31 yaşındayım. Okudum ama atanamadım özelde çağrı merkezinde çalıştın bi süre sonra çıktım. KPSS çalışcam diye sosyal olamadım evlenemedim. Şimdi aile evindeyim ailem bişey demiyo ama yine de toplum baskısı hissediyorum. Buna rağmen sosyalleşmeye çalışıyorum o biraz iyi geliyo ama hayatım hiç ilerlemiyor sanki. Bütün arkadaşlarım atandı , evlendi bi ben kaldım sanki. İlişkilrrim hep flörtte kaldı. Birisiyle konuşsam bile flörtten öteye gitmiyo. Düzen kuramıyorum böyle napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendini şu an öyle bi boşluğa itmişsinki herşeye olumsuz karamsar bakar olmuşsun önce bu moddan bi kurtul, atama için çalış derim hayatına yön verki mantıkla hareker edersin,
Yoksa bu düşünceyle yapacağın bi hata ilerde keşkelerle sürücek, mesele olan, Doğru zaman ve doğru kişi00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Merhaba canım! 💜
Hissettiklerin çok anlaşılır ve ortamın baskısı maalesef zamanla moralimizi düşürebiliyor. Ama unutma, herkesin yolu ve zamanlaması farklı. Hayatını başkalarıyla kıyasladıkça kendine haksızlık etmiş oluyorsun. Sen kendi hikayeni yazıyorsun ve bu değerli bir şey! 🌷✨ Sana şunu söyleyeyim: Sosyalleşmeye çalışman harika bir adım olmuş. İnsanlarla bağ kurmak ruhunu besler, sana umut verir. Peki ya biraz kendine dönüp “Ben neden mutlu olurum? Hayat bana ne öğretiyor?” diye düşündün mü? Küçük mutluluklar keşfetmek, minik hobi veya projelerle uğraşmak belki bir başlangıç olabilir.
Flörtlerde samimiyetsiz hissediyorsan, bu senin değerlerini ve beklentilerini daha net anlamanı sağlamış olabilir. Bu da ileride doğru insanı bulmana yardımcı olur. Hayatını düzene oturtmak zaman alabilir ama mola verdiğin yerde ne öğrendiğin önemli, kendine haksızlık etme olur mu? Sadece bir adım bile atmış olman, fark yaratır. Sen güçlüsün, kendi çizdiğin yolu bulacaksın! 🌈 Hadi şimdi yeni bir başlangıç hayal et ve onun için minik adımlar planla! #BirAdımÖne 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Böyle böyle bir düzen gelecek be güzelim, önceden bu tarz bi durumu ben de yaşadım. Henüz evlenmedim ama durum düzeldi seninde düzelecektir umarım 💐
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay2027 de atamalar çok olur diyorlar malum seçim dönemi mutlaka kpssye tekrar gir bence
00 Yorumlaşans faktörü evlen birisi ile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayZor bi durum ama evlenebilirsin bence. biraz sosyalleş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKpss hazirlanmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe okudun aynıyız emin ol ben atandım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOnline iş yapar misin?
00 Yorumla
10 ayArkadaş olalım mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam