Acaba tipsiz miyim diyorum?hayır.suratım alerjiden dolayı azıcık kızarık ve burnum normalden birazcık büyük.Buna karşın 1.85 boy sarının kahverengiye yakını gür saçlar , 65 kilo ve beyaz tenliyim.Sakalım çıkmıyor .Bir de şunu kızlara sormak isterim sakallı erkekler daha mı çekici oluyor sizce ?
Cevabın nedir?
+1 yılsorun bizde değil kızlar daha iyilerine layık olduğu için bizi reddediyorlar bizde takıntı yapıyoruz acaba neyim eksik hayır hiç bişeyimiz eksik değil sorun onlarda ama gel görki etmiyor işte sap gibi devam
04 Yorumla
Soran+1 yılbu mevzuları biliyorum kardeşim kezban da olsalar yapacak bir şey yok değişmiyorlar ki . Çünkü hatalarını kabul etmiyorlar . Denecek bir şey yok sen de haklısın.:)
- +1 yıl
veya kardeşi olarak görüyordur...
- +1 yıl
insanın kendini tanıması kendini hatalarıyla görmesi çok güzel birşeydir bilmiyorum dostum sen kendini biliyorsan çizdiğin yolunu biliyorsan hayatının emin adımlarında ciddiysen hayatındaki seven insanı havada bulursun emin ol ama aşk ve şans bu../// yalnızlık bana çok şey öğretti mesela... anlatmıyacam
- +1 yıl
aynen banada ... şans faktörü var gerçekten ama inşallah buna değerr yanii
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl açılıyorsun kızlara ? tipinde problem yok 65 bayağı zayıf boyuna göre
010 Yorumla
Soran+1 yılevet ya body e gidiyorum bu yüzden eskiden daha da kötüydüm body de toparladım baya :D Kas da yaptım baya göğüs kası , kol kası falan :))
- +1 yıl
iyi bak yukarıda okudum o şekilde gidersen olmaz ilk başta arkadaş olman lazım yüzeysel olarakta birbirinizi tanıyın yaniiii daha sonrasnda açılabilirsin ona
Soran+1 yılanladım ama ilk önce arkadaş olursak zaten arkadaş olmuş oluyoruz bu şekilde çıkmak çok saçma oluyor.Ve bu saçmalık da sadece Türkiye de işliyor be kardeşim.Sen bu yolla hiç bir kızla çıktın mı mesela?
- +1 yıl
al işteee ama öyle pat diyede bir birinizi tanımadan olurmu abaza gibi kimseyi suçlama bu şekilde gidersen olmaz ortak bir alanın olması lazım tanışmanız için sonrasında kaynaşıcaksınız düşünsene sen bir bayansın karşındaki erkeği daha tanımıyorsun bileee nasıl biri olduğunu bile bilmiyorsun vede sana çıkma teklifi edecek ne dersin tabii çek git diyecen veya durr yaa ne oluyoruz ne teklifii bu hemen böyle diye irkilir ister istemez
Soran+1 yılabazalık ne alakası var yahu saçmalama bence bu çok normal bir dürtü !
- +1 yıl
değil işte arkadaşım tipin iyi zaten bir problem yok anlatmandan bile belli
arkadaş olmadan açılmak olmaz..
Soran+1 yılayrıca çıkma değil tanışma teklifi dediğimi anlamamışsın bile kardeşimm :(
- +1 yıl
Al işte ya bak böyle yaparsan sürekli kaybedersin arkadaşım anla artık ben anliyorum bakıyorum bütün yorumlarına sana nasıl aşacağını söylüyorum sen hala diretiyorsun
Soran+1 yılarkadaş olmak için ortam yok zaten kardeş :D sınıfta az kız var olanlardan da hoşlanmıyorum zaten mühendislik okuyorum ayrıca.Arkadaş olduğun kişi arkadaşın olur zaten adı üstünde arkadaş sonra da teklif edersin ama biz arkadaşız senle der.Göt kalırsın sonra bu işler böyledir kardeşşşş.
- +1 yıl
Sen biliyorsun bu işleri ne diyelim artık
birkaç sene sonra sakalların çıkacak ve vücut olarak daha iyi gözükeceksin çocuk gibi görünmeyeceksin. Yakışıklısın. Kendine biraz da güvenirsen kızlar sana teklif ederler :)
04 Yorumla
Soran+1 yılabartma istersen çekingen türk kızı ve teklif etmek öyle mi inanmam ! bir kaç sene bekleyemem şuan üniversite ikinci sınıftayım zaten ve 2 sene sonra okul bitecek.Ben gençlik yıllarımda üniversitede bunları yaşamak istiyorum :( Bu arada kendime güvenim var kızlara güvenim yok çünkü kabul etmiyolar teklifleri...
Soran+1 yılzaten daha önce bakışmıştık ki .Pat diye söylemek de ne demek yahu.Seninle evlenmek istiyorum mu diyorum sanki.Seni yakından tanımak isterim demenin neresi pat :D
Resim koy.
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl koyucam bilmiyorum ki :D
- +1 yıl
güzel cevaptı tebrkler :)
Soran+1 yılevet resmi koydum :D yorumlarınızı bekliyroum :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
+1 yılaçılmayan erkekler daha çekici oluyor. ne demiş göksel ablamız: öyle uzaktaan uzaktaaan hiç konuşmadan, nasıl da bağladın beni :) sorunun cevabı şarkıda gizli :)
12 Yorumla
Soran+1 yılaslında açılmadan hiçbir şey olmaz bu ülkede çünkü türk kızları çok utangaçlar.Ama red edilirse bir erkek ikinci kere açılmak da kızın o kadar götünü kaldırır o yüzden bunu da asla yapmam.Kabul etmezse zorlamam asla.Kendi kaybetmiştir haberi yoktur :D
- +1 yıl
bazıları reddeder 2. ye gelmenide bekler yanii 2. şansınıda denemekte fayda var
ihtiyacın olan sey 20 kilo almak ve giyim tavır vesaire prezantabıl takılmak ;) sakalın çıkmıyorsa traş ol sürekli sinek kaydı gez;)
03 Yorumla
Soran+1 yıltıraş olunca suratım alerji yapıyor biraz sivilce ve kızarıklık oluyor kilo almak da kolay bir iş değil bir ayda ancak 2 kilo alınabiliyor 2 yıl bekleyemem ki ben bunun için bu çok saçma olur :(
Soran+1 yılanladım bunu ben de düşünüyorum sakal lazım aslında bunun için de o yüzden ustura ve makine ile sürekli traş oluyorum ama sakalım çok az ve tek tük var.Ve bu iş uzun sürer yani.Üniversite biter bu olaylar olmadan.Bu yüzden başka bir yol bulmam lazım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide cıkma teklif ediş şeklini beğenmiyorlarr ..
Şimdi aynanın karşısına geç ve kızlara teklif ettiğin şekilde bi daha dene
bak bakalım sen kendin bu soruyaa ne cevap vercenn :))015 Yorumla
Soran+1 yılBen kız olsaydım bana gelen teklifleri asla geri çevirmezdim.Erkekleri geri çevirip onları üzmek,onlara zulüm etmek yerine onları anlamaya çalışıp onlara fırsat vermeye ve onları mutlu etmeye çalışırdım.Çünkü erkekler bu konunun sıkıntısını çok yaşıyor bu ülkede ve çok mutsuz oluyorlar çok erkek arkadaşım bu konuda kızlardan şikayetçi.Neyse uzatmayım.Teklif ediş şeklim şu tanımadığım ama sürekli kütüphanede kampüste gördüğüm bir kızın yanına gidip ona merhaba demek oluyor.O da merhaba diyor
Soran+1 yılsonra kıza beni etkilediğini ve ondan hoşlandığımı bana tanışma şansı vermesini istiyorum.Ve tanışma teklif ediyorum o da ben istemiyıorum diyor.Ben de mutsuz oluyorum bu yüzden.
Cevap sahibi+1 yılee be annecim böyle yaparsann artık bütün kızlar kaçarr , kızlar artık sevmiyor öyle hemen pat diye senden hoşlanıyorum diyenlerii, azıcık sabırlı olmalısın , bi kaç kere daha selamlaşş,bırak o gelsin sana, sonra ne bileyim kantinde isen çay al masasına otur , muhhabet açç...sonra sonra olur bu işlerr ...öyle kıza hemen sölenirmii , hem kızın bi yerlerini kaldırıyosun hemde kendini üzüyorsunn...yaklaşma şeklini düzeltmelisinnn
Soran+1 yılAslında yapmak istediğim en son şey bir kızın götünü kaldırmak :) çünkü çevrede çok var bunlardan konuşması bile çok havalı olan kızlar var kusura bakma ban gerçekten bu sayfada en yardımcı olan sensin en son yazdığın yorumla ama yine de gerçekleri söylemek zorundayım ki türk kızları benim psikolojimi bozdular .Hiç çekingen biri olmama ma rağmen yine de küçük emrah gibi red ediliyorum hep . Bu dediklerinin de işe yarayacağını sanmıyorum
Soran+1 yılkabul etse ilk seferde kabul ederdi :Dimi :D
Cevap sahibi+1 yılhayırr , kızlar naz yapmayı severr...biraz giyim tarzınla oynaa ve çevre yap, yani kızlar özellikle 3-4 tane cool erkeği bi arada görünce bakarlar özellikle üni. ortamında..yani erkek arkadaşların olsun ...otururken rahat otur ve bi kıza bakarken ssatlerce bakam bak , baktın sana bakıyor bidaha bakmaa , rahat davrann ...
bak nekadar yakışıklı olursa olsun bi kıza senin gibi yaklaşan erkeğe bi kız hemen evet demezz, benimde başıma geldii hatta tedirgin oldum hayır dedimm , kaçtım çocuktann ...
Soran+1 yılişte bu tedirginlik korkaklıkla alakalı.Bunun da sebebi psikolojik bozukluklar.Yahu ben üniversitedeyim benim neyimden tedirgin olacak ki kız böbreğini çalacak değilim ya :D haha giyim de tarzımda sıkıntı yok.Siz erkeklerin tekliflerini kabul etmeyi onlara şans vermeyi öğrenmelisiniz bence.Lütfen bunu şahsi algılama ve karşı atağa geçme eleştirileri kabul et ki bir ortak nokta bulalım.Doğrusuyla yanlışıyla.Sİz kızlar bunu anlamıyorsunuz işte.
Cevap sahibi+1 yıl:)) cok güzel özetlemişşsin canımda , öyle olmuyorrrr , artık hiçbir kız ayagına kadar gelip senden hoşlanıyorum diyen erkek sevmiyorr
kız merak etmek istiyorr , acaba oda benden etkileniyormu, acaba bi yere davet etcek mii, acaba sevgili olucazmıı... acaba da acabaa anladınmıı , kızlarda zor elde etmek istiyorr
Denedin , baktın tutmuyor bu taktikk hemem değiştirr ve yeni çözümler bul kendinee , demekki neymişş sen başka bi çözüm yolu bulucaksınnnnnnnnnnnnnnnn ::))
Soran+1 yılİyi de alt tarafı sevgili olucaz evlenmiycez ki bu kadar düşünmeye gerek yok.Evet bu doğu olmaz bu kadar düşünülmez eminim buna.Zaten hoşlantı var ortada amaç da bu.Bunu eninde sonunda bildireceksin zaten.Dediğin şekilde yapmak da aynı kapıya çıkıyor zaten.Ama kızların bilinçaltına hayır kelimesi yerleşmiş bir kere.daha doğrusu türk kızlarının yabancı kızlar da bu taktik gayet iyi işliyor ama burada işlemiyor ne yazık ki.Kızlar havalı ve göü yüksekte çünkü burada.
Soran+1 yılgözü yüksekte yazdım eksik geldi yanlış anlaşılmasın :D kırdıysam affet diyecem ama ne yazık ki gerçekleri söylüyorum elimden geldiği kadar.iyi yönleriniz de var s.a yerine merhaba demek türk kızlarının sevdiğim bir yönü mesele.Başkada yok zaten :D :D
Soran+1 yılÇıkma teklifleri red , cinsellik teklifleri red ve sapık damgası , konuşabilir miyiz red her şeyi red ediyorsunuz . sonra da ilerde mutsuz evlilkler yapıyorsunuz çözüm de sizde aslında ama sesimi bu kadar çok kıza duyuramam ki asla. :( ülkemi seviyorum ama kızları bana çok çektirdi çok.hatta psikolojimi bozdular.Yanımdan kız geçince sürekli küfür ediyorum onlara ve kezban olduklarını söylüyorum.Bİr an önce sevgili yapmazsam aklımı kaçırıcam.!
Soran+1 yılbu arada içimden söylüyorum yüzlerine karşı değil ama :D
Cevap sahibi+1 yılsaat 2 oldu uyumam gerekiyor , affına sığınıyorumm :)) inşşş bulursun diyorum gönlünün prensessini vee ben uyuyorum malum yarın ders var ...
Soran+1 yılumarım diyelim :))) yardımın için saol.İyi geceler :))
Cevap sahibi+1 yılsanada byee ::))))
+1 yılErkeklere güvenmiyorlar ya da zengin ve yakışıklı çirkinler ölsün
00 Yorumla
+1 yılçekicilik bi tarş bıçağının ucunda olmamalı bence...
00 YorumlaKızların hepsi aynı değil güzel kardeşim. Hayırlısı de yoluna devam et. :)
00 Yorumla
+1 yılHayır. İlik gibi ceylanlar, jilet gibi şahinler bile yalnız bu dunyada :[
03 Yorumla
Soran+1 yılBence dünyada değil türkiye de yalnızlar sen git bakayım bir yurt dışına.Gör bakalım millet nasıl birbirine aşık.Ben geçen sene Amerika ya gittim yazın 4 ay orda çalıştım.Kızları o kadar kabul edebilitesi var ki erkekler de çekingen değil kızlar da.Bu yüzden çok mutlular .Ben isterim ki benim ülkem de böyle olsunnnn !
- +1 yıl
Çkinmekle alakası yok. Çekinmek farklı birşey.
Soran+1 yılÇekinmek çekinmektir neyle alakalı başka :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink ne diyim ben simdi?
00 Yorumlaçünkü burunları havada hep daha iyisinin geleceğini sanıyorlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten :) neden benim ülkemdeki kızlar böyle aptal da bir Amerika da ki , bir avrupa da ki kız gayet hoş, tripsiz ve teklif aldığında çok mutlu olup kabul eder !
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. sakalsız olmaz; üzgünüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum sevgilisi olan kızların yanında hep sakallı erkekler var zaten :)) Sakalım çıkmıyor işte sorun burda tek tük ve az var şuan çıkması uzun sürer :(( Üniversite bittikten sonra sakallarım çıkarsa isyan ederim valla :(
+1 yılKaç sefer reddedildin ?
011 Yorumla
Soran+1 yıl15 te 15 hepsi de farklı yöntemlerle :(
- +1 yıl
Tanışma evresinde misin yoksa, arkadaşmıydınız?
Soran+1 yılkimiyle arkadaş kimiyle kanki kimiyle hiç tanımadan her yolu denedim olmuyor olmuyor kızlar en yakışıklısını istiyorrr ! Türk kızları çok acımasız '!
- +1 yıl
Alakası yok. Tanışma teklifini resmi olarak yaparsan, bu senin kadın dilinden anlamadığın bir kişi olduğunu gösterir... Tanışabilirmiyiz deme. Ben sana örnek açılış cümleleri yazarım..
Soran+1 yılresmi demiyorum zaten tanışmak istiyorum demenin neresi resmi.Bi bakar mısın demiş olsam neyse bu sanki adres soracak mış gibi oluyor ve resmi oluyor ama ben merhaba dedim.Bana kızları savunma boş yere suçlu olan onlar .Bu durumda onları savunursan yalakalık olmuş olur bu kardeş kusura bakma :(
- +1 yıl
Tanışabilirmiyiz lafı kızlara '' Ben kadın dilinden anlamayan bir kişiyim ve çaylağım '' mesajını verir.. Kızlar doğal tanışmaları sever.
Örneğin;
-Sizinle daha önce karşılaşmıştık galiba.
+Sanmıyorum.
Aslında şuanda hayatımın fırsatını 2.kez yakalıyorum. 1.sinde bu fırsatı kaçırdım ve 2.sinde de kaçırırsam adım gibi eminim ki, bu benim ömrü hayatımın en büyük pişmanlığı olacak. İstediğim tek şey, yaşayarak gerçekleştirdiğim bu olayı hayal kırıklığıyla sonuçlandırmamanız olacaktır. - +1 yıl
Kendine güvenin var. Doğru olanı bil yeter... Örnek bir tanışma seansını yazdım..
Soran+1 yılasıl resmiyet bunda be kardeşim çok uzun kız nediyor la bu der ? kısaca niyetinin tanışmak olduğunu söylemek en iyisi.Lakin çok gelişmiş bir ülke olsak amerika gibi çok farklı esprili şekiller de bile işler bu olay ama burdaki kızlar ekşimiş !
- +1 yıl
Alakası yok. Benim 3 favori tanışma cümlemden bir tanesi bu. Ses tonunu, duruşunu iyi ayarlaman gerekiyor. Oyunculuk yeteneğini konuşturacaksın. Kız bu cümleye tepki göstermez. Aksine, kültürlü, zekalı biri olduğunu düşünebilir. İlerisi için felsefe yap demiyorum tabiiki de. Yakışıklılığından çok, zeka ön plandadır hep. İlk intibada tanışabilirmiyiz cümlesiyle kabul edilmen için Kıvanç Tatlıtuğ'dan iki kat daha yakışıklı olman gerekiyor. Maksat zekada.
Soran+1 yılZeka da değil de yetenekte diye düşünüyorum ben.Aslında söylediklerinin bir kısmında haklı olduğunu söyleyebilirim ama Bu tanışma cümlesi olayını abartırsan ve bu yazıyı bir kız okursa götü kalkacağının farkında mısın ? ;:D Ben zaten zeki biriyim iyi bir bölümdeyim ve kültürlü olduğumu düşünüyorum ukalayımdırda ama yapacak bir şey yok.Ben de böyleyim.Normal bir şekilde söylemek en normal ve doğru yoldur diğer yollar eerkeği ezik durumuna düşürür çünkü...
- +1 yıl
Sen yanlış yoldan gidiyorsun aslanım. Tanışabilirmiyiz kadar ezik bir cümle yoktur. Beynine doğru gelen yanlışlarla hareket ediyorsun. Yeteneği kendin kazanacaksın. Tanışma cümlelerini uzun tutmak en doğal olanıdır. Hangi kız okursa okusun, ben faydasına bakarım. 10/8 yaptım ben bu cümlelerle..
+1 yılTipsiz olduğun içindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında tipsiz değil de yeterince tipli olmadığım için olabilir , malum türk kızları çok acımasızlar !
Gizli Üye(36-45)+1 yıldostum saçlar ayrı eve çıkıcak galiba :D
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık ayrı eve mi çıkar bilemem :D
Soran+1 yılama umarım o eve tek başına çıkmaz :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılher türlü giderin var takma
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya bunu duymak beni mutlu etti.İstediğim sadece mutlu olmak , romantik güzel şeyler yaşamak karşı cinsle.Benimde mutlu olmaya hakkım var herkes gibi.:) teşekkür ederim iltifatın için.:)
+1 yılnedenini sor
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyin nedenini sorayım ya da direk söyle :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhavalılar çünkü :D
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!