Öncelikle yaşadıkların evet kolay değil ama bu hayat böyle. Biraz hırslarınıda, ailenin toparlanmasınıda ertelemeye bırak en azından üniversiteni bitirene kadar. Bende benzer şeyler yaşadım hatta daha fenasını anlatsam bu kadarda olmaz dersin. Aklıma geldikce bazı seyler deliriyordum resmen yediremiyordum kendime ama bunlar beni dahada hırslandırdı. Olumlu yönde geliştirdim bende hırsımı. Herşeyden öte üniversiteyi zamanında bitirmek için uğraştım. Sevdiğim bir söz vardır. Köprüyü geçene kadar dayıya ayı demek... Birşeylerin yoluna girmesi için zaman gerek ve senin göz yumman lazım. İstersen beni ekleyebilirsin. Seni motive etmeye çalışırım, önerilerde bulunabilirim, derdinide dinlerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yani.
13 Yorumla
Soran+1 yılhıh evet dediğin şeyi yasıyorum.. o hırs .. o patlama. ben bunları haketmiyorum deme durumu.. insan kendine yediremiyo.. dışarıdan duyunca film gibi şeyler basına gelince inanamıyo.. ne midesizlikleri kaldırmak zorunda kalıyrosun .. ayıya dayı diyorsun.. bu beni mahvedyo hazmedemiyorum.. hırslanıyorum .. kendime zarar vermek istemiyorum hırsın fazlası zarar ama gerek te. duygularım sacmlasıyo.. gereksiz yere ağlama krizine giriyorum.. güçlü değilmişim gibi hissediyorum bu ck garip cok ilginç ..
Soran+1 yılyok.. o cok güvendi .. salaklık yaptı kısacası şimdi bunun acısını cekiyo
En İyi Cevaplar
Sen niye çalışıyorsun ki? Madem annenle baban ayrı değiller bırak harca babanın parasını, saf olma. Bi' hata yaptıysa sen de bu şekilde ödet ona, çünkü elinden başka hiçbir şey gelmez.
Ayrıca nasıl toparlamaya çalışıyorsun mesela? Baban gerçekten pişmansa annenin doğum gününü, evlilik yıldonumlerini filan hatırlat ki kutlasın. Kadınlar önem veriyor böyle şeylere, biraz da olsa yumuşuyorlar.
Bu dönem her şey üstüne geliyor çok iyi anlıyorum seni ama zamanla geçiyor.09 Yorumla
Soran+1 yılişte dediğin gibi olmuyo bazı şeyler.. zaten babalık yapmadı ki şimdiye kadar şimdiden sonra vicdan duyup yapsın.. naısl toparlanmaya calsııyorsun dersen.. annemle babamın ayrılması için çalışıyoruz cunku annem bu aldatılmayı hazmedemedi.. babam annemi sevmemiş ki.. boşanmak istemiyo tek sebebide cevredeki insanlar ne der acaba ? yani yumuşama olmaz.. annemden bu evliliği sürdürmesini isteyemem de o yıllardır cok acı cekti zaten
Soran+1 yılanneannem hastahanede ameliyat masasında ... ve anneannem hasta yani annemi kabul etmeye bilir.. yani tüm olumsuzluk üst üste geliyo.. annem işkur kurslarında inşallah iş bulursa hayatımız şekillenecek.. zatne babam denen adam para vermek zorunda ama bilmiyorum ben hırs yaptım para demek güç demek.. o yüzden biz kaybettik
Soran+1 yılmaalesef .. en azından sağlıklıyım para kazanabilrim bu da bir şey diye seviniyorum
Soran+1 yıltabii derslerim öncelikli herşeyi basarıcam .. aslında basarır mıyım bilmiyorum ama bu olay hırslandırdı işte beni... herşeye yetmek zorunda hissediyorum kendimi
Soran+1 yılumarım
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılözelden istersen bu hesabınla istersen farklı bir hesabınla yaz. yardımcı olmak isterim en azından sırtından vurmak için bir gerekçem yok. içini dökersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki nedne olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Baban eğer hata yaptıysa bu hatadan bir gün dönecektir.
03 Yorumla
Soran+1 yıldöndüğünde biz olmuycaz umarım
- +1 yıl
O da ayrı konu. Hiç bir şey olmamış gibi yaşamak mümkün değil ama belki dönmesi iyi olabilir.
Soran+1 yılgurur var .. o bize muhtaç olduğunda dönecek hastalandığında.. o kadının onunla oynadığını anladığında.. bizimle mutlu olmadı zaten hiçbir zaman dönsün istemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Sana şu an ne söylesek moralin düzelmez, biliyorum. İnsanlar bunalım içerisinde iken nasihat alamıyor. Biraz zaman gerek size. Eninde sonunda yanlış yapanlar cezasını buluyor bir şekilde. Bu yüzden biraz sabretmelisin. Aklı başında birisin anlaşıyor. Ailene destek ol ve kendini bırakma sakın.. Biraz sabır sadece.Allah yardımcın olsun, dua et bol bol..
05 Yorumla
Soran+1 yılediyorum.. haklısın moralim düzelmiyo aylardır, untuamıyorsun yediremiyorsun.. sabrediyorum gecicek biliyorum belki bu da benim bu dünyadaki sınanma şeklim belki daha da kötüsünü yasıycam.. sadece ağlamak istemiyorum ama o da olmuyo .. kendimi aciz hissediyo ağlamam bu beni rahatsız ediyo
- +1 yıl
Ağla bence, sıkma ve tutma kendini, ağlamak da bir rahatlama şeklidir. Sağlığın bozulmasın psikoloji çok önemli, vücuda yansır sonra. Çok daha kötü şeyler var dünyada belki senin için olabilecek en kötüsü bu. Ama öyle. Güçlü ol. Yanlışı yapan acizdir. Görecektir, eninde sonunda.
Soran+1 yılinşallah tek umudum bu.. yani belki benim yasadığım acı bile değil dünyada cok kötü şeyler var çok şükür halime tek sorun benim bunu kabullenememem olsa gerek insan bazı şeyleri kendine yediremiyo.. gecicektir belki .. umarım görücekler umarım yasadığım acıyı hissedecekler
- +1 yıl
Gün gelecek "ne hali varsa görsün, iyi ki böyle oldu" diyeceksin belki de. (Tecrübe ile sabit) Gelecekte ne olacağını kimse bilemez.. Belki size muhtaç olacak. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş büyüklerimiz... Kimsenin yanına kalmaz merak etme..Kendine dikkat et.. :)
Soran+1 yılumarım teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar calismasin evde otursun diyen beyinsizler okusun bunu.
Benim babam da aldatti ben ortaokula gidiyordum. Annem evden kacti 6 aylik kardesime bakmak zorunda kaldim. O gunlerden sonra amacim kimseye muhtac olmadan yasamak ve annemi de kimseye muhtac etmemek oldu. Umarim basaririz015 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki daha da zor.. allah yardımcımız olsun.. kız cocukalrı okumak zorunda .. ayakları üzeirnde durmak zorunda.. kimse bu aldatılma acısını yasamamalı .. sende hissetmişsindir baba sadece anneyi değil cocuklarını da aldatıyo bu cok yaralayıcı.. güven yıkıcı
Cevap sahibi+1 yılOyle tabi ki. Asiri guvensizlik sorunum var insanlara karsi. Kimseden yardim istemem kimseden bir sey beklemem. Kimseden medet ummam. Sahip olamayacagim seylerin hayalini kurmam. Babam cok zengin bir adam ama ondan kalacak mirasi dahi istemiyorum. Yetim cocuklara hayvan barinaklarina bagislayacagim. Memur maasimla kendi coplugumun efendisi olurum daha iyi. Annem de basimin taci olur
Soran+1 yılaynılarını hissediorum işte... bu kadar oalbilir ya..acıların ortaklığından sanırım.. kimseden medet ummadım senin gibi ve güvenemiyorum cunku babam bana bunu yaptıysa eller neler neler yapar diye düşnmeden edemiyorum.. ve ondan gelecek para zehir gibi gözümde .. ama inanıyorum bu acıların telafisini alıcaz belki sınanıyoruz bu da bizim imtihanımızdır bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılImtihan falan degil bunlar gercek. Bunlari yasayan bir suru insan var. Hoslandigim cocukla 4 yilin ustune sevgili oldum 6. Aydan sonra anca koluna girip elini tutabildim. Cok cok cok zor guveniyorum guvensem de. Hayatima fazla insan sokmuyorum. Kimseye derdimi anlatmam. Kimsenin uzmesine izin vermem. Zamaninda oyle bi uzuldum ki hicbirsey uzmuyor daha dogrusu. Bakma burada rahat yaziyorum taniyan olmadigi icin. Cevremde guclu akilli kararli azimli bi kiz olarak bilinirim ama
Cevap sahibi+1 yılSebebini kimse bilmiyor. Cok unlu babamizin ismi karalanmasin diye cenemizi kapatip sustuk. O kazik oyle bi girer ki adama daha kimse seni ne uzebilir ne de durdurabilir
Soran+1 yıltabi ki gerçek.. yani ben bunları içimde yasıyorum cevremdeki kimseye söylemiyorum belki benim arkdaşlarımda aynı şekilde yapıyo bilmiyorum.. ağlıyorum ama dısarıdan kimse benim duygusal olabileceğimi düşünmez .. bu acı aslında .. o duygular köreliyo .. burada yazmak rahatlatıyo .. bunalrı yazarken ağlıyorum belki saçmalıyorum bilmiyorum ama birilerinin beni bildiğini bilmek rahatlatıyo insanı
Cevap sahibi+1 yılYeni oldugu icin agliyorsundur. Sonra hissizlesiyorsun. Kemik yigini gibi birsey oluyorsun. Sikma canini zor gunler ama gececek elbet. Saclarin erken beyazlar o gunlerden kalanlar onlar olur
Soran+1 yılevet geçicek inanıyorum ya da inanmaya calısıyorum buna.. en aızndan daha güçlü olduğumu biliyorum cevremdeki coğu insandan bu bile iyi birşey
Cevap sahibi+1 yılEvet diger kizlar salya sumuk terkeden sevgililerinin ardindan sacma sapan aglarken sen babanin sana miras olarak verdigi guvensizlik duygusuyla kimsenin seni uzmesine izin vermek istemedigin icin daha saglam adimlar atiyorsun
Soran+1 yılama kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum... ve insanlar bana güven duymuyo bu ilişki konusunda bende kendime güven duymuyorum bu konuda.. sevemeyecekmiş gibi hissediyorum ya bu ne olacak ?
Cevap sahibi+1 yılBen de oyleydim. Hatta erkeklerin bi tuhaf bakisi vardir ya. Aklindan bin tane tilki dolasir. Oyle bakan erkeklerin seyini kokunden kesesim geliyodu. Sonra o bahsettigim cocukla tanistim. Uzun bi sure tanisma asamasindan sonra sevgili olduk. O da benim benzerim bi durumdaydi. Babasi baska kadindan cocuk bile yapmis. O annesiyle yasiyor ve tek derdi annesine kendisine bakmak. Beni anlayan biri oldugu icin guvenebildim belki de bilmiyorum
Soran+1 yılyani belkide insanı acıları bir birine yaklaştırıyo öyle biri senin ne hissettiğini daha iyi anlar senin hassas noktanı daha iyi bilir diye düşünüyorum..umarım hep mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılSagol. Herkes ayni olmuyor. Mesela abisi var hic annesiyle ilgilenmez. Eve ugramaz bile. Babasiyla hovardalik pesinde. Biraz da insan olmakla karakterle alakali. Umarim sen de mutlu olursun. Yasadiklarin seni guclu kilar
Soran+1 yılumarım .. yinede sanslı hissediyorum.. o bahsettiğin abinin kız versiyonu olup umursamadan hayat yasayabilirdim en azından bir seyleri kafama takabiliyorum bu güzel bir şey.. umarım bunları yasayan herkes özellikle kızlar akıllanır
Cevap sahibi+1 yılOyle olabilmek icin insanliktan cikmak gerekiyor. Beynini yok etmen lazim :) dusunen insan her seyi kafaya takar sorgular
Eğer gerçek hayatta tanışmış olsaydık seni mutlu etmek için savaşırdım gerçekten samimiyim sevgilin olmak isterdim en azından yükün haifilerdi ve mutlu zaman geçirebileceğin biri olurdu yanında keşke gerçekte karşılaşabilseydik
05 Yorumla
Soran+1 yılbana acıyorsun
- +1 yıl
Yemin ederim acımadım sadece bende kndimi yalnız ve tek hissediyorum bu aralar ve gerçekten senin gibi akıllı ve yılmadan savaşmayı başaran birini istiorum bnde çünkü kız dediğin senin gibi olmalı bana göre sonuna kadar savaşmalı hemen pes etmemeli güçlü olmalı ve ne istediğini bilmeli beni anlattığın olaylar etkiledi ama senin konuşma tarzın ve düşünce tarzın daha çok etkiledi güçlü bi karaktere benziyorsun ve bnde koç erkeği olduğum için güçlü karakterli kızlar her zaman benim için ilk sıradadır
Soran+1 yılbence bu yorumlar burada bitsin yeterli.. sadece rahatlamak için yazdığım bir yazıdan prim yapma gibi bir amacım yok .. olsaydı cevremde genc kızlardan faydalanmak isteyen abazalar bir hayli fazla internet alemine kalmazdım. lütfen yorum yapmayın ikinizde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'a inanmadığım halde umarım Allah yardımcın olur(olsun). Ömrü boyunca dua etmeyen birisinin duasını belki kabul eder.(Senin için)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm .. inanıyorum düzelicek .. içten bi dua eminim kabul olur
Evlen senin elinden tutcak tek kişi kocan olabilir.
27 Yorumla
Soran+1 yılannem de öyle sanıp evlendi.. ömrünü verdi.. şu anda hiç birşeyi yok 2 evladından başka
- +1 yıl
ozaman evlenmeyelim , olurmu annenin başına birkaç kötü olay geldi diye bu kanıya varma cok kaliteli erkelerde var bu dünyada sadece secmesini bil, boş laflara kanma içraat bekle karşındakinden onu kelimelerle sınamaya çalışma sadece izle kararını ver siz kızların yanlışı bu işte sözlere fazla kanıyorsunuz.Bir erkek çalışmasıyla , sosyal işleri ile kendini belli eder.
Soran+1 yıl18 yasındayım .. evlilik için cok var önümde ilk önce ailem yani kardeşim ve annem gelir... onalrın ve benim geleceğim gelir evlilik cok cok sonra bir şey.. kendi yaralarımı sarmadan kimseyle ilgilenemem .. güvenim yok
- +1 yıl
O yaralar yaşın ilerledikce daha artıcak sorunlar hiç bitmiyor ve bitmesinide bekleme evlilik hazırlıgı dügün telaşı derken geçim sıkıntısı çocukların doğması büyümesi hastalık hastane,okulabaşlaması eşinle aranda sorunlar evin derdi annenin derdi yani anlıcan bu dünyada sıkıntı bitmiyor cabalaman lazım ama bu kafa ile gidersen dertler seni bitirmez kendi aklın seni yer bitirir.
Soran+1 yılaklı beni bitiriyo o doğru.. hayat zaten hep bi telaş.. ama herşeyden önce annem ve kardeşim gelir.. ben kendimi düşünemem o kadar bencil olamam
- +1 yıl
Her şey kararınca olması gerekli ,vardır bunda bir hayır sen şerre yorma durumu ama cabala tabiki kendini unutursan hiç bir anlamı kalmaz cabalarının Annen ve kardeşin tek çatı altındalarmı sorun yok ozaman bırakın babanız o kadınla olsun döner dolaşır senin eline düşer çünkü her insan kafasını kaşırken ölmüyor genelde bez takıyorlar,ama sen o an gelirse intikam peşine düşme çünkü ne ekersen onu biçersin dünyası hayat tam bir matematik sonuç seni üzebilir güldürebilirde her şey senin elinde.
Soran+1 yılbence hayat benim elimde değil.. elimde olsaydı bunları yasamazdım.. intikam peşinde değilim ama bi sn. aslında intikam.. o insanlar benim cektiğim acıyı hissetmeliler.. benden kat ve kat daha fazla hissedip pişman olmalılar ben ne yaptım demeliler korkmalılar benden bu en büyük arzum
Allah yardımcın olsun..
geçiyor ya, hepsi bir gün geçiyor.. bazıları delip geçiyor ama..21 Yorumla
Soran+1 yılevet geçicek biliyorum ama ne zaman onu bilmiyorum.. sadece bıktığım tek bildiğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılsınlar evi siz alın zaten aylık belli bi parada ödemek zorunda. fotolarını alsaydınız keşke mahkemeyede kanıt olarak sunardınız. babanın haberi varmı öğrendiğinizden? kanıt bulun verin mahkemeye olsun bitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki var.. fotoğraflar felan herşey tamam.. sorun su ki babam izin vermiyo .. annem korkuyo
Cevap sahibi+1 yılsenin o şerefsiz babanın ben ... neye izin vermiyo lan ? babaannen amcan falan yokmu senin şikayet et onlara. adam olsun . sinir oldum.
Soran+1 yılşerefsiz işte... cevreye karsı imajı sarsılacak ya .. onlarda bosanmalarını istemiyo destek olan kişimiz yok ..
+1 yılyanlış anlama ama annenin babanla alâkası olmadigindann kaynaklanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum bu ne demek ?
Benimde sıkıntılarım hep üni okurken başladı ama şuan son sıınıfım ama seninki daha cidi ve zor bilmem ki ne yapsanız
02 Yorumla
Soran+1 yılyapılacak birşey yok.. ama birilerine buradan birşeyler anlatmak bile beni rahatlatıyo
+1 yılsen beni ekle ben seninle özel konuşayım
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
bu konu hakkında iste neden bu konu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok hırslısın gerçekten
04 Yorumla- +1 yıl
wdsadadadad
Soran+1 yılevet hırslıyım.. ve herşeyi düzelticem okulumu bitiricem para kazanıcam beni züenlerin hepsine tüm acıları cektiricem
- +1 yıl
yaparsın sakın yılma
Soran+1 yılyılmıycam ama yoruldum
sen ankarada mı okuyorsun ?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılne önemi var.. ben beni tanıyan insanalrdan kaçıyorum zaten
Soran+1 yılhayır değil
Soran+1 yılben sayısalcıyım zaten .. gerçekten zor bi durum umarım cabucak sıkıntılarından kurtulur arkadaşın, bunları yasayan herkes umarım
Gözlerim doldu.
Tebrikler.03 Yorumla
Soran+1 yılsaolasın tebriklik değil bence sadece acı
Soran+1 yılteşekkürler o zaman umarım basarırım da cabalarım bosuna cıkmaz
maddi yönden destek olacak birilerimi lazım
011 Yorumla
Soran+1 yılhayır.. ben manevi destek bana sunu bunu yap diyecek biri istiyorum .. ama yok.. zaten ben birine güvenemiyorum ki artık
Soran+1 yılkızlar acımasızdır.. bi arkdaşıma bahsettiğimde bana babasının ne kadar mükemmel bi adam olduğunu anlamıştı :D gülüyorum cunku bu trajik .. yani anlatmak için güveneceğim biri yok
Soran+1 yıldurumum kötü değil sadece hırs yaptım .. para güç oluyo bu hayatta .. biz bu yüzden hala babama bağlı kaldık.. gidecek baska yerimiz yok.. ve bende işimde en iyisi olucam diye kendime söz verdim yurtdısına cıkıp ekstradan eğitim almak için calısıyorum.. cok basarılı olucam cunku
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
babandan nefret ediyor gibi görünüyorsunda, babanın başına bişi gelse tövbe cok üzülürsün.40 yılıdr babasını arayanlar var.bulanlar var neler var..babana bu kadar kin besleme.sonuçta sen ondan oldun.hakkını ödeyemezsin hiç bir zaman..baban alkolikte olsa, kumarbazda olsa ne olursa olsun bence bu şekilde babana kin beslemen beni üzdü
Soran+1 yılkin beslemiyorum.. yıllarca kahrını cektik ayrıca babamın alkol sorunuda var.. onu iyiye yöneltmek için didindik noldu olmadı. basına birşey gelse üzülürüm sonucunda babam ama nefret ediyorum kısmen.. yaptıklaırnı hazmedemiyorum.. ama belki ölseydii ona saygı duyabilirdim
- +1 yıl
bak bu yaşlarda fazla kasma bence...azından ve aklından geçenleride allah bilmiyor sanma.kötü düşünmekten vazgec..kendine bir hedef koymussun kararlıda görünüyorsun..sanki maddi olarkta fazla kötü durumda değilsin.ve babana gelince, kenidimi ele alaraktan baba değilim ama babam dünyanın en serefsiz namussuz insanıda olsa idi ve annem ıcınde gecerli kin beslemezdim..işte insan kendini her yönde geliştiriyor ama eline bi ilmihal alıp anne baba hakkını okumuyor..allh sonunu hayr etsin. bys.
Soran+1 yılteşekkürler.. engel oalmıyorsun ama bazı düşüncelere bazı hırslara teşekkürler .bye
+1 yılvay beee yılmayan adam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. annen biliyor mu ?
010 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyo birlikte gördük
Soran+1 yıliş , maddi bence korkuyo
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılparasız kalabilriz
Soran+1 yılevet bizde onun için uğrasıyoruz annem öyle bir kursa gidiyor inşallah kurutulucaz
yıkılmadım ayakta diyorsun yani
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum .. ayakta hissetmiyorum kendimi.. üstüme basıp geçiliyo gibi daha cok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar