Sadece aşkta da degil... Daima vazgecilen, gecilen oluyorum. Daima unutulan oluyorum. Sanki kimsenin bana ihtiyaci yokmus gibi. Sanki yok olsam... sorun yokmus gibi... Konusmalarda... Sevdigim cocuk ile ilgili... ve her sey! Evet. Biraz kafasi karisik olanim. Evet. Biraz cumlelerle degil paragraflarla konusanim. Evet. Ihtiyaci olanim. Peki sorun bu mu? Sorun ne? Lutfen... Lutfen biri bana soyleyebilir mi?
Cevabın nedir?
hiçkimse vazgeçilmez değildir. il öncekendine değer ver kimseyi umursama seni unutanı sende unut karşındaki insan sana ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver kimseye ederinden fazla değer verme. ben yapaynlızım bende seninle aynı durumdayım. kimseyi kendisine muhtaç olduğunu gösterme herzaman istediğim zaman senden vazgeçerim başkasını bulurum izlenimi ver. eğer o kişiye tamamen muhtaçmışsın gibi davranırsan karşındaki insanın egosunu şişirmiş olup sana üsten bakmaya başlar.
014 Yorumla
Soran+1 yılIzlenim olayinda yuzde bin haklisin. Ve bu kesinlikle aradigim sorunlardan biriydi.
- +1 yıl
insanlar nankördür. bazen yanlız olmak zorunlu tercihindir. sen kendini bil kendinin farkına var gerisi mühim değil . ben mesela hiç arkadaşım yok kız arkadaşım yok. konuştuğum kimse yok. olduğundada ihanetlerinden ikiyüzlülüklerden başka birşey görmüyorum bıktım vallahi karşıma en doğru kişi gelene kadar bekleyeceğim sonsuza kadar yanlız kalsam bile en azından arkadaşlık, sadakat, sevgi, ilgi dilenciliği yapıyormuş gibi gözüküp ciğere beş para etmez insanlara kendimi madar etmiyorum unutma ucuz malın alıcısı çok olur. kaliteli kişililkler pahalı gelir herkes taşıyamaz.
Soran+1 yılEvet... ve yine haklisin! Senin gibi hakli olanlar bile yalniz kaliyorsa kesinlikle vazgecmeliyim asdf
Soran+1 yılGuzelim. s ayni zamanda harikayimdir!! Ama elbette daha guzel ve ayni zamanda 'rahat' bir kanka elinin altinda dururken neden gelsin ki di mi? Elbette vazgecer. Ve ben gereginden fazla onemseyen olarak kalirim.
Soran+1 yılBunlari surekli soylerim asdf. Uzgunum ama sorun falan cozulmedi. Iyimserligin icin yine de sagol...
Soran+1 yılHayir. Aslinda... tabi ki oyle birini isterdim ama... en azindan ben mesaj atmayi kestigimde bana mesaj atan biri. Cunku aksi taktirde bu lazim olmadigimi gosteriyor ki ne kaba davranmisimdir ne de sorun yapmisimdir. Sadece nornal bir konusma yapmisimdir ve mesaj atmayi kesmisimdir. Ve bir yanit gelmez. En azindan ben ona yazdigim ve yaptigim seylerden bahsettigimde atiyorum 'su dergideki makaleyi ben yazdim ama aramizda sir' asdf mahlasa dikkat etmesini ve okumasini... en azindan hic olmazsa kisa cevaplar verip durmamasini ilgisizlikten olen cevaplar verip de beni israrci konuma dusurdukten sonra ben mesaj atmayi aninda kesince susmamasini... en azindan bunlari isterdim. Cunku ne yazik ki israra devam eden taraf olamam... arkadasim oyleydi ve sonu daima kotudur. Biliyorum bu yuzden biraktim. Ama dilerdim ki biraktigi anda birakilan olmayayim... ne yazik... en azindan bunu isterdim...
- +1 yıl
seni anlıyorum karşındaki kişi şımarıklığındanda yapıyo olabilir benim vardı aynı senin dediğin gibi yapıyordum mesla senin istediğin gibi yapıyordum mesela kıza aşıktım bir gece uykumu feda ettim ona şarkı seçmişim çok anlamlı şarkı göndermişim hatta o geceyi ona ayırmıştım. o ne yapsın başkası için benmle konuşmayı kesmesin mi? kavga ettik bir daha konuşmadım onla ama sabahı nasıl gördüm bir ben bilirim bide allah nasıl üzüldüm nasıl canım yandı. aman * et bulursun da iyisini istediğin gibi birini var öyle antika mallar ben olsam yaptığım herşeyi yazardım hal hatır sorardım. ilgi gösteririm. bazı kimseler iletişime önem vermiyor iletişim kurma özürlüsü oluyor. bazı erkekler oyun bağımlısı oluoyr falan kıza karşı ilgisiz davranıyo oyun yüzünden
Soran+1 yılEvet... kesinlikle oyun yuzunden asdf ne kadat ironik bir sey soylediginin farkinda diilsin ama sagol... ve o kiz salagin tekiymis! Muhtemelen sorun bu! Aaaa... sorunu buldugum... ONLAR SALAGIN TEKI!! Asdf sorun cozum diil asdf... cozume ihtiyacim var ama bunu zamana birakicam sanirim... sadece... en azindan bana mesaj atmasini isterdim... bu koskoca yazda bir zaman dilimi bulmasini ve aklina gelmeyi... en azindan bir anligina... ama... haydi gel icelim asdf derdini al da gel asdf !! Guzel sarki... asdf
- +1 yıl
kuzum kendi gördüklerim örneklerden yola çıkıyorum. oyun için değildir elbette benim arkadaşım vardı üniye laptop getirirdi yanında taş gibi manitası varken gelip kantinde oyun oynardı kızda bıraktı o çocuğu tabi :D :D zaman herşeyin ilaçı sevmiyorsa zorlama demmekki seni sevmiyor sende seni seven sana zaman ayıran birini bulursun ila vala içsek ne güzel olurdu okul bitti zaten günler boş beleş geçiyor sıkılıyorum gel desen gelirim senin zoruna giden bence sen bu kadar ilgilyken çaba harcayan seven biriyken neden karşındaki aptalca gurur, kibir yapıyor ya da umursamaz davranıyo seni neden arayıp, sorup kalbini çalmayaa çalışmıyor seni hatırlamıyor aklına gelmiyorsun o kişsiinn
En İyi Cevaplar
Kendin gibi insan bul. Seviyeni tut. Kari kiz pesinde kosan serseri tiplerle konusma.
03 Yorumla
Soran+1 yılSerseriler... haklisin... serseriler... kendim gibi insan nerede ki acaba x. x
Soran+1 yılElbette isteriz asdf sen farkli bir kendim gibilerdensin sanirim... sadece devami gelmez. Bilirsin.. to be continued diye biter ama devami falan gelmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılonemsiyorsun, deger veriyosun kiricaksin diye ödün kopuyor sesini yukseltmiyorsun affediyorsun. iste buyuzden.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda affetmiyorum. Kiricam diye diil de gidecek diye belki... sesimi yukseltmek bir yana bazen ne dedigimi bile duymaz. 'Gorusuruz'lerimin cogu gibi... ama haklisin... sanirim bu yuzden...
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence vazgeçilmez istiyosan erkeklere geçmişini herşeyi anlatma gizemli ol neşeli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru cevap. Kesinlikle bu da aradigim sorunlardan biri. Disaridan gizemli gorunuyorum yaklasinca bu 'ilginç'e donuyor ve sonra... bitiyor... son donustugu sey kim bilir ne! Her neyse... cevap icin sagol...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılhiçkimse vazgeçilmez değildir. yapmışsındır birşeyler. özellikle o na karşıda böyle nedenli cümleleri çok kurduysan :)
00 Yorumla
+1 yılfazla felsefede insanı belli bir süreden sonra soyutlaştırır ve sogutur. hem kendini hem karşı tarafı.
05 Yorumla
Soran+1 yılGuzel nokta. Bunu dikkate alicam. Ama... eger ben buysam? Insanciklar sıkılmasinlar diye bunu yapmali miyim?
