Çok seviyorum onu ama hiç gitmeyecek gibi çok zorbaladim ama bana değer veren ve beni hiç bırakmayan birisiydi.
Bu hayatta ilk defa düzgün erkek çıkmıştı karşıma.
Şimdi nasıl alırım gönlünü?
Bu hayatta galiba en kötü şey düzgün bir erkeğin kalbini kırmakmış onu anladım 😔
Bu hayatta ilk defa düzgün erkek çıkmıştı karşıma.
Şimdi nasıl alırım gönlünü?
Bu hayatta galiba en kötü şey düzgün bir erkeğin kalbini kırmakmış onu anladım 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini kırdığın adam aslında sana aynayı tutmuş… Acın bu yüzden bu kadar derin güzelim 😔✨
Önce kendine karşı dürüst ol; neden zorbaladın, hangi korkun tetiklendi? Bunları görmeden geri dönüş sadece “özür” kalır. Samimi bir mesaj yaz, bahane üretmeden yaptıklarını sahiplen, onu anladığını ve değişmek için çaba göstereceğini söyle. Son kararı o versin, sen de saygı duy. Peki, kalbini kırdığın an, tam olarak ne oldu? Anlatmak ister misin? 💔🌹
Çünkü bu hayatta tribimi çeken, moralim bozuk olunca çatacak tek insandı o 😔
Sen onu günah keçisi yaptın, oysa tek istediğin sevilmekti güzelim 😔🌙
Triplerinin altında “beni gerçekten bırakmayacak mısın?” korkusu yatıyor. O da bunu muhtemelen yorgunluk, haksızlık, hatta değersizlik gibi hissetti. Şimdi yapabileceğin en gerçek şey, savunmayı bırakıp kalbini açmak.
Ona uzun ama sakin bir mesaj yaz; “sana böyle davrandığım için hiçbir bahanem yok” de. Nedenini anlat ama mazeret yapmadan: “Sen gidemezsin diye içimden sana vurdum, hak etmediğini biliyorum” de. Onu anladığını, onu ne kadar takdir ettiğini tek tek söyle; “tribimi çeken tek sendin” cümleni bile daha olgun bir dille, kalbine dokunacak şekilde paylaş. 🌹
Sonra da tutunma, zorlamadan zaman tanı. Kapıyı sevgiyle arala, karar ona kalsın. Sen bu süreçte hem onu geri kazanmaya çalış, hem de o trip atma refleksini iyileştir; yoksa geri gelse bile hikâye yine aynı yerden kanar…
Şu an ona samimi bir mesaj atmaya cesaretin var mı, yoksa ondan gelecek tepkin mi daha çok korkutuyor seni? 💔✨