Sevdiğimi kaybettim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam yaklaşık olarak 5 yıldır liseden bu yaşıma kadar (21) bi kızın peşinden koştum belki başkasıyla yapabilirim diye o süreçte araya 2 kişi soktum yapamadım ayrıldık. Sonra ben gerçekten çok çabaladığımı ve yorulduğumu fark edip geriye çekilmeye karar verdim 2 hafta önce oluyo bu karar da bu 4 yıllık zaman zarfında bir çok kişi kendini geriye çek gelir demişti çektim kendimi geri dedikleri gibi de oldu tam böyle olur gibiydik kaza geçirip vefat ettiğini öğrendim kafayı yemek üzereyim kimseye diyemiyorum aklımdan da çıkmıyor oyun vs her şeyi denedim çıkmıyor çıksa da o kadar çok hatıra var ki her şey bir şekilde onu hatırlatıyor bir taktik bir şey kimse bi akıl veremiyor siz ne yapardınız ve bir şey söylemem gerekiyorsa zamanı iyi değerlendirin çünkü olacak diye zamana bıraktığınız şeyler ellerinizden kayıp gidebiliyor.

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar aradan 3 ay geçti karşı cinsle doğru düzgün ilişki kuramıyorum normal mi arkadaşlık ilişkisi bile kuramıyorum sanki beni sürekli izliyormuş gibi hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
https://www.youtube.com/shorts/k91gGRFDPvQ
şu ikili bile ayrılmışken aşka inanmamam doğru değil mi yalan makinesi sonucu belli birde yani?
Sevdiğimi kaybettim ne yapmalıyım?