Bir çocuk var hoşlanıyorum gibi. Dünn bir düğünde çocuk icmis ve göbek falan atıyor ne biçim oynuyor kendinden geçmiş. Normalde soğumam lazım niye böyle oldum
Lan nie soru soruon ozaman istemiosan kendini kandirma ay su tipe bak diyecegine hareketlere bak diyecegine kalbini dinle kizdirma insani alala lan millet sevebilmek hoslanabilmek ister siz buluonuz bunuonuz
Senin gibilere kiziyorum kardesim beyfendi avukat savci polis mmakamli saygin bir erkek bulursun tatli sevecen evlenirsin dover sover ama beklemedigin tas bas yarar kimiside vardir serseri dersin ama sen 2 lokma fazla ye diye kopek gibi calisir senin icin aksam olsada eve gitsem karima sarilsam der siz buu on yargilari birakmadikca mutlu olmayin bence
Evet ben sevdigim icin herseyden vazgecmis biriyim ve ole kalmis biriyim siz kakdinlar beklentilere gircegibize verdiginiz sevgiyle askla beklenti yaptiginiz kisiyi beklediginiz hale sokun nokta bukadar dahada inanmiosan iyi gunlelr dilerim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sizde işte bunu seviyorsunuz adam olan size fazla geliyor
Elimde değil ben de anlamadım niye böyle oldugunu
Bişey demiyorum devam edin
Sevmek boyle birsey aslinda nie soguman gerekioki bu insani hareketler sonucda gobek atmak eglenmekden guzel ne var
Yok ya benlik değil
Senlik değil diye karsi taraf eylenemezmi boyle dusunmen yanlis dostum
Ben eğlenemez demiyorum böyle yapan birinden soğumam lazım normalde
Sevmissin bir 2 ncisi boyle yapan biri sogutmaz kusura bakma nornali bu zaten
Değil ya onca insanın içinde o yerlerdeydi rezillik 😂
Sonuna gulucuk koymussun seviyorsun aklina geliyor yaptigi hareketler aptalca bir gulus dudaklarinin kenarinda gamzeler kizariyormusun peki :) eger boyleyse seviyor ve asiksin git konus
Yok be rezillik yeminle 😂😂
Sus be :) sevmissin iste kivirma rezillik olsa bile hosunna gitmis napio bu diyip gulmusssun cok konusma :)
Lan niye konuşmayayim. şu an burada ve gülmekten yüzüne bakamıyorum
Cok konusma dedigim cocukla konusma demedim alllahim siz kadinlar nie bolesiniz sus ve kabul et seviosun git konus anlaminda dedim
Neye konuşacam ya ben öyle birini istemiyorum zaten
Lan nie soru soruon ozaman istemiosan kendini kandirma ay su tipe bak diyecegine hareketlere bak diyecegine kalbini dinle kizdirma insani alala lan millet sevebilmek hoslanabilmek ister siz buluonuz bunuonuz
Böyle biriyle ne ciddi duşunulur nede evlilik yapılır
Tamam kanka tesekkurler soru icin iyi gunler
Allahim neyin tribünü atıyorsun
Senin gibilere kiziyorum kardesim beyfendi avukat savci polis mmakamli saygin bir erkek bulursun tatli sevecen evlenirsin dover sover ama beklemedigin tas bas yarar kimiside vardir serseri dersin ama sen 2 lokma fazla ye diye kopek gibi calisir senin icin aksam olsada eve gitsem karima sarilsam der siz buu on yargilari birakmadikca mutlu olmayin bence
İçen adamdan hayır gelmez kim ne derse desin
Bende iciodum bir kiza soz vermistim gorusursek birakirim gorustuk biraktim ayrildik hala iicmiom 4 yil oldu ummadigin tas bas yarar
Gerçekten mi yaa
Evet ben sevdigim icin herseyden vazgecmis biriyim ve ole kalmis biriyim siz kakdinlar beklentilere gircegibize verdiginiz sevgiyle askla beklenti yaptiginiz kisiyi beklediginiz hale sokun nokta bukadar dahada inanmiosan iyi gunlelr dilerim :)
İnanmıyordum bugüne kadar
Ama bunun değişeceğini düşünmüyorum
Tamam iyi gunler :)
Trip atıp iyi günler demek ne
Trip atmadim noye atayim ozaman baskasiyla ilgilen dostum ne desek kabul etmion ne diyim
İyi günler ne alaka
Kotu gunlermi diyiyim iyi bir dilek
Hahahaha
sende herşeyden soğumaya yer arıyosun
Ama görmen lazım nasıl kendimden geçmiş yerlere kadar oynuyor
kendimizden geçmiceksek niye içiyoruz
Hayal kırıklığı benim için ama sogumuyorum neden
yanasın varsa bu aralar
Yanlış kişideyiim ama
vardır seni çeken bişi
ya öyle bi dedin ki sanki bu zamana kadar hep doğğru kişideysik dkdkdkd
Çekmesin yaw
bana ne diyon kank ben mi çektiriyorum sksıdlzşfldşşs
Yardım et işte 😂
acil seviş birisiyle geçer fkxlxş
Yapamam öyle bisey
niye dldldl
Evlenmeden olmaz
oha ciddi misin hiç eline şey değmedi miii dödldl el
Hayır
vay be
Böyle biri olmaz işte bana bende onu anlamıyorum
:) nereli , nerde yaşıyor?
Ask duygusu
Olmasın lutfeennn
Olmuşşş.. oluyo da biraz zaman ver kendine, tanimaya calis.
Sogumuyorum bir sürü sebep var soğumam için
Arzulu olduğun için
Düğünde gözüm hep onun uzerindeydi
S
Sadece gözün mü
Başka ne
Fazlası özele girer
Bana mı