Merhaba, 26 yasındayım bu zamana kadar sevgılım olmadı boyumdan dolayı beni kabul etmiyorlar ( Boyum 160 cm ). Karakterime onem vereceklerine boyumu takıntı halıne getırıp kabul etmiyorlar. Boyu kısa olan kızlar ve boyu uzun olan kızlarda boyumu takıntı yapıyorlar. Sevmeyi sevilmeyi istiyorum ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi sana değişik fikirler vereceğim. Ve bu fikirleri harfiyen uyguladığında sorun kalmayacaktır. İlk olarak tabanları biraz yüksek ayakkabılar tercih edeceksin.
Dikey çizgili elbiseler seni hem daha zayıf ve uzun gösterir.
Çok bol ve çok dar olan elbiseleri giymekten kaçınmalısın..
Omuzlarını dik tutma egzersizlerini uygulayabilirsin.
Kıyafetlerinin üstü ve altı benzer renklerde olsun.
Ayrıca,
Bacaklarının arasındaki boşluğu artır,
Omuzlarını kabart,
Kollarını iki yana hafiften sallandır.
Fitness ile de uğraşabilirsin...
Kızların dediği gibi ('' çıkar karşına '') basmakalıp cümlelerle de bu iş olmaz..02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler cevabın için. Değişik bir düşünce.
- +1 yıl
Boyundan kompleks duyuyorsan bunları yap. Daha sonra tekrar dene... Hem güvenin de yerine gelmiş olur...
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kendine iyi bak. Bu işler biraz da görüntü, güzellik işi. Vücudunun şeklini toparla, kilolarını ver, biraz kaslan. Bunlar senin artın olur. Ulan memlekette 150-155 boylarında çıtır çıtır sevimli mi sevimli bir sürü kız var. Boyu boyuna huyu huyuna birini bulursun elbet, sıkma canını...
02 Yorumla- +1 yıl
Sagol cevabın ıcın sorun 150-155 m arası kızlarında benden uzun erkekle cıkmak ıstemesı yanı şansızlık.
- +1 yıl
Hayat her şeyden küçüktür. Akıllı kızlar bunu bilirler ;)
+1 yılhadı boyu uzun kızlar takıntı yapıyor haklılar sen kısa o uzun olmaz senın ıstememen lazım en basta ole birini komık olursunuz . ama boyu kısa olupda ıstemıyorlarsa yuzune bakıyorlardır yuzun guzel ya da tatlıysa kbl ederler dıye düşünüyorum bide tabı meslegede bakarlar
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun şurda benden kısa veya benım aynı boyda olan kızlarından benden uzun sevgılı ıstemesı suratla ılgılı bır sorunum yok zaten suratı dıkkatede aldıkları yok benım karsıma cıkan kızların boya bakıyorlar.
Her kız kendinden uzun bir erkekle birlikte olmak ister ama kısa olmayı bir takıntı haline getirme sakın .doğru insanı bulacağına eminim :) Elbet boyunu değil karakterini dikkate alacak zeki bir kız bulacaksın.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
11Cevap
Aha işte cevap avatarında mel gibson hap kadar adam acaba ne kadar dert etmiştir.olay boy moy değil herşeyin bir vakti zamanı var ve bu zamanı düzenleyen bir yaradan var.sen sadece bekleyecen kasma zaten hepi topu bir kişiyle beraber olacan bu da demek oluyor ki bir dünya insan ya seni istemeyecek ya sen istemeyecen
00 Yorumlaseni gerçekten sevecek bir bayan fiziğini önemsemez.. sen sana liyakat olmayan kızlara denk gelmişsin.. nasibin bir yerde seni bekliyor ve doğru zamanda karşına çıkacak merak etme..
00 Yorumla
+1 yılbir gün seni gerçekten sevebilecek birisi karşına çıktığında boyun çooook arkaplanda kalacak emin ol
112 Yorumla- +1 yıl
Pek emin degilim bundan cunku benım karakterımı ogrenmeye sevmeye calısacaklarına hep boyum on planda kalıyor. Ornegın her guzel gıderken ( sohbet vs. ) konu boya geldıgınde hersey degısıyor anında bır tur karakter degısımı oluyor kızlarda.
- +1 yıl
yaşın kaç?
- +1 yıl
26 yasındayım
- +1 yıl
sustunuz
- +1 yıl
karşılaştığın kızların ergen olma ihtimalini düşünmüştüm. yanlış adaylara denk geliyor olabilirsin. insan sadece etten kemikten ibaret değil ki sen boydan ibaret olasın
- +1 yıl
Dusunuyorum da 26 yıldır hep mı bana yanlıs adaylar denk gelıyor bır dogru ınsan cıkmadı valla karsımakı sukredeyım :)
- +1 yıl
hep aynı yerlere bakıyorsundur belki. farklı yerlere farklı gözlükle bakmayı dene ^^
- +1 yıl
Hayatım boyunca bakmadıgım yer kalmadı artık gozlerım yoruldu. Anladım bu dunyada karaktersiz oldugun zaman prim kazanıyorsun.
- +1 yıl
of aşk öyle bir şey değil ki ama
- +1 yıl
Nasıl bişey aşk. Kadınların gozunde aşk goze hıtap eden gonulede hıtap ederdır. Bundan dolayı aşkı bulacagıma ınanmıyorum. Olsa dahı tek taraflı olur o da bıseye yaramaz acıdan baska.
- +1 yıl
sen ne kadar konuşursan konuş.. yaşaman gerektiği gün gelince yaşayacaksın :)
- +1 yıl
:) ben pek sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. gerçek seven çıkınca karşına, ne boy önemli kalır ne tip, boşver takma.. :)
016 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabın için ama sanmıyorum bu zamana kadar boyumu sorun etmeyen bırısıyle karsılasmadım bundan sonra karsılasacagımı dusunmuyorum. Kadınları anlamak gercekten zor ama su var cogunlukla karaktersız ınsanları sectıklerı kesın.
- +1 yıl
Dedıgım gıbı bundan sonra olacagını dusunmuyorum. Ben artık kadınlara guvenmıyorum kadınlar benım gozumde olumsuz herseyı hakedıyor.
- +1 yıl
26 yıldır duzgun bır ınsan cıkmaz mı ınsanın karsısına soylermısın
- +1 yıl
O zaman benım kader boktan :)
- +1 yıl
Yok artık sıkıldım cunku karakterın hıcbır onemı yok karaktersız oldugun zaman prim yapıyorsun. Kadın mılletı kendısını aldatdan cok hoslanıyorlar pesınden kosuyorlar, kadın mılletı kocasının veya erkek arkadasının kendısını sokak ortasında tekme tokat dovmesınden zevk alıyorlar. Bole bır dunyada neyı sabredeceksın kı soylermısın bana.
- +1 yıl
kendine göre seninde haklı sebeplerin var tabi ki ama tüm bayanlar aynı değil bunun altını çiziyorum. kimisi tam aksine duygulara önem verir dış görünüşe hiç takılmaz, ki bende öyleyim sanırım. kimisi tersidir. ama kimisi öyle diye hepsini yargılayıp da kötü bakmamalısın sadece doğru insanlar karşıma çıkmadı diye umutlanmalısın.. ne kadar zor olsa da dayanmalısın.. herkes gibi.
- +1 yıl
O zaman sevgılın yasadı
- +1 yıl
cok ılgınc ben hıcbır zaman aldatmadım. Aldatmadıgım halde bunları yasadım artık sen tahmın et :)
- +1 yıl
Nasıl geçtigi onemlı hayal kırıklıkları.
- +1 yıl
sen nerde oturuyorsun
Kızlarda bir boy takıntısı var. sende kısa bir kız bulacaksın boyuna uygun birisi olacaktır eninde sonunda.
00 YorumlaKiz arkadas yapmanin fizikle alakasi yok yaklasim ve davranisla alakasi var.
03 Yorumla- +1 yıl
Yaklasımımda bır sorun gormuyorum benımle konusan kızlar ılk once boyumu soruyorlar gorenlerde boyuma gore yaklasım kurmaya calısıyorlar arkadas kalalım vs. gibi.
- +1 yıl
Cevabın ıcın tesekkur ederım. Güvensizlik olacagını dusunmuyorum sahsen cunku her bulusmamda ve konusmalarımda kendımden emın sekılde gıderım taki boy sorunu karsıma cıkıncaya kadar.
alahının adaleti bu dostu katlanacaksın ama boşver ya takma böyle şeyleri yaşa gitsin bizde zaten manken falan değiliz ya da bir başkası manken değil s*ktir et
013 Yorumla- +1 yıl
Yaradan bazı seylerden kısıyor :)
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
orası ole tekrar gelmezsek yasadıklarımızla kalacaz adaletın bu mu dunya degıl mı :)
- +1 yıl
Hollandaya git istegin dogrultusunda seni olduruyorlar :)
- +1 yıl
sadece olum ıcın kabul edıyorlar :D
- +1 yıl
hiç yoktan dunya gozuyle Hollandayı gormus olursun fenamı :)
- +1 yıl
Ölmeden once ınsana sorarlar en son ıstegın nedır dıye sende Hollandanın guzellıklerını gormek ıstıyorum dersin bir günde olsa dunya gozuyle gorursun olur bıter daha ne ıstıyorsun :)
Boyun kısa değil ki :(
Karşılaştığın kızlar karaktersizmiş sanırım . Kalp önemli ya :(03 Yorumla
+1 yılhiç zülme boşuna çünkü türkiye kısa bir ülke bir tek sen değilsin kısa kızlar ort 160 erkekler 170 türkiyede hiç takma seni seven böyle sever işte o zaman ona aşk denir
03 Yorumla- +1 yıl
olurmu abi belki senin karşına çıkmamışlar ben şu an benim çevremde ne kadar iyi kızlar tanıyorum dediğin gibi karaktere önem veren valla
çünkü uzun boylu erkek daha çekici. yapçak bir şey yok.
010 Yorumla- +1 yıl
yav sus ya sende adam moral istio sen ne dion
- +1 yıl
sen 190 sın sanki
- +1 yıl
sadece uzun boylu oldugu ıcın cıkan kadınlar beyınsız oldugundan dolayı ulke ılerlemıyor senın gıbı dusunen o kadar cok beyınsız kadın varkı ulke gelısmıyor. Sokakda öldürülünce dayak yiyince sizin gibi karaktersızler yuzunden ulkeye gerı kafalı olarak bakıyorlar sırf senın gıbı bır kac capulcu yuzunden.
- +1 yıl
böyle genellemeler yapman yanlış. sadece uzun boylu olduğu için çıkılmaz bir erkekte, boy sadece bir etkendir, hoşlanmadığın bir insanla nasıl çıkacaksın? ben sadece uzun boylu erkek çekici dedim, benim benden kısa boylu bir sevgilim de oldu, 1 sene sürdü ilişkimiz. seninki artık takıntı olmuş, bence kendine güvenin olsa boyu dert etmezsin. daha ne diyeyim sana. fikrimi söylüyorum diye çapulcu oldum -.-
Demek ki senin karşılaştığın kızlar zekadan nasibini almamış dış görünüş meraklısı içi boş kızlar, eğer böyleleriyle sevgili olmaktansa hiç olmaması daha iyidir, merak etme elbette birgün dış görünüşüne önem vermeyen iyi bir kız çıkıcak .
01 Yorumla
+1 yılbende boyum 162 160 boyunda kız arkadaşım var hiç üzülme kader bu allah böyle istiyor bulursun kendine birini kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
abi küsme böyle hayattan yav herkes uzun olacak die bişi yok bende kısayım ama böyle yapmıyorum
180ım gel seni alıyım:Dmaymunlara bak sen bana yollla sen onları nefes dahi aldırmam
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) valla anlamıyorum aynı boyda olsak dahi benden daha uzun ıstıyorlar benden kısa olanlar dahı benden uzun ıstıyorlar anlamak gercek cok guc. Acaba bazı seylerı boyla dogru orantılı olarak mı goruyorlar. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani haklısın ama bir kız olarak bende 160 lık birini kabul etmem her ne kadar yanlış olsa da ne kadar boy o kadar çekicilik ve o kadar güç :)
07 Yorumla- +1 yıl
Sana mutlulugu verecek olan boymudur aldatılınca boynuz yıyınce rahat mı edıyorsun. Gücü veren boy degıldır yurektır bunu sakınma bu zıhnıyetle sen hıc mutlu olamazsın sureklı boynuzlanırsın.
Cevap sahibi+1 yılyanlış düşündüğümü söyledim haklısın fakat birçoğu benim gibi düşünüyor ilk dış güzelliktir sonra içe bakarsın yani 1 yerde 2 kişi görürsen dışı güzel olana gidersin bu böyledir ben bunları yazıyorum çok mu güzelim hayır fakat normal bir insanın görüüşünün benim gibi olacağına inanıyorum..
- +1 yıl
Zaten bu sekılde dusundugun ıcın mutsuz oluyorsunuz ve kadın cınayetlerı oluyor bu kafayla devam edersınız mutsuz olmakdan baska bır karınız olmaz.
Cevap sahibi+1 yılhaklısınız fakat durum bu..
- +1 yıl
İnsanlar dunyaya gelırken bazı seylerı kendısı belırlemıyor ama su var senın zıhnıyetınde olan kadınlar oldukca bu hep bu sekılde gıder mutsuz oldukdan sonra kafana dank eder ama ıs ısten gecmıs olur. Dıs gorunuse onem veren her kadın kullanılıyor ve mendıl gıbı atılıyor senın sonunda bu sekılde olacak.
Cevap sahibi+1 yıldoğru..
- +1 yıl
Dogru olanı yap bence yanlısın pesınde kosma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirazdaha zorlasan bugunki gs-miy 1/1 oranını tutturacan 1.55
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilk önce düzgün cümle kur sonra bozmaya çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyuna uygun karakterli birine denk gelmemişsin demekki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu 1.80 ve 1.90 olup da hiç sevgilisi olmamış ne insanlar var.Hiç takma
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgilisi olmamış uzun boylulardan bahsediyorum.
okan bayülgeni örnek al.
04 Yorumla- +1 yıl
Okan Bayulgenın parasınımı ornek alayım adamı neden kabul ettıklerı bellı para ıcın :)
- +1 yıl
bılmem olabılır
+1 yılsen seçilmiş insansın
01 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor merak ettim kim nereye secti beni yoksa öteki dünyaya mı :)
Fazla takıntı yapma.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü adam olmalısın,
03 Yorumla- +1 yıl
kızlar tarafından boyumdan dolayı kotu adamım :)
Cevap sahibi+1 yıl:) .. hayır abicim hani karaktere faşlan niye dikkat etmiyorlar dmişsin ya, benim de boyum kısa aynı problemleri yaşıyoruz, karaktere bakmıyorlar karaktersize bakıyorlar.. tabi bu herkes için değil..
- +1 yıl
Gecerlı emın olabılırsın bır kadının gozune hıtap etmezsen gonlune hıc edemezsın kadınlar genetık olarak her zaman boya onem verır. Dıkkat ettıysen guzel bır kızın yanında tıpsız ama boyu uzun erkek vardır bunun acık bır sekılde ornegıdır. Suratına ısemeyecek kadar cırkın bır erkegın boyu uzun oldugu ıcın cok guzel bır kız olur yanında genellıkle.
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam