Yolumu bulamıyorum, ne yapayım ben şimdi?

evet anlatıyorum.. ünv. sınavından cıktım babamın bi o* ile arasındaki ilişkiyi öğrendim .. annemi kadeşimi babamı ailemi toplamak için uğrasıyorum 1 yıla yakın zamandır. üniversiteye gidiyorum derslerime yoğunlaşamıyorum notlarım dusuyo sinirleniyorum... babam denen adama baba demek zoruma gidiyo.. işe girdim çalışıyorum.. annemle babam ayrılamıyo cunku annem bi meslek sahibi değil.. ve herkesin dısarıdan gördüğü benim mükemmel bi hayatım var hiç bir sorun yok.. ben 2. işimi arıyorum olmayan ailemi toplamay calısıyorum yırtınıyorum.. kimseye anlatamıyorum cunku insanların tek yaptığı sırtından vurmak olucak .. istiyorum ki biri de benim elimden tutsun bana destek olsun.. ama yok .. tek basıma bi yükü omuzladım yapamıyorum kaldıramıyorum her nefes ağlamam için bi sebep oluyo ... napayım ben şimdi ? yolumu bulamıyorum.. bu günlerine gececeğine inancım kalmıyo artık ..
Güncellemeler
+1 yıl
ha sunu da söyleyim... hayat bizim elimizde felan değil.. ben babamın bi o*yla hayat kurmasını istemedim . annemin sinir hastası olmaısnı ben secmedim.. benim tek yaptığım dısarıdan izlemek .. elimden bir şey gelmiyo.. ha birde dısarıya karsı mutlu görünmek..çoğu şey bizim tercihimiz değil bu hayatta
Yolumu bulamıyorum, ne yapayım ben şimdi?