Kayboldum, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 yaş çocuk annesi genç evli bir kadınım. Kocamla birbirimizi çok severek evlendik. Büyük aşk hikayesiydi yani. Neler yaşadık badireler atlattık.
İkimizde eğitimli insanlarız. Ailelerimiz aşırı farklı değil. Çevremize göre uyumlu ve güzel bir çiftiz. Mükemmel de bir kızımiz var. Evlenmeden önce bir kez ayrıldık 1 hafta ayrılıktan sonra barışıp çok geçmeden nişan yaptık. Ufak bı detay vereceğim çünkü önemli. Ayrılığimiz sıralarinda ben eski bir arkadaşımla tekrar görüşmeye başlamıştım. Henüz ayrilmamistik ve o arkadaşimi tanımıyordu ama arada mesajlastigimizi biliyordu. Ayrılınca ben İstanbula döndüm ve arkadaşımla sık görüşmeye başladım. Sadece arkadaşimdi ve bana destek olmuştu. Niyeti neydi bilmiyorum, bana hiçbir yanlısı olmadı ters bı hareketi olmadı, ben aşırı samimiyet göstermeme rağmen asla çizgisini bozmadı. Evime de davet etmiştim ve aramızda hiçbir şey yaşanmadı. Garip bir durum dahi olmadı. Geri barisinca tabi eşim istemedi ve arkadaşligimi kestim. Yıllar sonra evli ve çocuklu iken arkadaşımla olan o zamanki mesajlari gördü. Onu evime davet ettiğimi samimi konuştuğumu (samimiyet şu: kalp atmam, canım falan demem) onun dışında uzun konuşmamız dahi yok. Genelde haberlesiyorduk sadece mesajla. Bu da onu görünce bir daha bunu unutmadı. Bunu kafasında farklı yordu. Defalarca kavga ettik ve aramızda hiçbir şey olmadığını defalarca söyledim ama onun zihninde bu beni affetmesi gereken bir suça dönüştü. Ara ara da zortlayan bir konudur bu.
Gel gelelim bugün yaşadığıma..
Bir süredir çocuk nedenli, emzirmem ve hayatın sorumlulukları nedenli ilişki hayatımız pek istediği gibi gitmiyor. Üstelik sık sık kavga ediyoruz ve sürekli boşanma lafı oluyordu. Son kavgamızda telefonuna bir yapay zeka uygulaması yüklemiş. Uygulama sahte bir mesajlasma. Yani robot gibi bir şey. Bı senaryo yazıp karakter oluşturuyorsun ve seninle mesajlasiyor. Ama öyle biri yok. Devamı yorumlarda
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamda
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimde bu uygulamaya bir zamanlar sık görüştüğümüz artık görüşmediğimiz çocukluk arkadaşınin nişanlısının en seksi fotoğrafini koyup seneryoya pis pis şeyler yazıp sahte sexting yapmış oymuş gibi.
Kayboldum, ne yapmalıyım?