- +1 yıl
Aslında sen kendini nasıl mutlu edebiliyosan oyle davranmalısın.
bunun kararını vericek insan sensin.
Yukarda açık bir şekilde cevap verdim sana.
Soran+1 yılBen kendim sıkılmam. Ihtiyacim olan sey benim gibi olanlar. Yani benden sıkılmayanlar. Ben konusmayi kestigimde asla sorun olmuyor. Ama olmali... ben konustugumda bunu kabul edebilecek ve tamamiyle dinleyebilecek yok mu yani? Sorun su ki... HEPINIZIN HARF SINIRI VAR ANLADIM!' Evet var. Google in ve whatsapp durumunun da... harf siniri olmayan birileri yok mudur yani? Daima cenemi kapatmak zorunda miyim? Asla sıkilmam diyip de sonradan sıkıldiklari icin. Soylesene... susim mi susmim mi?
- +1 yıl
Dinlemeyi seven insan sayısı çok az.
Mesela insanlar hep dinlettirmek ve paylaşmak ister.
Ama Taraflı paylaşıma kapalıdır.
İnsanlar deger verdigi insanı dinlerler.
Sen ilk günden adama felsefik konusmaya başlarsan
karşındakı insan o gün içerisinde sıkılır.
Soran+1 yılKarsimdakine daima deger veririm ve bu yuzden deger veren birinin nasil davrandigini bilirim. Felsefik konusmak dedigin sey yedi yirmi dort yaptigim sey diil. Ne sevdigini sorarim. Dogum tarihini... unutmamak uzere... yazdiklarini okurum. Arkadaslarini sorarim. Sevdigim seylerden birini secer ve sevip sevmedigini sorarim. Sevebilecegi seylerle ilgili oneride bulunurum. Iltifat ederim ve bunu icten yaparim. Guzel basket oynadigini soylerim. Ve bana ilgin biri oldugumu soyler. Ama peki... hadi ama!!! Harika biri diil miyim? Sorun nerde?
rap sözleri gibi okudum çok güzel yazmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda belki de karsimdakilerle benziyorsundur. Asdf guzel bir noktaya deginmemi sagladin... sizlere rap sozu gibi geliyorumdur ve fazla rap zamanla rapi cok seven birini bile sıkabilir.
Soran+1 yılGuzel oneri. Ve unuttugum sey icin uzgunum... 'Tesekkurler '...
Fazla değer veriyosun ondandır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklisin. Bu dogru nokta. Aslinda anladim. Bu her seyi aciklar !
Insanlara ne verdin? Ne istiyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılDeger. Zaman ve ozellikle kelime verdim. Aynisindan istiyorum. Gayet acik. Onerin ne?
Soran+1 yılEvet... iste bu dogruydu. Ben hakli olanim diil mi?
Soran+1 yılSistemi onu kabullenen ucubelere birakiyorum o zaman. Benim gibi sistem disi biri olmadigi surece asla daha fazlasini veremem. Elimdekiler bu kadar.. onlar icin ne utanc verici! biliyor musun ne yapicam? Gidip yalnizligin keyfini cikaricam...
boşver kardeş, adriana limoş bile aldatııldı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle ! tek tesellimiz asdf
Soran+1 yılAsdf piyasa demokrasin ise yariyor sorun yok asdf
+1 yılSeni tanımayanlar ne diye bilir sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanidin. Bir 'unutulan, vazgecilen, loser' peki ne soyleyeceksin simdi?
- +1 yıl
Pakistan sen istedin hayatta hiç kimse kaybetmez kaybettiğini sandığı an bile kazanır mesela biriyle berabersin ayrıldım özgürlüğünü kazandın basit bir örnek şöyle düşün karşına senin kıymetini bilecek senin ne kadar değerli olduğunu anlayacak biri çıkmamış şimdiye kadar ama bundan sonra çıkacaktır sabret
Soran+1 yılIlham vericiydi. Ve motive edici elbette... sagol...
- +1 yıl
Rica ederim burada oluş sebebimiz gibi bekleriz :))
Bence kimsede sorun yok sen sorunlusun
06 Yorumla
Soran+1 yılSorunu soyle. Zaten sorun baskasinda olsa ben coktan bulmustum. Bu... burada olmamin nedeni... soyle su sorunu!
Soran+1 yılKendimi severim. Inan bana! Uzgunum ama sorun kesinlikle bu diil. Sanirim sorun tam tersi. Ve bu ben kendime deger vermedigim icin de degil. Ama zamanla oyle olmaya basliyor... baskalari sana deger vermeyince degersiz hissetmez misin? Yeterince guclu olamam
Soran+1 yılKimse yeterince deger etmiyor o zaman.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
00 Yorumlasorun şu; "çok kasıyorsun. KASMA."
030 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.
Soran+1 yılTesekkurler bunu duymak... iste bu ihtiyacim olan bir seydi...
Soran+1 yılSagol kibar adam...
Soran+1 yılIyi bir playersin asdf. Sakaydi asdf ama gercekten... yine de sagol...
Soran+1 yılBelki de boyle bir uygulama yapmalilar... eminim cok satardi...
Soran+1 yılŞakaydi diye ekledim ama dikkat etmemissin... bilemedim ki... yarasi olan gocunur dicem sonra sakaydi dicem ama saka dedigimde dikkat etmiyorsun... bilemedim ki...
Soran+1 yılDegil mi? O zman sorun neydi?
Soran+1 yılAslinda anlamadin. Cunku anlasilacak bir sey yoktu. Ben fazla fesattim belki veya bu tamamen bir sakaydi emin diilim asdf... onemsiz bir sey... yorumun bana soyle gelmistir 'bana mesaj atsana vazgecilmez oldugunu soyleyeyim' ve sana gore yalnizca ' ne demek her zaman' dir... cok da farki yok aslinda... ben derin dusunurum... takma asdf kelimelerime sakin takma plizz
Soran+1 yılSorundan kastim ise aradigim sorundu. Madem muhabbetim guzel o zaman sorun neydi?
Soran+1 yılPekala hala kibar ve israrci olmayan cocuk... elbette... tesekkurler...
Soran+1 yılAslinda istedigim sey konusmak diil... sadece kesinlikle olduguna kanaat getirdigim sorunu bulmak. Neden ilerleyemedigim. Neden vazgecildigim.. bir cevabin var mi?
Soran+1 yılHer seferinde oyle davraniliyorum. Bu yanlis cevreden de fazlasi... belki de yanlis dunyadayimdir ! Asdf
Soran+1 yılSorun bu soru gibi olmam... onve birkac cevap almam... ve elbette paragraflarim! Ve sonra... unutulmam... uzerinde zaman gecer... ve ben asla bir daha cevap almam... sorun bu... ve ben nedenini mersk ediyorum... baska sorular? Daha guzel daha ilgi cekici sorular mi? Gorunmemeye baslamam mi? Yoksa kimsenin aramamasi mi? Ihtiyac duyulmamak. Belki de budur...
Soran+1 yılPekala... gidebilirsin... her sey icin sagol... sanirim sorunun unutulmasina izin vermeliyim. Cunku ne cevremi degistirebilirim ne de kendimi... her sey icin sagol...
Soran+1 yılBakis acim:
1. adim: denemeler
2. adim iltifatlar
3. adim: denemeler
4. adim: gercekten ilgili davranis
5. adim: kisa cevaplar
6. adim: ben gidiyorumlar... simdi tramvaydan inicem gorusuruzler
7. adim: kisa cevaplar
8. adim: son denemeler
9. adim: gidisler...
insanlarla aramdaki sorun kronolojisi bu... peki ne dusunuyorsun kibar cocuk? Benzer mi?
Soran+1 yılElbette... kesinlikle... aynen dedigin gibi...
Seni unutani sen de unut bukadar basit ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi. Cunku cok kolay.
Bnde ayniii
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bunu baskasi sorsaydi kolaylikla bir cevap uydurabilirdim. Ama durum farkli... bu benim sorum... yine de bir benzerimin olmasi guzel... kendi kaybedenler klubumuzu kurabiliriz ya da fight club asdf hangi yontemi secersen asdf
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım