac devam etti böyle o bayanla bulusalim dedi bende baliklama atladim tabii,
bulusma günü geldi adres falan hersey tamam sevgilimde ben kizlarla bulusucam dedi ii güzel bende cikiyorum zaten dedim. bulusma yerine sevgilim ve kiz arkadasim geldi
yani beni denemeye kalkti sevdigim kiz ve yakalandim simdi de ayrildik
ve cok pismanim ne yapmam lazim onu kaybetmek istemiyorum hergün aci cekiyorum.
sucluyum hataliyim...
sizce beni affeedermi.. ya da ne yapmam lazim kendime ceza verip cekilmem ya da sevdigimin arkasindan kosayim mi..

..
Sevdigim kizi kaybettim ne yapmam lazim?